تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك درهم صدقه دادن از يك روز روزه مستحبى برتر و والاتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848544793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دیوارها برای متوقف کردن ساخته نشده‌اند (رندی پاش)


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: دیوارها برای متوقف کردن ساخته نشده‌اند

http://www.vista.ir/include/lifestyle/images/4129fd5caa5c07d1c9c2a530d3e94a55.jpg


همه انسانها می میرند اما همه زندگی نمی کنند :

اگر به شما بگویند قرار است بزودی بمیرید و فقط برای جمع بندی و ارائه مسائلی که برایتان مهم است شانسی به شما بدهند چه می کنید ؟

پاسخ به این مساله آسان نیست، مرگ برای همه هست اما فکر کردن در این مورد برای کسی خوشایند نیست . در واکنش به این مساله ،در واقع رندی پاش Randy Pausch بهترین بود و برای همین است که من رندی پاش را دوست داشتم و البته هنوز هم دارم.

در سپتامبر ۲۰۰۶، تشخیص داده شد که «‌رندی پاش»، استاد علوم کامپیوتر دانشگاه کارنگی ملون، مبتلا به شکل غیرقابل درمانی از سرطان پانکراس (لوز المعده) شده است. در همان ماه آقای پاش در دانشگاهش سخنرانی‌ای ایراد کرد که توجه بسیاری را به خصوص در محیط اینترنت به خود جلب کرد، طوری که میلیون‌ها نفر به کمک سایت‌های اشتراک ویدئو همچون یوتیوب آن را تماشا کرده‌اند. در این سخنرانی، پاش به جای اینکه در مورد بیماری و مرگ قریب الوقوعش حرف بزند، سخنرانی را تبدیل به مراسمی کرد، برای بزرگداشت رؤیاهای کودکی و زندگی.

«‌رندی پاش»، استاد علوم کامپیوتر دانشگاه کارنگی ملون در سن ۴۷ سالگی درگذشت... سپتامبر سال 2006 به رندی گفته شد که مبتلا به سرطان پانکراس شده است و با وجود آنکه یک برنامه درمانی سفت و سخت را دنبال کرد، عمل جراحی کرد و تحت برنامه‌های شیمی‌درمانی تحقیقاتی هم قرار گرفت، ولی در ماه آگوست به او گفته شد که سرطان به کبد و طحال متاستاز پیدا کرده است و او فقط ۳ تا ۶ ماه فرصت دارد.

آیا می شود در حال مرگ بود و در همین حال به میلیون ها نفر درس زندگی داد ؟
رندی پاش معتقد بود اینکه چند سال زندگی می کنیم اهمیتی ندارد مهم این است که مدتی که زندگی می کنیم ،خوب و با تمام ظرفیت زندگی کنیم . مهم نیست که چگونه به ارزوهایمان برسیم انچه مهم است زندگی ماست . اگر زندگی در مسیر درستی هدایت شود می رسد هنگامیکه تقدیر و سرنوشت برای به تصویر کشیدن رویاهایمان وارد عمل شوند .

او هنگامی که برای ارائه سخنرانی در مورد بیماری و وضعیت زندگی اش روبروی حضاری قرار گرفت، همه منتظر دیدن فردی ناامید و شاکی از روزگار بودند اما او بدون اینکه کوچکترین نشانه ضعفی از خود نشان دهد گفت:" اگر من عصبی یا افسرده نیستم ،که باید باشم خیلی متاسفم که همه شما را ناامید کردم ". و سپس با چند حرکت ورزشی ذهن همه را نسبت به خودش عوض کرد و خود را سرحال تر ازهمه نشان داد و تعجب و تحسین همه را برانگیخت .

رندی در ادامه ذكر می‌كند كه كاملاً می‌داند كه چه اتفاقی دارد می‌افتد، به همین دلیل منزلش را عوض كرده و به محله‌ای رفته بود كه نزدیك خانواده همسرش باشد، زیرا می‌دانست كه با فوت او همسر و سه فرزند خردسالش به كمك نیاز دارند.

رندی در سخنرانی درباره آرزوهای كودكی‌اش صحبت می‌كرد و با ذكر خاطرات مختلفی كه از افراد مختلف داشت نكته‌های متنوعی را بیان می‌كرد. نكته‌هایی مانند بیان حقیقت، سخت‌كوشی، لذت بردن از تمام لحظات زندگی، كمك كردن به دیگران تا به آرزوهایشان برسند، به اصول و پایه‌های هر مطلب پای‌بند بودن، نكته‌سنجی و پیدا كردن نكته‌های آموزشی كه هر روزه در اطراف ما وجود دارند و از آن‌ها می‌توانیم چیزهای زیادی به زندگی خود اضافه كنیم و... جزء مواردی هستند كه به آن‌ها اشاره می‌كند.

زندگی رندی نیز مانند هر انسان دیگری لحظات مأیوس‌كننده هم داشت. او تعریف می‌كند، بعد از آن‌كه مدرك دكترای خود را می‌گیرد برای رسیدن به هدفش كه فعالیت در والت دیسنی بوده است، بلافاصله رزومه خود را برای استخدام به آنجا می‌فرستد. وی می‌گوید، بعد از فارغ التحصیلی واقعاً مطمئن بودم كه در هر جا بخواهم كار كنم حتماً مرا می‌پذیرند، اما دیسنی‌لند در جواب نامه من نوشت: «متأسفانه ما هیچ موقعیت شغلی كه مناسب توانایی شما باشد برای شما نداریم.»

بله با وجود این‌كه تخصص رندی در زمینه خلق دنیاهای مجازی بود، والت‌دیسنی وی را نپذیرفت. رندی این‌چنین ادامه می‌دهد: «دیوارها و موانع اطراف ما برای این نیستند كه ما را از هدفمان دور كنند. برای این هستند كه شما نشان دهید یك خواسته برای شما چقدر ارزشمند است. این موانع به این دلیل وجود دارند تا میان شما كه یك هدف را با تمام وجود می‌خواهید و بقیه فرق بگذارند.»

رندی در سال 1991 به عضویت والت‌دیسنی درآمد و روی پروژه‌های مختلفی مانند دزدان دریای كارائیب و... كار كرد. بعد از انجام این‌كار، وی تصمیم گرفت حاصل تجربه‌های خود را در قالب درسی در دانشگاه كارنگی ملون به دانشجویان آموزش بدهد و به این ترتیب وی درس اصول ساختن دنیاهای مجازی را پایه‌گذاری كرد.


http://bp3.blogger.com/_amtU1POy0iU/SJA9IdX8yFI/AAAAAAAADaw/XsYXd_bg6R0/s400/20071022pp_pausch_500.jpg
تصویری از رندی پاش در زمان اجرای سخنرانی
زمانی که 3 تا 6 ماه از زندگی لذت بخش و شادش باقی مانده


هر کسی با این حقیقت مواجه شود، دچار افسردگی می‌شود، ولی رندی از این فرصت برای آموزش درس زندگی استفاده کرد. سخنرانی مشهور وی با عنوان «آخرین سخنرانی» توانست چیزهایی به دانشجویان بیاموزد که در برنامه درسی معمول، یاد نمی‌گرفتند. این سخنرانی در ۱۸ سپتامبر سال ۲۰۰۷ انجام شد، در حالی که او انتظار نداشت در هوای گرم ماه سپتامبر بیش از ۱۵۰ نفر از سخنرانی‌اش استقبال کنند، سالن کنفرانس پر شده بود و ۴۰۰ نفر وقتی سخنرانی او شروع شد، برای دقایقی به صورت ایستاده او را تشویق کردند.

http://lh6.ggpht.com/sina.iravanian/SItaxjVUarI/AAAAAAAAANQ/eL8n-eDRigA/s400/PauschInGoodShape.jpg


«رندی پاش»، در ابتدای سخنانش جهت اطلاع کسانی که او را نمی‌شناختند، چند عکس از اسکن بدن خود را نشان می‌دهد و توضیح می‌دهد که تقریبا ۱۰ غده در کبدش دارد، و پزشکان گفته‌اند تنها ۳ تا ۶ ماه به خوبی سالم خواهد بود؛ با این حال در حال حاضر از سلامتی و وضع جسمانی خوبی برخوردار است؛ خیلی بهتر از بسیاری از حضار.

http://lh5.ggpht.com/sina.iravanian/SItaxodvMDI/AAAAAAAAANI/8xZe52oK5Bk/s400/PauschScan.jpg


رندی پاش استاد دانشگاهی که در اوج موفقیت شغلی و اجتماعی در 45 سالگی متوجه شد دچار سرطان پانکراس شده است و 3 ماه بیشتر زنده نخواهد ماند در فرصتی که برای سخنرانی در همان دانشگاه محل تدریسش به او دادند به جای صحبت از مرگ و رفتن ،از رویا های کودکی اش سخن گفت و اهمیت رویاهای کودکی را به همه گوشزد کرد و این سخنرانی او با عنوان اخرین سخنرانی The Last Lectureزندگی ملیون ها نفر را عوض کرد و خواهد کرد .

و پس از آن گفت که قصد ندارد در این سخنرانی در مورد بیماری‌اش صحبت کند، بلکه دوست دارد در مورد اهمیت رؤیاهای کودکی و راه‌های رسیدن به آنها توضیح دهد. او در سخنرانی ۷۰ دقیقه‌ای‌اش به مدعوین گفت که دیوارها و موانع برای متوقف کردن ساخته نشده‌اند، آنها به این منظور ساخته شده‌اند که درجه تلاش و سرسختی افراد مقاوم را به رخ بکشند و ثابت کنند.

این سخنرانی یک تراژدی پر از شور زندگی است.

هرگز نباید رویاهای کودکی را فراموش کرد ؛مهم نیست چند ساله ایم و چند وقت دیگر زنده ایم.به جای اینکه همیشه در حال تلاش برای بدست اوردن خوشبختی بود باید خوشبختی را در زندگی تشخیص داد و انرا لمس کرد
باید دانست که خوشبختی هدف نهایی نیست بلکه احساسی است که در کنار تلاش برای رسیدن به اهداف دیگر خود را نشان می دهد . بدنبال خود واقعی تان باشید و خوشبختی مختص خودتان را جستجو کنید .
از سختی های زندگی گلایه نکنید دیوار ها و موانع برای متوقف کردن ما ایجاد نشده اند بلکه میزان اشتیاق ما را برای لمس کردن موفقیت و نیز اراده ،پشتکار و سرسختی ما را نشان می دهند و و کسانی که این عشق به موفقیت را در سر ندارند براحتی در کنار این موانع به زانو در می ایند .

رندی پاش در سخنرانی آخر به ما می اموزد چگونه نقش خود را در زندگی ایفا کنیم و چگونه به اهداف شخصی مان برسیم . وی چهره تاثیر گذاری است که به ما می اموزد نباید از شکست خوردن ترسید .رندی تصویر تعریف شده ای از خود دارد که انرا در اختیار همه می گذارد . در واقع رویا های رندی بوش رویا های ما و همچنین موانع زندگی اش موانع زندگی ما هستند. نباید با فرار از موانع خود را فریب داد.

زندگی همانی است که ما آنرا می سازیم هر ثانیه از زندگی را باید با عشق ،شادی و اشتیاق سپری کرد چرا که هیچ تضمینی برای اینکه چه مدت زمان دیگری برای لذت بردن داریم وجود ندارد .

این شعاری بود که رندی پاش دوره 3 ماهه حدس پزشکان در مورد زنده بودنش را 2 سال کرد .

سخنرانی رندی و متعاقب آن کتاب پرفروشش الهام بخش بسیاری از والدین در بازنگری رفتارشان بخصوص در مورد فرزندانشان بوده است .او معتقد است :

در زندگی خانواده و دوستان جایگاه ویژه ای دارند و باید :
زمان کمتری را به نگرانی های مادی اختصاص داد .
زمان بیشتری برای اندیشیدن به مسائل مثبت اختصاص داد .
مهربانتر بود.
صبورتر بود.
برای کمک به دیگران درنگ نکرد.علاقه به آموزش ،شوخ طبعی و نبوغ رندی بوش در پروژه الیس Alice بخوبی مشهود است.

من نمیدانم چگونه می شود تفریح نکرد من در حال مرگم اما شادم . و این شاد زیستن را تا اخرین روزی که زنده خواهم بود ادامه خواهم داد بخاطر اینکه زندگی را فقط به این صورت می توان بازی کرد .

http://bp1.blogger.com/_amtU1POy0iU/SJA-ix2AEcI/AAAAAAAADbA/0ZJfqJS_MYI/s400/Pausch.jpg


من تلاش کردم خودم را در بطری ای قرار دهم که شاید روزی بوسیله فرزندانم در کنار ساحل از اب گرفته شوم.

در انتهای سخنرانی او رو به جمعیت کرد و گفت: «این سخنرانی برای شما نبود، بلکه برای فرزندانم بود.» انگار که این حرف‌ها نوعی وصیت برای فرزندانش باشد.

http://lh5.ggpht.com/sina.iravanian/SItPGhEHwjI/AAAAAAAAAMc/6Foi2gCNiaA/s400/PauschTearsAndLaughter.jpg

http://mirzaghasemi.files.wordpress.com/2008/07/randypaush.jpg


بعد از سخنرانی دکتر پاش، دکتر كوهن (Jared Cohen) ریاست دانشگاه كارنگی ملون، در جایگاه حاضر شد. وی ضمن تشكر از دكتر پاش به خاطر همه كارهایی كه برای دانشكده علوم كامپیوتر دانشگاه كارنگی ملون كرده بود، اعلام كرد، برای حفظ یاد و خاطره دكتر پاش و کارهایی كه وی انجام داده، پلی میان دانشكده علوم كامپیوتر و دانشكده هنر احداث می‌شود و این پل به نام دكتر پاش نام‌گذاری می‌شود.



وی در ادامه در حالی كه صدایش می‌لرزید، گفت: «رندی! نسل جدیدی از دانشجویان به اینجا خواهند آمد كه تو را نمی‌شناسند. آن‌ها از روی این پل رد می‌شوند و می‌پرسند: «دكتر پاش كه بود؟» و افرادی كه تو را می‌شناسند برای آن‌ها خواهند گفت كه تو چه كاری انجام دادی. من متأسفم كه آن‌ها وجود تو را تجربه نمی‌كنند، اما مطمئن هستم اثری را كه تو بر جا گذاشتی، تجربه می‌كنند. برای همه كارهایی كه برای كارنگی‌ملون كردی سپاسگزاریم.»



طی چند هفته، این سخنرانی بازتاب گسترده‌ای در اینترنت و بین مردم پیدا کرد، طوری که متن آن به چندین زبان از جمله چینی، عربی، آلمانی و ایتالیایی ترجمه شد. رندی به شوی «اپرا وینفری» دعوت شد، ABC News او را یکی از سه شخصیت برتر هفته انتخاب کرد و هزاران بلاگر در مورد آن نوشتند.

او انتظار نداشت که سخنانش در مورد آرزوهای کودکی‌اش در مورد کاپیتان کیرک مجموعه تلویزیونی Star Trek و جاذبه صفر مخاطبی بیش از آن چند صد نفر حاضر داشته باشد، ولی به لطف یوتیوب و سایت‌های اشتراک ویدئو، حدود ۱۰ میلیون نفر تا به حال سخنرانی‌اش را دیده‌اند.

به نظرم چیزی که آن سخنرانی را بی‌نظیر می‌کرد توانایی فوق العاده‌اش در صحبت و ارائه که به انواع ادا و نمایش آمیخته بود و آدم را در هر مرحله شگفت زده می‌کرد نبود. روش تدریس و کلاس‌های استثنایی‌اش نبود. پروژه‌‌های تحقیقاتی هیجان انگیزی که با علاقه و موفقیت دنبال می‌کرد هم نبود … بی‌نظیر آن سخنرانی عشق رندی به زندگی بود که در تک‌تک لحظاتش دیده می‌شد، عشقی که شوخی بردار نبود و برای مرگ تره هم خرد نمی‌کرد، هر چند قبول کرده بود که واقعیت است، و نمی‌گذاشت که حتی برای لحظه‌ای دلت برایش بسوزد بلکه دلت برای خودت می‌سوخت که به انداره‌ی او زنده نیستی.

بعد از این سخنرانی او کتابی با عنوان The Last Lecture نوشت که بسیار پرفروش شد. سال‌ها قبل همسر رندی از او خواسته بود که نصیحت‌هایش را در قالب کتابی برای او و فرزندانش به رشته تحریر درآورد ولی او آن موقع از این ایده استقبال نکرده بود، اما بعد بیماری تصمیم گرفت این ایده را عملی کند. او به شوخی در مورد این کتاب می‌گوید که این کتاب تنها کتابی در دنیاست که در صفحه سپاسگزاری‌اش از داروی شیمی درمانی Gemcitabine هم تشکر شده است!

http://www.thelastlecture.com/img/hm_collage.jpg


کتاب "آخرين سخنراني" نوشته "رندي پاش" با ترجمه مرجان متقي از سوي انتشارات مرواريد، در بهمن ماه سال 1388 روانه بازار نشر شد.


http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Smal_Pic/2010%5C1%5C25%5Cimg634000112422812500.jpg





کتاب آخرين سخنراني چاپ اول در 188 صفحه، تيراژ 1100 نسخه و با قيمت 36 هزار ريال به بازار کتاب عرضه شده است.


تاسیس رشته تحصیلی جدید:

پاش در ادامه فعالیت‌های خود تصمیم گرفت كه با كمك دكتر دان مارینلی (Don Marinelli) كه در رشته هنر و سینما در دانشگاه كارنگی‌ملون فعالیت می‌كند مركز فناوری‌های سرگرمی Entertainment Technology Center را راه‌اندازی كند و به این ترتیب برای مقطع فوق لیسانس در رشته "فناوری سرگرمی" دانشجو بگیرند.
به این ترتیب برای نخستین بار در دنیا این رشته تحصیلی تأسیس شد. موارد درسی كه در این رشته وجود داشت، عملاً هیچ چیز نبود. فقط چهار ترم پروژه و پروژه و پروژه. در حقیقت، ترم اول خود از پنج پروژه كوچك‌تر تشكیل می‌شد. نكته جالب اینجا بود كه عملاً دانشجویان این رشته باید همه خواندنی‌های مورد نیاز این رشته را در دوران لیسانس خوانده باشند، زیرا در طول دوره، زمانی برای خواندن وجود نداشت.

ماحصل این رشته فوق‌العاده بود، به گونه‌ای كه پنج شركت قراردادهایی را با دانشگاه كارنگی‌ملون امضا كردند كه پیشاپیش دانشجویان این رشته را به استخدام خود درآورند. این رشته به كشورهای دیگر نیز منتقل شد. دانشگاه كارنگی ملون این رشته را در كشورهایی مانند سنگاپور و ژاپن و استرالیا نیز تأسیس كرد.

اما این هنوز پایان راه رندی نبود. وی در سخنرانی خود توضیح می‌دهد كه می خواست اثری بزرگ‌تر بگذارد و به دنبال چیزی بود كه بتواند رشد كند و بزرگ و بزرگ‌تر شود و به این ترتیب وی پروژه آلیس را بنا نهاد.

به وسیله برنامه آلیس به كودكان آموزش داده می‌شود كه چطور برنامه‌نویسی كنند، بدون آن‌كه متوجه بشوند در حال یاد گرفتن چه چیزی هستند. رندی یادآوری می‌كند كه بچه‌ها از یاد گرفتن، حتی یادگیری چیزهای سخت، نیز لذت می‌برند. وی می‌گوید، احتمالاً برای نسخه سه نرم‌افزار آلیس دیگر زنده نیست اما می‌داند كه این نرم‌افزار به نتایج درخشانی می‌رسد.


زندگی‌نامه:‌

دكتر رندی پاش در 23 اكتبر 1960 برابر با 11 آبان 1339 در ایالت مریلند ایالا‌ت‌متحده متولد شد. وی پس از تمام كردن دوره دبیرستان، در رشته علوم كامپیوتر ادامه تحصیل داد و در خرداد ماه سال 1360 از دانشگاهBrown موفق به كسب مدرك لیسانس شد و در سال 1366 توانست مدرك دكترای خود را در رشته علوم كامپیوتر از دانشگاه كارنگی ملون (CMU) دریافت كند.

در سال 1367 به عنوان استاد یار در دانشگاه ویرجینیا مشغول به كار شد و تا سال 1376 نیز در دانشگاه ویرجینیا بود. او برای مدتی در قسمت تخیلات والت دیسنی مشغول به كار بود. در سال 1377 وی دوباره به دانشگاه كارنگی ملون رفت، اما این‌بار به عنوان استاد و در زمینه طراحی ارتباط میان انسان و ماشین شروع به فعالیت كرد. وی در آنجا برای نخستین‌بار با كمك Don Marinelli مركز ETC (سرنام‌ Entertainment Technology Center) را در دانشگاه كارنگی ملون راه اندازی كرد و اصول درسی به نام «اصول ساختن دنیاهای مجازی» را تدوین كرد.
در سال 1386 پاش به دلیل سال‌ها تدریس كامپیوتر موفق به دریافت دو جایزه از سازمان ACM شد.


اخلاق و روحیات‌:

دكتر پاش شخصیتی بسیار خانواده دوست داشت. وی دو پسر شش و چهار ساله به نام‌های Dylon و Logon و یك دختر دوساله به نام Chole دارد. او اوقات‌فراغت خود را با خانواده‌اش سپری می‌كرد. درباره كار بسیار سخت‌كوش بود و اصولاً مخالف تفكر "كار كردن" برای امرار معاش بود. او كار كردن را برای چیزی فراتر از امرار معاش انجام می‌داد. رندی درباره همسر و بچه‌هایش می‌گوید: «این موضوع كه من زمان زیادی ندارم تا پدر بودن را تجربه كنم، خیلی آزارم نمی‌دهد، اما این واقعیت كه در آینده برای خانواده من، مشكلاتی پیش می‌آید و ممكن است از پرتگاه‌هایی سقوط كنند و من در آن زمان نیستم تا آن‌ها را بگیرم و از آن‌ها پشتیبانی كنم بسیار برای من آزاردهنده است. من فقط چند ماه دیگر فرصت دارم. من می‌توانم این چند ماه را گریه كنم یا روی ساختن تورهایی كار كنم كه اگر یك روز خانواده من از پرتگاهی سقوط كردند، این تورها آن‌ها را حفظ كند. من راه حل دوم را انتخاب كردم.»




اما مردم آمریکا هم بیکار ننشستند و با اقدامات تحسین‌برانگیزی سعی کردند بعضی از آرزوهای رندی را در دوران کودکی برآورده کنند:

اعضای یک تیم فوتبال حرفه‌ای فوتبال آمریکایی به نام Pittsburgh Steelers بعد از اینکه متوجه شدند یکی از آرزوهای دوران کودکی رندی، بازی کردن در لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکایی موسوم به NFL بوده است به او پیشنهاد کردند که یک روز در تمرین آنها شرکت کند.
به علاوه وقتی تهیه‌کنندگان فیلم Star Trek متوجه علاقه او به این مجموعه در دوران کودکی شدند، از او درخواست کردند که در آخرین قسمت این فیلم نقش کوتاهی بازی کند. رندی هم این پیشنهاد را پذیرفت، او در این فیلم یک خط دیالوگ هم دارد!


در بیست و پنجم جولای ۲۰۰۸، «رندی پاش» در سن ۴۷ سالگی، در خانه‌ی خودش و در کنار همسر و سه فرزندش در گذشت.

روحش شاد





اینم از متن انگلیسی سخنرانی "آخرین سخنرانی" به صورت pdf برای دانلود (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.p30city.net%2Fattachment .php%3Fattachmentid%3D259%26stc%3D1%26d%3D1270198624)

اینم از فیلم سخنرانی "آخرین سخنرانی" تو دانشگاه که برای دیدنه و میتونین دانلودش هم بکنین (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.taudiobook.com%2Fclosed_ caption%2Frandy_pausch_full%2F)

اینم از یه سایت که بطور کامل در مورد کتاب "آخرین سخنرانی" بحث میکنه (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.thelastlecture.com%2F)

اینم از آدرس کتاب آخرین سخنرانی توی سایت آمازون دات کام (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2FLast-Lecture-Randy-Pausch%2Fdp%2F1401323251%2Fref%3Dpd_bbs_sr_1%3Fie%3DUTF8%26s %3Dbooks%26qid%3D1216998356%26sr%3D8-1)

لینک فیلم سخنرانی در مورد مدیریت زمان رندی پاش با زیرنویس انگلیسی تو گوگل (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.google.de%2Fvideoplay% 3Fdocid%3D7653564598486729089%23)


اینم از لینک های دیگه برای تماشای ویدئوی سخنرانی مدیریت زمان:

Blip.tv (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fblip.tv%2Ffile%2F510371%2F)

Viddler.com (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.viddler.com%2Fexplore%2F GabrielRobins%2Fvideos%2F12%2F)

Internet Archive (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.archive.org%2Fdetails%2F GabrielRobins-TimeManagementByRandyPauschNovember2007187)



اگر به این صفحه برید متن سخنرانی و اسلایدهاش پست شده در مورد مدیریت زمان رندی پاش هست که میتونید دانلود کنید.

http://download.srv.cs.cmu.edu/~pausch/Randy/Randy/timemanagement.html (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdownload.srv.cs.cmu.edu%2F%2 57Epausch%2FRandy%2FRandy%2Ftimemanagement.html)



پاورقی:

برنامه الیس:
آلیس برنامه‌ای سه بعدی برای نرم‌افزارنویسی است كه توسط رندی پاوش (R. Pausch)، استاد علوم كامپیوتر و متخصص طراحی و برهمكنش انسان-كامپیوتر در دانشگاه كارنگی ملون، طراحی و ساخته شده است. این نرم‌افزار یك ابزار آموزشی رایگان است كه می‌تواند راه آشنایی دانشجو‌ها با مفاهیم پایه در برنامه‌نویسی را باز كند.


رندی پاش درگذشت - سخنرانی رندی پاش - دانلود رندی پاش - فیلم رندی پاش - فیلم سخنرانی رندی پاش- مدیریت زمان - آخرین سخنرانی - last leacture - Randy Pausch






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10642]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن