تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826057406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه مبارك رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: سلامت نیوز :هر ساله پس از ماه مبارك رمضان اكثرا یا افزایش وزن پیدا می‌كنیم یا ضعیف شده و دچار بیماری‌های گوارشی می‌شویم. این عوارض از آنجا ناشی می‌شود كه به طور مناسب و اصولی روزه نگرفته‌ایم و پرخوری و بدخوری دلیل عمده این عوارض است. تغذیه صحیح در ماه رمضان بسیار اهمیت دارد و باید مواد غذایی نظیر گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و سبزی‌ها قسمت اعظم رژیم غذایی شخص را در برگیرد.

مصرف مواد پروتئینی (گوشت، مرغ، لبنیات و ماهی) به تنهایی كافی نیست، بلكه در كنار آنها باید از سبزیجات، سالاد، آب و حبوبات استفاده كرد تا از یبوست جلوگیری شود و باید در نظر داشت كه مصرف زیاد غذاهای پروتئینی باعث تشنگی می‌شود. درخصوص كودكان و نوجوانانی كه برای اولین‌بار روزه می‌گیرند، باید تمام مواد مغذی در رژیم غذایی آنها گنجانده شود. این نوجوانان باید در وعده سحر به مقدار كافی غذا بخورند و آب میوه‌هایی مثل هویج و گوجه‌فرنگی را بسیار مصرف كنند.

چگونگی روزه گرفتن در ماه رمضان
روزه گرفتن در ماه مبارك رمضان منافع معنوی، فیزیكی، روحی و اجتماعی به همراه دارد، ضمن اینكه باید رعایت نكات پزشكی و نحوه تغذیه نیز مورد توجه قرار گیرد. بنابراین نیاز به مصرف غذای زیاد هنگام افطار و سحر نیست، بلكه آنچه مهم است نحوه رژیم غذایی در این ماه است. بدن مكانیسم‌های تنظیم‌كننده‌ای دارد كه طی روزه‌داری فعال می‌شوند و سوخته شدن موثر چربی بدن در این ماه رخ می‌دهد. یك رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامت و فعالیت فرد طی ماه رمضان كافی است. اختلالات به وجود‌آمده در این ماه ناشی از مصرف زیاده‌از‌حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب كم است.

سحر: سحری را سبك مصرف كنید.
افطار: نیاز فوری بدن هنگام افطار، به دست آوردن یك منبع انرژی به شكل گلوكز برای هر سلول زنده به خصوص سلول‌های مغز و اعصاب است. خرما و آب میوه، منابع خوب قند هستند، بنابراین هنگام افطار مصرف خرما، آب میوه، سوپ سبزیجات با رشته به منظور حفظ تعادل قند، آب و مایعات بدن توصیه می‌شود.

شام: هم از گروه گوشت: مرغ، گاو، گوساله، ماهی و … و هم از گروه نان و غلات؛ این گروه منبع خوبی از كربوهیدرات‌های مركب بوده و تامین‌كننده انرژی، پروتئین، مواد معدنی و فیبرهای غذایی هستند. در ضمن از گروه لبنیات (شیر، ماست، پنیر و…)، شیر و محصولات لبنی منابع خوب پروتئین و كلسیم هستند كه برای حفظ بافت بدن و عملكرد‌های متعدد فیزیولوژیك ضروری است. از گروه سبزیجات و میوه‌ها هم استفاده كنید و میوه را به عنوان آخرین قسمت شام یا با فاصله كمی بعد از شام مصرف كنید تا باعث سهولت هضم غذا شده و از بروز بسیاری از مسایل جلوگیری كند.

بسیاری از افراد طی این ماه به لحاظ تغذیه دچار بد‌خوری یا پرخوری شده و در تغذیه افراط می‌كنند، به گونه‌ای كه ممكن است حتی وزن فردی كاهش یافته، اما میزان چربی خونش افزایش یابد، علت اصلی این مشكلات، افراط در مصرف شیرینی‌جات است چون شیرینی‌جات، مواد قندی و چربی‌ها به راحتی سلامت مصرف‌كنندگان را با خطر مواجه می‌كنند.

بنابراین باید از مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ‌كرده به شدت خودداری كرد، چون برخلاف آنچه مردم گمان می‌كنند كه طی ماه رمضان به واسطه روزه گرفتن وزن افراد كم می‌شود و همچنین افرادی كه دچار چربی خون بالا هستند، چربی خون آنها كاهش می‌یابد، در بسیاری از موارد مشاهده شده ماه رمضان نه تنها باعث كاهش وزن نشده، بلكه موجب افزایش وزن و چربی هم می‌شود.

مصرف زیاد مواد غذایی چرب هنگام افطار باعث بی‌اشتهایی هنگام سحر می‌شود، چون هضم چربی‌ها در بدن نیازمند مدت زمان طولانی‌تر است. استفاده از خوراكی‌ها و مواد غذایی تا دیر وقت و به تاخیر انداختن زمان خواب، موجب بی‌اشتهایی و بی‌حوصلگی هنگام سحر می‌شود، بنابراین اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود مشكلی برای وعده سحر ایجاد نخواهد شد.
منبع:روزنامه شرق





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن