تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831559096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ساز عندلیب به موزه موسیقی اهدا شد


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: ساز عندلیب به موزه موسیقی اهدا شد


احمد ابراهیمی خواننده موسیقی ایرانی طی مراسمی ساز "عندلیب" خود را به موزه موسیقی اهدا کرد.


دراین مراسم دوستانه که با حضور خانواده حسنعلی ملاح و علی نقی وزیری و همچنین با حضورمحمد سریر مدیر عامل خانه موسیقی ،داود گنجه ای عضو شورای عالی خانه موسیقی،کیوان ساکت ، علی مرادخانی مدیر موزه موسیقی و جمعی از علاقمندان به هنر موسیقی در محل موزه موسیقی برگزار شد وسایل شخصی و آثار اهدا شده علی نقی خان وزیری موسیقیدان ایرانی به موزه موسیقی نیز رونمایی شد.

پس از پایان پرده برداری غرفه آثار اهدایی علی نقی خان وزیری ، مدیر موزه موسیقی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در نشست به سازهای اهدایی و امانی هنرمندان به موره موسیقی اشاره کرد و گفت : اهدای ساز به موزه به طور امانی و اهدایی جریان تازه و خودجوشی است که بین هنرمندان موسیقی ایجاد شده است و این حرکت کمک بزرگی است برای رشد فرهنگ و هنر موسیقی ایران . خوشبختانه امروز شاهد هستیم که با حضور بازماندگان خاندان علی نقی خان وزیری (مهرانگیز،مه لقا و گلی ملاح) غرفه این موسیقیدان بزرگ پرده برداری شد و همچنین استاد احمد ابراهیمی "عندلیب" خود را که دارای 6 سیم است به موزه اهدا کردند.

علی مرادخانی در ادامه افزود : باید شرایطی ایجاد شود که سازهایی که به طور امانی و یا اهدایی به موزه سپرده می شود در گوشه ای خاک نخورد و پس از مدتی این مکان به گورستان سازها تبدیل نشود و هر چند وقت یکبار سازها از قفسه های خود بیرون آیند و توسط هنرمندان نواخته شود.

پس از پایان صحبت های مدیر موزه موسیقی احمد ابراهیمی با ذکر خاطره ای از استاد علی نقی خان وزیری گفت : سال 1324 قرار بود کنسرتی با صدای غلامحسین بنان برگزار شود ولی بنان به علت بیماری نتوانست در کنسرت حاضر شود و مرحوم خالقی به من گفت که به جای بنان بخوانم ،وقتی وزیری آمد سراغ بنان را گرفت و گفتند که نمی تواند حاضر شود بعد وزیری رو به من کرد و گفت : ابتدا درآمد سه گاه و چهارمضراب می زنم تو هم بغزلی از حافظ را بخوان و بعد تاکید کرد که آبروی مرا نبری! من آن شب اجرا کردم و از آن زمان به بعد بیشترشناخته شدم ؛ اما متاسفانه استاد در سال 1358 از دنیا رفت.



به دنبال سخنان استاد ابراهیمی ، کیوان ساکت نوازنده تار و سرپرست ارکستر وزیری گفت : خوشحالم که استادی مثل احمد ابراهیمی در بین ما هست و تاریخ شفاهی دوران وزیری و بنان را تعریف می کند. استاد وزیری زمانی فوت کرد که همزمان شد با تنش های اجتماعی سال 57 و فرصت قدردانی درشان ایشان پیش نیامد و پس از این هنرمند عده ای که شایستگی هنر را نداشتند به روی کار آمدند و با تاثیر بدی که بر جوانان گذاشتند باعث شد که نگاه به وزیری تغییر کند ؛ ولی از این پس امیدوارم تلاش شود که زحمات این مرد بزرگ در تاریخ ثبت شود.

این نوازنده تار در ادامه افزود : وزیری اولین کسی بود که موسیقی ایرانی را آنالیز کرد و در این راستا شاگردانی چون ابوالحسن خان صبا، استاد بنان، حشمت سنجری و... تربیت کرد که هریک از آنها به تنهایی ستون و پایه های موسیقی ایرانی پس از او را تشکیل دادند؛ و در نهایت خوشحالم که نام وزیری بعد از سی سال از زمان فوت ایشان بار دیگر طنین انداز شده است.

محمد سریر مدیرعامل خانه موسیقی در ادامه این نشست ضمن تایید اندیشه های علی نقی خان وزیری گفت : مکتب مطرح شده توسط استاد وزیری قابل ستایش و تقدیر است اما باید اجازه و فرصت دهیم که نظرات و جریان های دیگر هم ابراز وجود کنند چراکه این جریان ها است که برای آینده موسیقی ایران تعیین کنند است من معتقدم که علاوه بر حفظ پایه های هنر موسیقی نگاهی دیگر به حرف های تازه داشته باشیم ؛ باید به جوان ها یاد بدهیم که با تکیه به پایه های هنر موسیقی حرف های تازه خود را بیان کنند چراکه حرف های تازه و جریان های موسیقایی تولید فرهنگ می کند .

مهرانگیز ملاح خواهرزاده علی نقی خان وزیری در تایید صحبت های مدیرعامل خانه موسیقی گفت : ابتکار و نوآوری از مهمترین راهکارهای دست یابی به هنر ارزشمند است و استاد وزیری به مقوله نو آوری در این عرصه بسیار توجه داشت به همین دلیل مسئله در اساسنامه بنیاد وزیری ذکر شده است و اصولا این بنیاد بر این پایه طرح ریزی شده است .

داود گنجه ای عضو شورای عالی خانه در ادامه به نقش مدیر فرهنگی در سازندگی هنر و هنرمند اشاره کرد و گفت : تاریخ فرهنگ و هنر این مملکت نشان داده که هرگاه یک مدیر فرهنگی به روی کار آمده با عشق و علاقه کار خود را انجام داده و باعث پیشرفت هنر شده است و خوشبختانه آقای مرادخانی از آن دست از هنرمندان هستند .

وی در ادامه با درخواست قرائت فاتحه ای برای همسر خانم ملاح که سمت استادی بر او داشته است افزود : حفظ تاریخ شفاهی هنر این سرزمین بسیار مهم است و حضور استاد ابراهیمی موقعیت مغتنمی است این تاریخ را روایت می کند خدمتی که وزیری و خاندان این بزرگوار به فرهنگ این سرزمین کرد وصف ناشدنی است و باید این فضا گسترش پیدا کند تا آینده بداند که درتاریخ هنر ایران چه کسانی بوده و چه خدماتی به جا گذاشتند .

پس از پایان صحبت های گنجه ای مراسم تقدیر از هنرمندانی که ساز و یا اشیاء مرتبط با موسیقی را به موزه اهدا و یا امانت داده اند برگزار شد و با ذکر نام ازافرادی که در محل موزه حضورنداشتند نیز تقدیر به عمل آمد.

پایان بخش این مراسم اجرای موسیقی با آواز استاد ابراهمیمی با ساز اهدایی ایشان"عندلیب" بود .


منبع : مهر






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن