تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820087264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كشف ارتباط فصلهاي پاييز و زمستان با افسردگي


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: كشف ارتباط فصلهاي پاييز و زمستان با افسردگي
اين يافته ها دلايل مهمي در درك تاثير تغييرات فصلي در سلامت, بروز اختلالات عاطفي فصلي و ارتباط تابش نور با حالت روحي و فعاليتهاي مغزي به حساب مي ايد.
محققان موفق به شناسايي تغييرات فصلي در فعاليتهاي شيميايي مغز شدند كه مي تواند عامل بروز افسردگي زمستاني باشد.
محققان كانادايي اعلام كردند، دليل بروز اختلالات عاطفي فصلي، كاهش تابش نور در روزهاي زمستاني و پاييزي است. اين اختلالات مي تواند سبب بروز فرسودگي، پرخوري، تمايل به خواب و افسردگي شده كه ساليانه بر روي هزاران نفر از مردم انگلستان نيز تاثير مي گذارد.
محققان بر اين باورند كه اين فرايند مي تواند بر اثر فعال سازي بيش از حد پروتئيني باشد كه عامل سروتونين را از مغز پاك مي كند.
براي اثبات اين موضوع دانشمندان دانشگاه تورنتو مغز 88 نفر در سالهاي 1999 تا 2003 را اسكن كردند. اين اسكن به گونه اي طراحي شده بود تا بتواند فعاليتهاي پروتئين حامل سروتونين را كه به سروتونين متصل شده و آن را از لابلاي سلولهاي مغز پاك مي كند ارزيابي كند. هرچه ميزان فعاليت اين پروتئين بيشتر باشد ميزان سروتونين موجود در مغز كاهش يافته و امكان بروز افسردگي در افراد افزايش مي يابد.
محققان پس از مشاهده نتايج اظهار داشتند كه نور مي تواند بر ميزان فعاليت اين پروتئين تاثيرگذار باشد زيرا فعاليت اين پروتئين در مغزهايي كه در فصلهاي زمستان و پاييز - فصل هاي كم نور سال - اسكن شده بودند به شكل بارزي با افزايش رو به رو شده بود.
اين يافته ها مي تواند دلايل مهمي در درك تاثير تغييرات فصلي در سلامت فردي، بروز اختلالات عاطفي فصلي و ارتباط تابش نور با حالت روحي فرد و فعاليتهاي مغزي وي به حساب بيايد.
 چهارشنبه 13 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن