تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819259727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تبليغ ديني در فضاي مجازي؛ آسيب‌ها و ظرفيت‌ها/ 12تبليغات ديني «شعاري» و «مستقيم» در فضاي سايبر كاركرد ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تبليغ ديني در فضاي مجازي؛ آسيب‌ها و ظرفيت‌ها/ 12تبليغات ديني «شعاري» و «مستقيم» در فضاي سايبر كاركرد ندارد
گروه وبلاگ و IT: تبليغات ديني به صورت شعاري، مستقيم و بدون بهره‌گيري مناسب از ابزارهاي نوين در جوامعي كاربرد دارد كه شناخت كمتري از دين دارند ولي براي جامعه مجازي اسلامي بهترين شيوه تبليغات همان اجازه پرسش و پاسخ و مباحثه در امور ديني در فضاي مجازي است.
تبليغات در ايجاد رغبت و انگيزه در مردم براي انجام امور ديني و فرهنگي بسيار موثر است و رسانه و دين تأثير متقابلي برهم دارند، از سويي رسانه‌ها تأثير عميق و گسترده‌اي بر دين و اخلاق جامعه باقي مي‌گذارند. نكته مهم و قابل توجه در تبليغ دين شيوه غير مستقيم است بنابراين استفاده از شيوه‌هاي غيرمستقيم مخاطبان را ناخواسته با خود همراه مي‌كند و با گذشت زمان، خود فرهنگي پايدار را به وجود مي‌آورد.

در محتواي مباحث تبليغي بايد نكات روانشناسانه و جامعه‌شناسانه به خوبي مورد توجه قرار گيرد. مبلغ بايد مخاطب خود را بشناسد و بر اساس درك و فهم وي فعاليت داشته باشد. نگاه به تبليغات ديني به صورت شعاري، مستقيم و بدون بهره‌گيري مناسب از ابزارهاي نوين در جوامعي كاربرد دارد كه شناخت كمتري از دين دارند ولي براي جامعه اسلامي ايران بهترين شيوه تبليغات همان اجازه پرسش و پاسخ و مباحثه در امور ديني است.

در تبليغ بايد فرستنده معتبر باشد و با فرستنده و پيام تناسب داشته باشد و توجه به گزينش‌گري و تفسيرگري مخاطب و فهم جهان ذهني مخاطب اهميت دارد.

تبليغ ديني در فضاي مجازي بايد به طور ساختارمند، دقيق و قابل درك و فهم براي جوان و دنياي امروز عرضه شود. ما بايد در اين عرصه درقبال علوم و عناصر ساير ملل عناصر مثبت را جذب و در خود هضم كنيم و البته فراموش نكنيم كه با تبليغات درست، فرهنگ اسلامي ما به سرتا سر جهان صادر شود. مطلب ديگري كه بايد در تبليغ به آن توجه كرد، رقابت است.

عنصر رقابت، دو جنبه دفاعي و تهاجمي دارد. اگر مي‏خواهيم در يك حوزه تبليغ رقابتي قرار بگيريم، بايد از شيوه تبليغ تهاجمي نيز استفاده كنيم.

بنابراين در عرصه تبليغات، نياز به اصلا‌ح شيوه‌هاى سنتى فرآوري، انتقال و تبيين پيام‌هاى ديني؛ تلاش جهت افزايش مخاطبان، نيازهاى روزافزون فرهنگى تبليغى در جامعه و تنوع موضوعات مورد نياز به شدت احساس مي‌شود.

با توجه به تأثيرگذاري گسترده نهادهاي ديني و تبليغي ضرورت بازنگري و به روزرساني فعاليت اين نهادها در جامعه امروز ايران بيشتر احساس مي‌شود، در دنياي امروز براي اطلاع‌رساني ديني بايد از برنامه‌ها و ابزار جديدي چون پايگاه اينترنتي، ايميل، شبكه‌هاي ماهواره‌اي، رسانه‌هاي ديداري و شنيداري، استفاده از رسانه‌هاي ديجيتالي و امكانات تلفن همراه اعم از پيامك و بلوتوث و موارد مشابه آن كه مي‌تواند گستره عميق و قدرت تبليغ دين را تقويت كند استفاده كرد.
 دوشنبه 18 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن