واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: معاون سلامت وزير بهداشت :شانزده هزار بيمار دياليزي در كشور وجود دارد
تهران / واحد مركزي خبر / علمي و فرهنگي 1387/06/18
دكتر امامي گفت: در حال حاضر بيش از شانزده هزار بيمار دياليزي در كشور تحت درمان هستند.
به گزارش خبرنگار ما ؛دكتر امامي رضوي شب گذشته در جمع اعضاي مجمع خيرين سلامت(بيمارستان ساز) كشور با اعلام اين خبر گفت: 2 هزار و هشتصد و پنجاه تخت و هزارو صد دستگاه دياليز براي بيش از شانزده هزار بيمار دياليزي در كشور و جود دارد و اين در حالي است كه سالانه 12 درصد به تعداد بيماران افزوده مي شود.
معاون سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي با تاكيد بر اينكه تاكنون 300 تخت دياليز به همت مجمع خيرين سلامت كشور ايجاد شده است گفت: سالانه حدود 400 تا 500 تخت بايد براي بيماران دياليزي اضافه شود اين در حالي است كه سالانه 300 دستگاه تخت نيز از رده خارج مي شود.
وي هزينه ايجاد هر تخت براي بيماران دياليزي را در بيمارستان هاي داير كشور 12 ميليون تومان ذكر كرد و گفت: پيگيري امور درماني بيماران دياليزي سالانه 9 ميليون تومان هزينه دارد.
امامي رضوي همچنين گفت: در 20 سال آينده 120 هزار بيمار دياليزي در كشور وجود خواهد داشت.
وي تبديل شدن بيمارستان مسيح دانشوري به بزرگترين بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي خاورميانه با قابليت انجام پيوند ريه و همچنين ايجاد يك بخش فوق تخصصي ويژه نوزادان در بيمارستان وليعصر(عج) را از جمله فعاليت هاي مجمع خيران سلامت ( بيمارستان ساز) كشور ذكر كرد.
معاون سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي طرح نوسازي بيمارستان رازي را از ديگر فعاليت هاي مجمع خيران سلامت كشور ذكر كرد.
در اين جلسه همچنين سيد رضا نيري ،رييس مجمع خيرين سلامت كشور با اعلام يك ساله شدن مجمع خيرين سلامت كشور گفت: اين مجمع با وجود تازه تاسيس بودن توانسته است خدمات قابل توجهي را در زمينه سلامت جامعه به كشور عرضه كند.
وي گفت: تاكنون دفاتر مجمع خيرين سلامت كشور در 17 استان تاسيس شده است و تا پايان امسال اميدواريم بتوانيم در ساير استان ها نيز دفاتر اين مجمع را تاسيس كنيم.
در ادامه اين نشست آقاي كامران باقري لنكراني وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه قدمت خيرين سلامت در كشور به بيش از 1300 سال بالغ مي شود گفت: در اين دوره احساس شد در مسير توسعه كشور فعاليت هاي خيريه در زمينه سلامت با هدفمندي و نيازمحوري پيش رود و از اين رو تصميم به تاسيس مجمع خيرين سلامت گرفته شد.
وي افزود: با فعاليت خيرين در برخي استان ها با تراكم بالاي امكانات بيمارستاني مواجه هستيم كه كاربرد چنداني ندارد و اين در حالي است كه برخي استان ها بعلت نداشتن امكانات با مشكل مواجه هستند و اين مجمع بعنوان پل رابط امكانات را در مكان هايي كه نياز بيشتري به آنها و جود دارد هدايت خواهد كرد.
وزير بهداشت افزود: از لحظه اي كه كلنگ يك بيمارستان به زمين مي خورد تا لحظه اي كه آن بيمارستان آماده پذيرش بيمار شود براي ايجاد هر تخت هزينه اي معادل 150 ميليون تومان صرف مي شود كه اين رقم در مورد بيماران دياليزي به 300 ميليون تومان بالغ مي شود .
لنكراني با تاكيد بر نقش مهم و ابتكاري مجمع خيرين سلامت كشور كه يك نهاد غيردولتي است خواستار حضور هر چه بيشتر خيرين بيمارستان ساز در توسعه سلامت كشور شد.
در پايان اين مراسم از آقاي غلامرضا تيماجچي كه هزينه يك طبقه از بيمارستان رازي را متعهد شده است و همچنين از برادران دهقان كه هزينه يك طبقه از بيمارستان حضرت وليعصر(عج) را تعهد كرده است با اهداي لوح سپاس قدرداني شد.
صدا وتصوير دارد
شماره نوار
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]