تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815664575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روباتی که حس لامسه دارد (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: مانند پوست انسان، شیوه‌ای كه پوست مصنوعی لمس می‌شود می‌تواند به كاربری‌های جدیدی در روباتها مانند عقب‌نشینی خودكار در هنگام برخورد با اجسام و یا برای اولین بار استفاده از چشمها برای جستجوی منبع برخورد منجر شود.دانشمندان دانشگاه فنی مونیخ موفق به ساخت ورق‌های كوچك شش‌ضلعی برای ساخت پوست حساس دستگاه‌های بدون مغز شدند.به گزارش ایسنا، این فناوری نه تنها به روباتها در جهت‌یابی بهتر در محیط كمك می كند، بلكه برای اولین بار، «حس» را در آنها فعال خواهد كرد. با این پوست، در آینده‌ای نزدیك می‌توان از روباتهایی با احساس گرما و لامسه برخوردار شد.

یك دست روباتیك در حال حاضر بصورت جزئی با حسگرها تجهیز شده و ثابت كرده كه این طراحی قابل اجراست.پوست انسان یك معجزه ارتباطات است. عصب‌ها به انتقال دما، فشار، نیروهای برشی و ارتعاشات از باد گرفته تا درد را منتقل می‌كنند.در همین حال، پوست اندامی است كه انسان خود را با آن از طبیعت جدا كرده و بدن را از محیط متمایز می‌كند.دانشمندان دانشگاه مونیخ در حال حاضر مشغول ساخت یك پوست مصنوعی برای روباتها با یك هدف مشابه هستند. این كار منجر به ارائه اطلاعات مهم لمسی به روبات شده، در نتیجه مفهوم دریافتی آن را كه با چشمان دوربینی، اسكنرهای مادون قرمز و دستهای مهاركننده شكل گرفته، تكمیل خواهد كرد.مانند پوست انسان، شیوه‌ای كه پوست مصنوعی لمس می‌شود می‌تواند به كاربری‌های جدیدی در روباتها مانند عقب‌نشینی خودكار در هنگام برخورد با اجسام و یا برای اولین بار استفاده از چشمها برای جستجوی منبع برخورد منجر شود.چنین رفتاری مخصوصا برای آن دسته از روباتها مهم است كه به افرادی كه مدام در محیطهای در حال تغییر در حال سفر هستند، كمك می‌كنند.بر خلاف داده‌های لمسی كه توسط پوست ارائه می‌شود، حس بینایی محدود است چرا كه اجسام ممكن است پنهان و از دیدرس دور باشند.محور این پوسته جدید روباتیك كه «بیولوید روبات(Bioloid Robot)» نام دارد، یك ورق شش ضلعی یا صفحه مدار پنج سانتی‌متر مربع است.هر مدار كوچك مداری از چهار حسگر مادون قرمز تشكیل شده كه هر چیز نزدیكتر از یك سانتیمتر را شناسایی می‌كنند.این روبات با شش حسگر حرارتی و یك شتاب‌سنج تجهیز شده كه به آن اجازه می‌دهد تا با دقت حركت اندام را منطبق كرده و بفهمد كه كدام بخش بدن حركت كرده است.این صفحات، ورق به ورق در كنار هم قرار گرفته و یك ساختار مسطح شبیه لانه زنبور را شكل می‌دهند.

برای این كه روبات از توانایی تشخیص برخوردار شود، علائم حسگرها باید توسط یك رایانه مركزی پردازش شوند.این موضوع به هر ابزار حسگر اجازه می دهد كه نه تنها اطلاعات خود را بگذراند، بلكه برای عناصر مختلف حسگر نیز مانند یك پایگاه داده عمل كند.در حال حاضر تنها یك بخش كوچك از پوست آماده بوده كه شامل 15 حسگر است. این حسگرها تا كنون نشان داده‌اند كه این قاعده، اجرایی است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 985]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن