واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: علل ناكامي در المپيك پكن از نگاه اصحاب رسانه(5)سردبير روزنامه ورزشي گل :هم مشكل سختافزاري داشتيم هم نرمافزارياختلاف پس از ناكاميها همچون زخم سرباز ميكند
تهران- خبرگزاري كار ايران
سردبير روزنامه ورزشي گل گفت: ناكامي ورزشكاران ايراني در مسابقات المپيك پكن را بايد به دو دسته تقسيمبندي كرد كه اين دو مشكلات نرم افزاري و سخت افزاري محسوب ميشوند.
مجيد كوهستاني در گفت وگو با ايلنا افزود: بخش نرم افزاري به برنامهها، مديريت و مسايل علمي مورد نياز در كاروان ورزش ايران اطلاق مي شود. سخت افزاري هم شامل دسته گستردهاي از متغيرهاست .
وي گفت: در بخش نرم افزاري برنامه هاي كميته المپيك در راه آماده سازي كاروان ايران نتايج مثبتي در پي نداشته و اين خود دليلي بر اين مدعاست كه درصد وسيعي از پيشبينيها و طراحيهاي مسوولان اساسا مناسب و درست نبوده است.
كوهستاني اضافه كرد: در مورد مديريت آنچه كه بازخوردش در پكن 2008 براي ورزش ايران ثبت شده نشان مي دهد كه مديران مربوطه در حيطه وظايف خود متخصص و كاربلد نبودند. به طور مثال وقتي نامه نگاري لازم براي دريافت سهميه بليت تماشاگران ايراني در المپيك انجام نمي شود و در پي آن در آستانه مسابقات متوجه مي شويم كه حق كاروان ايران روي سكوها از TOG گرفته نشده است نشان از اين ناآگاهيست.
اين ضعف مستقيما به مديريت برميگردد. چرا كه مدير، تخصص و تجربه لازم را براي پيش بيني و اجراي اين موضوع نداشته است.
وي ادامه داد: در شعبه سخت افزاري هم مسايلي همچون تغذيه ورزشكاران ، پوشاك و البسه قهرمانان ايران ، از جمله كت و شلوار تهيه شده براي مراسم رژه افتتاحيه المپيك و مسايلي از اين دست دچار كمبود و كاستي هاي مهمي بود.
سردبير روزنامه ورزشي گل در خصوص تاثير اختلاف سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك گفت: اصولا اختلاف پس از ناكاميها همچون زخم سرباز ميكند.
پيش از اين در دروه هاي گذشته بين سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك اختلافاتي به صورت پنهاني وجود داشت اما در اين دوره و پس از بازگشت كاروان ورزشكاران از پكن اين اختلافات علني شده است و دليل آن اين است كه مديران ورزش ايران و خود رسانه ها نتيجه محور هستند و به عمق مساله توجه چنداني ندارند.
وي افزود: همين كميته ملي المپيك و سازمان تربيت بدني با همين مديران در بازيهاي آسيايي 2006 دوحه بسيار هماهنگ و يكدست نشان مي دادند چرا كه نتايج، شيرين و مثبت بود اما در شكستهاست كه تلاش براي مقصر جلوه دادن ديگري، شروع ميشود اما در پيروزي ها همه چيز در خوشي محو و قابل اغماض است.
كوهستاني در پاسخ به اين سوال كه ورزشكاران تا چه حد در اين ناكامي مقصر هستند گفت: ورزشكار يك مولفه در علم ورزش محسوب مي شود كه شرايط و امكانات و عوامل ديگري در درجه آمادگي آن نقش اساسي دارند. مربي، برنامه تمريني، مديريت، شرايط روحي و رواني و غيره همگي از جمله اين موارد هستند.
وي اضافه كرد: به هيچ وجه نميتوان يك ورزشكار را يك طرفه مقصر دانست همانطور كه ورزشكار در پيروزي عامل مطابق محسوب نمي شود.در واقع بايد پذيرفت موفقيت ورزشكار وابسته به عملكرد مطلوب يك تيم كاري است كه پشت سر آن قرار گرفته اند.
سردبير روزنامه ورزشي گل در خصوص تاثير رسانهها در اين ناكامي گفت: معمولا نگاه رسانه ها به مسايل ورزش در ايران عميق نيست، به همين دليل نيز شاهد هستيم در هر دوره در مسابقات مهمي مانند المپيك اشتباهات تكرار ميشوند. اگر بتوانيم بحثهاي پراكنده در ورزش را جمعبندي كنيم، ميتوانيم در آينده از آنها براي رفع مشكلات استفاده كنيم.
كوهستاني گفت: رسانهها در دوره اخير مسابقات المپيك هم به جز چند استثناء چند ساعت پس از المپيك همه چيز را فراموش كردند كه نبايد اين طور باشد.
پايان پيام
كد خبر: 443973
شنبه 16 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]