واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وقتي در جويها پيتزا و ساندويچ هست،هيچ موشي سراغ طعمه سمي نميرود! مديرعامل شركت ساماندهي مشاغل: موشها وجود تله را به 12كيلومتر دورتر از خود خبر ميدهند!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران گفت: تا زماني كه جويها مملو از آشغال است و به راحتي در آنها، تكههاي پيتزا و ساندويچ پيدا ميشود، ديگر هيچ موشي به سراغ تلههاي سمي نميرود!
به گزارش خبرنگار «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امراللهي در نشست خبري كه امروز صبح برگزار شد، با بيان اين كه زندگي موشها در تهران به دليل نداشتن شبكه فاضلاب زيرزميني به راحتي در سطح زمين جريان دارد، اظهار كرد: عليرغم اين كه در برخي نقاط شهر بين سه تا چهار مرتبه در روز جمعآوري زباله انجام ميشود، اما باز هم بسيار از جويها و انهار تا ساعتهاي جمعآوري زباله در شب، غرق در زباله هستند و وفور مواد غذايي براي موشها وجود دارد و در شرايطي كه تكههاي تازه و مقوي پيتزا و ساندويچ در جويها وجود دارد، هيچ موشي سراغ تلههاي سمي نميرود.
وي گفت: موشها قابليتهايي نيز در رديابي و شناسايي تلهها و مواد سمي دارند و به محض اطلاع از وجود اين تلههاي سمي و يا مكانيكي، موشهاي ديگر در هشت تا 12 كيلومتري دورتر خود را مطلع ميكنند.
تعداد موشها در تابستان چند برابر ميشود
دو هزار و 700 لاشه موش را پيدا كرديم، مابقي در لانهها ميميرند
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران، با اشاره به رشد زاد و ولد موشها در فصل تابستان، يادآور شد: يك موش ماده بين شش تا هفت بار در طول سال به خصوص در تابستان زايمان ميكند و در هر بار بين پنج تا 10 موش به دنيا ميآورد و به اين ترتيب در فصل تابستان جمعيت موشهاي تهران چند برابر ميشود.
امراللهي خاطر نشان كرد: كم شدن حضور موشها در معابر، يكي از ملاكهاي موفقيت طرح است، در عين حال بسياري از اين موشها پس از خوردن طعمه در لانههاي خود ميميرند.
ضعيف شدن سموم مبارزه با موشها به دليل مخالفت وزارت بهداشت
مرحله دوم مبارزه با موش پس از ماه مبارك رمضان اجرا ميشود
وي با بيان اين كه اين طرح در 123 ناحيه شهر تهران اجرا شده است، اظهار كرد: در جريان اجراي اين طرح، علاوه بر آموزش شهروندان در مناطق مختلف، انواع تلههاي چسبي، مكانيكي و طعمهگذاري رايگان در اختيار مردم قرار گرفت.
امراللهي خاطر نشان كرد كه مرحله دوم اين طرح با موافقت معاونت خدمات شهري شهرداري تهران پس از ماه مبارك رمضان اجرا ميشود.
وي به ضعيف شدن سموم مبارزه با موشها به دليل مخالفت وزارت بهداشت اشاره و بيان كرد: هر چند كه سموم ضعيف شده هم موشها را ميكشند، اما اگر سموم قويتر بود، مبارزه قويتري داشتيم.
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران تصريح كرد: هنوز برآوردي از كل هزينههاي اين پروژه نداشتهايم، اما براي برنامههاي مبارزه با موش مناطق شهرداري تهران در سال جاري 5/1 ميليارد تومان اختصاص يافته است.
مخزنهاي زباله، مامن موشها
فقط از انهار و جويهاي شهر روزانه 60 تن زباله جمع ميشود
وي در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر مخزنهاي زباله به دليل كثيف بودن، نداشتن شستوشوي هفتگي و غيره، مامني امن براي موشها شدهاند، اين موضوع را تاييد كرد و توضيح داد: مذاكرات زيادي با مسوولان معاونت خدمات شهري داشتهايم و قرار شد در مناطقي كه با وفور موش مواجه هستيم، مخازن حتما دو روز يكبار شستوشو شوند.
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران ادامه داد: در حالي كه روزانه بيش از 60 تن زباله فقط از انهار و جويها جمعآوري ميشود.
وي عنوان كرد: البته شرقي ـ غربي بودن بسياري از جويها باعث ميشود، زباله براي مدت زيادي در آنها باقي بماند و محل تجمع موشها شود.
منطقه 11 شروع آزمايشي زندهگيري گربه!
با نگهداري گربهها در منازل مشكل داريم
امراللهي در پاسخ به اين سوال كه كاها تعداد گربههايي كه در يك منزل نگهداري ميشوند، غيرمعمول است و هيچ برخورد و شكايتي نميتوان نسبت به مالكان اين منازل داشت، تاكيد كرد: اگر تشخيص داده شود كه گربه نيز ايجاد مزاحمت كرده است، با نگهداري آن مبارزه ميشود، اما در حال حاضر مشكل اصلي ما، نگهداري گربهها در منازل است، چرا كه اجازه ورود به منازل را نداريم و نميتوانيم با اين تخلفات، برخورد كنيم.
وي گفت: گاها مشاهده ميشود كه پس از زاد و ولد گربهها، افراد مادر را نگه ميدارند و بچهها را به بيرون از خانه مياندازند و هيچ كنترلي روي اين افزايش جمعيت گربهها وجود ندارد.
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران افزود: در منطقه 11 شهرداري تهران، طرح زندهگيري گربهها را آغاز كردهايم و در صورت موفقيت آميز بودن، طرح در كل كشور اجرا ميشود، در عين حال به دليل جديد بودن اين كار به دنبال پيمانكاري باتجربه هستيم.
واگذاري مراكز خريد و فروش خودرو به بخش خصوصي به دستور قاليباف بوده است
وي ضمن تاييد خبر واگذاري مراكز خريد و فروش خودرو به بخش خصوصي، تصريح كرد: اين اقدام، با دستور شهردار تهران و در راستاي واگذاري تصديگريهاي شهرداري به بخش خصوصي صورت گرفته است.
امراللهي گفت: 80 ميليارد تومان براي چهار منطقه خريد و فروش خودرو و سرمايهگذاري در آن هزينه صرف شده است و لزومي ندارد، با وجود بخش خصوصي، شهرداري در اين عرصه باقي بماند.
وي تاكيد كرد كه در جريان اين واگذاري، هيچ يك از كاركنان بيكار نميشوند و با نگهبانان اين مراكز كه عموما بيسواد هم هستند، همانند كارگران روزمزد برخورد ميشود و ساير كارمندان هم يا به كار خود ادامه ميدهند و يا به مراكز ديگر منتقل ميشوند.
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران تاكيد كرد: حتي در تحقق بند 20 ماده 55 قانون شهرداري در مورد رفع مزاحمت حيوانات موذي و مزاحم هم از همكاري و تصديگري بخش خصوصي استفاده ميكنيم.
تا مساله آب، برق، گاز و ايستگاه آتشنشاني مشخصي نشود، صنوف را به خاور شهر و تالاب بهرام نميبريم
مجتمعهاي محلي براي صنوف فني و توليديهاي شهر ايجاد ميشود
وي با بيان اين كه انتقال باقيمانده صنوف و مشاغل مزاحم طبق آراي شوراي شهر تهران از جمله تالاب بهرام و خاورشهر در حال انجام است، گفت: سنگ تراشان، فلزكاران و فلزتراشان، آهنكاران و فروشندگان مواد شيميايي به اين دو منطقه منتقل ميشوند.
امراللهي با بيان اين كه شناسايي زمينها و مكانهايي براي صنوف جديدي كه هر روز بيشتر ميشوند، در حال انجام است، عنوان كرد: وجود برخي از صنوف فني و توليدي عليرغم مزاحمت براي شهر، لازم هستند و در تلاش هستيم كه با همكاري شهرداريهاي مناطق، مجتمعهاي محلي را براي ساماندهي اين صنوف در نظر بگيريم.
طرح يكپارچهسازي كيوسكهاي شهري به زودي اجرا ميشود
خريد و فروش كيوسكها غيرقانوني است
برخي كيوسكها تا 150 ميليون تومان معامله ميشوند
وي با اشاره به شروع طرح يكپارچهسازي كيوسكهاي شهري در آينده نزديك، گفت: نما و ظاهر اين كيوسكها يك شكل و منظم و بسياري از معضلات آنها از جمله موقعيت محل و مواد قابل فروش در آن ساماندهي خواهد شد.
مدير عامل شركت ساماندهي مشاغل و صنوف مزاحم شهر تهران با بيان اين كه فقط كيوسكهاي روزنامه فروشي و فروش گل مجاز هستند، گفت: خريد و فروش و انتقال كيوسكها بين دارندگان آنها غيرقانوني است.
وي تصريح كرد: تعداد كيوسكهاي شهري از چند سال گذشته روي يكهزار و 200 كيوسم باقي مانده و اضافه نشده، اما گاها اتفاق مي افتد كه به دليل مسايل عمراني و شهري محل اين كيوسكها جابجا ميشود.
امراللهي گفت: برخي از اين كيوسكها كه گاها مواد غذايي و غيرمجاز ميفروشند، تا 150 ميليون تومان هم خريد و فروش شدهاند.
وي خاطر نشان كرد: در مرحله اول اين طرح، كيوسكهاي خيابان وليعصر(عج)، انقلاب، جمهوري اسلامي و شريعتي ساماندهي ميشوند.
انتهاي پيام
دوشنبه 18 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 391]