تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871682308




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نوآوري در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت(43)منتقد ادبيات دفاع مقدس در گفتگو با حيات: متوليان فرهنگي با آثار سفارشي ضربه شديدي به ادبيات دفاع مقدس وارد كردند


واضح آرشیو وب فارسی:حيات: نوآوري در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت(43)منتقد ادبيات دفاع مقدس در گفتگو با حيات: متوليان فرهنگي با آثار سفارشي ضربه شديدي به ادبيات دفاع مقدس وارد كردند
تهران – حيات

علي الله سليمي گفت: نويسندگان ادبيات دفاع مقدس بايد با خلاقيت و آشنايي با مفاهيم ارزشمند هشت سال جنگ تحميلي به خلق ادبيات ماندگار دفاع مقدس بپردازند، البته ايجاد نوآوري در اين حوزه نياز به همكاري و مساعدت مسوولان فرهنگي با هنرمندان خلاق و جوان دارد.
علي الله سليمي منتقد ادبيات دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار فرهنگي حيات گفت: مفاهيم ايثار و شهادت در دوران هشت سال دفاع مقدس به صورت خودجوشي در جامعه جاري شد و روح حماسي ايثارگران حال و هواي جامعه آن روز را معطر كرده بود اما با پايان جنگ رخوتي در جامعه ايجاد شد و افراد جامعه نسبت به جنگ يك حس نوستالوژيك پيدا كردند طبيعتا جنگ براي هيچ ملتي خوشايند نخواهد بود اما در جنگ ما ارزش هايي جريان داشت كه به آن تقدس مي بخشيد.
وي افزود: جنگ هشت ساله ملت ما دفاعي مقدس بود از خاك و آب و ناموس. بعد از پايان جنگ بايد از سوي متوليان امر فرهنگ سرمايه گذاري هايي انجام مي شد و مفاهيم جديدي جايگزين موضوعات جنگي مي شد اما در دوران سازندگي بعد از جنگ، فضايي حاكم شد كه بر روي روابط اجتماعي جامعه ايران تاثير زيادي داشت.
سليمي ادامه داد: در فرهنگ جبهه ريا، منفعت طلبي، مال جويي و ماديت گرايي جايي نداشت و آدم ها از جنس ديگري بودند و فرهنگ دوست داشتني بر فضاي جبهه ها حاكم بود چرا كه تمام آن قهرمانان آرمان مشتركي داشتند. بعد از پايان جنگ اين سرمايه هاي باقي مانده از آن دوران بايد در فضاي جامعه ايراني به عنوان يادگاري هايي از آن نسل ايثارگر و شهادت طلب هميشه مورد احترام قرار گيرند.
اين منتقد ادبي در ارتباط با ادبيات انقلاب اسلامي افزود: با وجود گذشت سه دهه از انقلاب كار مهمي در ارتباط با فرهنگ انقلاب صورت نگرفته است چرا كه ارتعاشات جنگ به قدري وسيع بودكه موضوع انقلاب مردم ايران بر عليه طاغوت و ظلم را تحت شعاع قرارداد و تعداد آثار توليد شده با موضوع جنگ تحميلي بسيار بيشتر از آثار توليد شده با موضوع انقلاب اسلامي است، درحاليكه انقلاب پايه گذاراصلي جنگ بود.
سليمي با اشاره به سرمايه گذاري هاي فراوان نهادهاي دولتي در موضوع جنگ در دوران دفاع مقدس گفت: دردوران هشت ساله جنگ تحميلي سرمايه گذاري هاي خوبي در ارتباط با جنگ تحميلي به انجام رسيد اما با پايان آن مفهوم ايثار در جامعه به فراموشي سپرده شد. با گذشت مدت زماني از اين فراموشي مسوولان و متوليان امر فرهنگ با ارائه راه حل هاي مقطعي چون سفارش نويسي به تنه اصلي ادبيات دفاع و مقاومت ضربه هاي مهلكي وارد كردند. توليد آثار سفارشي روح مقاومت و ايثار را ازاين آثار فرمايشي گرفت زيرا چهارچوب خاصي براي خلق آثار ادبي ايجاد كرد.
نويسنده "زندگي نامه شهيد جهان آرا" با بيان اين مطلب كه بايد به نويسنده امروز سوژه دهي كرد گفت:امروزه بايد نويسندگان جوان را با مفاهيم دفاع مقدس آشنا كرد و با حمايت از اين هنرمندان خلاق زمينه ايجاد خلاقيت در حوزه ادبيات دفاع مقدس را فراهم آورد زيرا با وجود آنان فضاي جديدي در حوزه ادبيات جنگ و دفاع ايجاد شده است.
وي در پايان گفت: ادبيات جنگ درحال حاضر بيشتر به تبعات جنگ مي پردازد و مفهوم ايثار و شهادت در اين ميان گم شده است اميدوارم با حضور نويسندگان جوان در اين عرصه مفاهيم مقدسي چون ايثار و شهادت با بياني خلاقانه براي نسل چهارم روايت شود.
پايان پيام
 سه شنبه 19 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات]
[مشاهده در: www.hayat.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن