واضح آرشیو وب فارسی:حيات: سرلشكر صالحي: جنگنده هاي جديد ساخت ارتش به نمايش در مي آيند
تهران – حيات
اميرسرلشگر صالحي با اشاره به توانمندي هاي بالاي ارتش در زمينه جنگنده هاي نظامي گفت: امروز ارتش ازجنگنده هايي بهره مي گيرد كه كشورهاي منطقه توان علمي بكارگيري از اين جنگنده ها را ندارد.
به گزارش خبرنگار دفاعي حيات، اميرسرلشگر عطاالله صالحي فرمانده كل ارتش صبح امروز(سه شنبه) در حاشيه مراسم معارفه فرمانده جديد نيروي هوايي ارتش در جمع خبرنگاران با اشاره به توانمندي هاي بالاي ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: امروز ارتش جمهوري اسلامي از جنگنده هايي استفاده مي كند كه كشورهاي منطقه توان علمي بكارگيري از اين جنگنده ها را ندارند.
وي در ادامه با بيان اينكه نيروي هوايي ارتش در دو سال گذشته در حوزه ساخت جنگنده ها موفقيت ها و دستاوردهاي خوبي داشته است ابراز اميدواري كرد: در سال جاري تعدادي از پرنده هاي جديدي كه به دست توانمندان نيروي هوايي ارتش با همكاري صنعتگران ساخته شده است به نمايش گذاشته شود.
فرمانده كل ارتش در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه انتصابات جديد در نيروي هوايي چه تاثيري در تقويت توان ارتش دارد تاكيد كرد: اين انتصابات باعث شد در زمينه پدافند هوايي زمين به هوا تمركز خوبي ايجاد شود و مركز توجهات هركدام از فرماندهان در عرصه تخصصي خودشان باعث توانمندي شود.
وي درخصوص زمان برگزاري رزمايش مدافعان آسمان ولايت گفت: به زودي اين رزمايش در ماه مبارك رمضان برگزار خواهد شد.
اميرصالحي درخصوص برنامه هاي ارتش در هفته دفاع مقدس گفت: نيروهاي مسلح به ويژه ارتش آن دسته از توانمندي هايي كه قابل ارايه باشد همواره در اختيار عموم مردم خواهد گذاشت.
وي در پاسخ به سوال ديگري درباره خبري مبني بر خريد موشك هاي s300 و s400 توسط ايران و تركيه اظهارداشت: به طوركلي توانمندي پدافند زمين به هواي دوربرد نياز هر كشور و منطقه است چرا كه تهديدات در منطقه ما سنگين است و امروز اين تهديدات اگرچه براي كشور ما شكل عملي دارد اما همواره همه كشورها را نيز تهديد مي كند.
وي در پايان تاكيد كرد: امروز همه كشورهاي منطقه به علت تهديدات رژيم صهيونيستي و تهديدات فرامنطقه اي به دنبال بالابردن توان نظامي و دفاعي خود هستند.
پايان پيام
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]