تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838130351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روایت خوش ­چهره ار تفاوت دولت خاتمی و احمدی نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: به یاد دارم كه وزیران آقای خاتمی بارها در برنامه­ های زنده تلویزیونی با كارشناسان نشست­هایی داشتند و به بحث و تبادل نظر پرداخته و این شرایط را برای مردم به وجود می­آوردند تا به قضاوتی صحیح برسند. اما در دولت نهم نه تنها این­طور نبود، بلكه وزرا و شخص رییس دولت هم به تنهایی در تلویزیون حاضر شده و به تعریف و تمجید­های فراوان از خود می­پرداختند. / در دولت هشتم به شخصه هیچ­گاه ندیدم كه كسی به دلیل انتقادكردن، به من یا كس دیگری تعرض كنند و بخواهند دست به تخریب بزنند. اما در زمانی كه دولت نهم احساس می­كرد ایرادی به او وارد می­كنند، با روش­های غیرمنطقی، شروع به تخریب و تخطئه منتقد می­كردند.



محمدخوش­چهره در گفت­وگویی به نقد عملكرد كابینه­ های محموداحمدی­نژاد پرداخت.

به گزارش خبرآنلاین در بخشی از این گفت­وگوی محمد خوش چهره كه در ماهنامه «نسیم بیداری» منتشر شده آمده است:
انتخابات در ایران به گونه­ای مهندسی می­شود كه همه طیف­ها و سلیقه­های سیاسی بتوانند چهره­های مورد وثوق خود را وارد كارزا رقابت كنند و به همین دلیل، اینكه گفته شود مجلس هفتمی­ها به واسطه حضور نداشتن مجلس ششمی­ها به ساختمان بهارستان رسیدند، بر اساس واقعیت نیست چون اصلاح­طلبان در انتخابات حضوری پرشور داشتند و با وجود رد صلاحیت­ها برخی، كاندیداهای دیگر خود را به انتخابات آورده بودند.
اینكه دولت خاتمی رفتارهایی منطقی­تری نسبت به دولت احمدی­نژاد داشت، اظهر من­الشمس است و به سادگی می­توان به این نتیجه رسید كه دولت اصلاحات با وجود انحرافاتی كه اتفاقا كم هم نبود، منطق­مداری را همیشه مورد توجه قرار می­داد و سعی می­كرد از چارچوب آن خارج نشود. هم دولت اصلاحات و هم دولت اصول­گرا ایرادات فراوانی داشتند و می­توان گفت هر دو دولت حتی گاهی رفتارهایی از خود نشان می­دادند كه خطرناك و نگران­كننده بود.
در دولت هشتم بحث­هایی مطرح می­شد كه با ارزش­های اسلامی منافات داشت، مثلاامام حسین (ع)، كه مظلوم تاریخ است، را برخی از آقایان، چهره­ای خشونت­طلب معرفی كردند و فضا را به اسم جمهوریت و جمهوری­خواهی به گونه­ای ترسیم كرده بودند كه اسلامیت و دین­داری، زیر سایه قرار گرفته بود.
در دولت نهم هم برعكس بود و نگاهی توام با تحجر به اسلام موجب شد تا هم اسلام و ارزش­های اسلامی با قضاوت­های نادرست مواجه شود و هم جمهوریت نظام زیر سئوال برود.
در زمانی كه دولت اصلاحات روی كار بود و زمام امور را در دست داشت، ما به عنوان نماینده­های مجلس و همه كسانی كه به شرایط انتقاد داشتند، این امكان را داشتیم كه نظرمان را مطرح كنیم و به دلیل انتقاد از دولت، هیچ­گاه واكنش بدی ندیدیم. اما در دولت نهم فضای نقد روز به روز محدودتر شد و البته حمایت­های بی­مورد و غیركارشناسی از دولت هم، دولتی­ها را به این ذهنیت دچار كرد كه دولتی بدون اشكال و ایرادند و به همین دلیل هیچ­كس نمی­تواند و نباید كمترین انتقادی به آنان داشته باشد. این ذهنیت به طوری تقویت شده بود كه با وجود عنوان اصول­گرایی كه دولت یدك می­كشید، چهره­های اصول­گرا هم بعد از هر انتقاد، با هجمه­های زیادی مواجه شدند. البته رسانه ملی هم در این شرایط سهیم بود و به قدری غیرمنطقی عمل كرد كه می­توان گفت به رسانه دولتی تبدیل شده بود.
به یاد دارم كه وزیران آقای خاتمی بارها در برنامه­ های زنده تلویزیونی با كارشناسان نشست­هایی داشتند و به بحث و تبادل نظر پرداخته و این شرایط را برای مردم به وجود می­آوردند تا به قضاوتی صحیح برسند. اما در دولت نهم نه تنها این­طور نبود، بلكه وزرا و شخص رییس دولت هم به تنهایی در تلویزیون حاضر شده و به تعریف و تمجید­های فراوان از خود می­پرداختند.
در دولت هشتم به شخصه هیچ­گاه ندیدم كه كسی به دلیل انتقادكردن، به من یا كس دیگری تعرض كنند و بخواهند دست به تخریب بزنند. اما در زمانی كه دولت نهم احساس می­كرد ایرادی به او وارد می­كنند، با روش­های غیرمنطقی، شروع به تخریب و تخطئه منتقد می­كردند.
هیچ كس نمی­تواند چنین عنوان كند كه من در انتخابات سال 84 از محمود احمدی­نژاد دفاع كرده ­ام! اگر فیلم [برنامه انتخاباتی احمدی­نژاد در سال84] را بازبینی كنید، می­بینید كه من اصلا حمایتی از احمدی ­نژاد یا كس دیگری نداشتم و فقط به ارزیابی اقتصادی آن روزها پرداختم، چون احساس می­كردم حالا كه دولت در حال تغییر است، هركس كه می­تواند، باید قدمی در راستای كاهش مشكلات، مخصوصا مشكلات اقتصادی و معیشتی مردم بردارد.
نگاه سطحی و پروژه­ای در دولت نهم نشان می­داد كه دولتی­ها از توان و دانش لازم برای برنامه­ریزی محروم بودند و دقیقا می­شد پیش­بینی كرد كه آنها نمی­توانند زیر ساخت­ها را اصلاح كرده و برنامه­هایی تدوین كنند كه در نهایت بتوانند با اجرایی كردن آنها كشور را با شرایطی مطلوب اداره كنند.
در همان روزهایی كه دولتی­ها و شخص رییس دولت در مرحله انتخاب همكاران خود بودند، به بنده پیشنهاد شد تا به عنوان وزیر به در راس وزارت­ اقتصادودارایی قرار بگیرم و یكی از مهم­ترین پست­های كلیدی را در دست داشته باشم. اتفاقا شنیده­ های موثقی هم موجود است كه مقامات ممتاز نظام هم حضور من در كابینه را یكی از اتفاق­های خوب دولت نهم قلمداد كرده بودند و گفته بودند كه خوش ­چهره می­تواند به خوبی سكان هدایت اقتصاد را در درست بگیرد. اما من از مردم رای گرفته بودم تا در خانه ملت نمایندگی­ شان را به عهده بگیرم و به دلیل احترام به رایی كه به من داده بودند، ترجیح دادم تا هم­چنان در مجلس به خدمت-گذاری مشغول باشم. البته از این تصمیم خود خوشحال هستم چون نرفتن به دولت را اتفاق خوبی برای خود می­دانم.
حتی برای لحظه­ای حسرت دولتی بودن را نداشتم. تاكید و تكرار می­كنم كه دولت شرایطی دارد كه تحت هیچ شرایطی نمی­تواند موفق باشد و با توجه به این ذهنیت خود كه به درستی­اش اعتقاد كاملی دارم، دلیلی ندارد افسوس این را بخورم كه چرا سمت وزارت اقتصاد را نپذیرفتم.
باید بگویم كه بنده اعتقاد دارم كه در مرحله اول رای لازم را برای ورود به هشتمین دوره مجلس به دست آوردم.
بنده فرصت نمایندگی یا هر مسئولیت دیگری در جمهوری اسلامی را فرصت خدمت­گذاری می­بینم و از آن­جا كه اعتراض به شمارش آراء را برای وجهه كشور خوب نمی­دانم، هیچ­گاه خودم شخصا اقدامی نكردم. البته جلسات و رایزنی­هایی برگزار شد تا به حق خودم برسم و ذهنیت خود درباره شمرده­نشدن رای­هایم را حتی به اطلاع مقامات بلندپایه هم رساندم، اما در نهایت نتوانستم طوری عمل كنم كه خدای ناكرده وجهه جمهوری اسلامی با كوچك­ترین خدشه­ای مواجه شود.
این كه مجلس هفتم با اكثریت اصول­گرا رابطه خوبی با دولت اصلاحات داشت و اصلاح­طلب­ها را شنونده نظرات خود می­دید، اما در دولت اصول­گرای نهم احساس كرد كه حرفش شنیده نمی­شود و خودرایی و خودبینی بر فضای اجرایی كشور حاكم است، جای تامل دارد. ای­كاش آقایانی كه با شعار اصول­گرایی از مردم رای گرفتند، هم به فكر اعتبار جبهه اصول­گرا بودند و هم به فكر این بودند كه با كار كارشناسی و عملكردهای منطقی، در شرایطی كه قوه­های مقننه و مجریه در دست یك جناح است، به جای این همه اختلاف و تنش­های كه روز به روز بیشتر هم می­شود، شرایط مردم بهتر می­شد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 265]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن