واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: امكان تحريم اينترنتي هيچ كشوري به لحاظ فني وجود ندارد
امكان تحريم اينترنتي هيچ كشوري به لحاظ فني وجود ندارد و اصولا در حوزه ارتباطات تحريم امكان پذير نيست؛ اگر به فرض محال چنين چيزي هم رخ دهد، به تعداد بسيار زيادي راه حل وجود دارد كه ميتوان تحريم را ناكار كرد.
امكان تحريم اينترنتي هيچ كشوري به لحاظ فني وجود ندارد و اصولا در حوزه ارتباطات تحريم امكان پذير نيست؛ اگر به فرض محال چنين چيزي هم رخ دهد، به تعداد بسيار زيادي راه حل وجود دارد كه ميتوان تحريم را ناكار كرد.
محمد كرمپور عضو مجمع و هياتمديره شركت مخابرات ايران با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي درخصوص كافي بودن وضعيت پهناي باند اينترنت در ايران گفت: اصطلاحي با عنوان « پهناي باند كافي» تعريف شده نيست، بنابراين هميشه بايد وضع مطلوب را تعريف كنيم و بر اساس آن وضعيت موجود را بسنجيم.
كرمپور با بيان اين كه پهناي باند شبكه رسمي كشور هماكنون حدود 13 گيگابايت بر ثانيه است، گفت: در حال حاضر عمده پهناي باند كشور صرف دريافت محتوا ميشود يعني به نوعي مصرفكننده توليدات محتوايي ديگران هستيم در حالي كه اگر بتوانيم در حوزه اينترنت توليد محتوا را در شبكه افزايش دهيم، هر اندازه پهناي باند را افزايش بدهيم، باز هم كم است.
او گفت: به دليل اين كه در شبكه متن و محتوا براي زبان فارسي توليد نميشود، اين زبان از جايگاه خوبي در شبكه جهاني اينترنت نسبت به ديگر زبانها برخوردار نيست.
عضو هياتمديره شركت مخابرات ايران گفت: شهر و حوزه علميه قم بيشترين حجم محتواي توليدي را از ايران روي شبكه اينترنت قرار ميدهد. به گزارش ايسنا، محمد كرمپور در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص واگذاري بدون ضابطه سيمكارتهاي ايرانسل و افزايش ضريب ناامني اجتماعي از اين طريق گفت: علت اين موضوع را به زودي طي نامهاي به مسوولان دستاندركار گزارش ميدهيم اما نميتوانيم موضوع در اختيار خبرنگاران قرار دهيم.
وي تصريح كرد: اپراتور دوم از مخابرات پروانه نگرفته بلكه همراه اول و اپراتور دوم از سازمان تنظيم و مقررات راديويي به عنوان رگولاتور پروانه گرفتهاند و در اين پروانه چگونگي واگذاري سيمكارت هم مشخص شده است. وي از ارسال 18 ميليارد پيامك همراه اول در سال گذشته خبر داد و گفت: درآمد پيامك در مقابل سرمايهگذاريها و هزينههاي شركت مخابرات ناقابل نيست؛ هر پيامك با حروف لاتين هماكنون 222 ريال و با حروف فارسي 89 ريال محاسبه ميشود.
او گفت: شركت مخابرات سالانه به 53 هزار روستا يارانه ارتباطي پرداخت ميكند كه دولت حتي يك ريال بابت اين يارانه پرداخت نميكند بنابراين حجم بالاي توفيقات شركت مخابرات و ارتباطات كشور ناشي از همين دريافتهاست. عضو مجمع عمومي سهام شركت مخابرات تصريح كرد: با خصوصيسازي مخابرات به دنبال حذف يارانهها نيستيم و با ارسال گزارشهايي از سازمان تنظيم و مقررات راديويي ميخواهيم كه دولت هزينه ارتباطات را بپردازد.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص مخالفت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با واگذاري سهام شركت مخابرات گفت: ما هم اين موضوع را روي برخي از سايتها ديديم كه بلافاصله تكذيب شد. او درخصوص حمايت از صنايع داخلي بخش الكترونيكي و مخابرات گفت: ما مرجعي براي حمايت از ديگران نيستيم اما به عنوان مصرف كننده بزرگ محصولات مخابراتي و الكترونيكي سعي كرديم با رفتارمان از توليد داخلي خريداري و حمايت كنيم؛ اپراتورها هم موظف هستند كالاي مورد نياز را از داخل تأمين كنند.
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]