واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل منابع طبيعي آذربايجان غربي اعلام كرد واگذاري 3 هزار هكتار از عرصههاي منابع طبيعي آذربايجان غربي به بخش صنعتي
خبرگزاري فارس: مديركل منابع طبيعي آذربايجان غربي گفت: امسال 3 هزار و 100 هكتار از عرصههاي منابع طبيعي آذربايجان غربي به بخشهاي صنعتي، خدماتي و كشاورزي واگذار شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از اروميه، جعفر صادق اميري امروز در جلسه تعاملي مسئولان سازمانهاي آب منطقهاي، منابع طبيعي، راه و ترابري و اعضاي شوراي اسلامي شهر اروميه، غير قابل دسترس بودن و عدم تسلط به عرصههاي منابع طبيعي را از مشكلات اين اداره كل عنوان كرد و افزود: در استان آذربايجان غربي به لحاظ حاصلخيزي و توانمنديهاي آبي، زمين غيركاربري وجود ندارد و هر نقطه از زمينها داراي مالكيت هستند و مورد بهرهبرداري قرار ميگيرند كه در صورت تملك، داراي مشكلاتي هستند.
وي افزود: با واگذاري اين اراضي، زمينه اشتغال براي 80 هزار نفر در استان مهيا شده است.
وي گفت: در زمان حاضر 80 درصد عرصههاي طبيعي استان آذربايجان غربي كه مشتمل بر 5/2 ميليون هكتار ميشود را عرصههاي ملي و طبيعي تشكيل مي دهند.
اميري اضافه كرد: از اين ميزان 174 هزار هكتار را عرصههاي جنگلي تشكيل ميدهد كه حفاظت و نگهداري از آنها از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي يكي از مهم ترين عوامل تخريب كننده منابع طبيعي به ويژه مراتع را در سطح اين استان بالا بودن تعداد دام و نبود تناسبي مناسب بين جمعيت دام و مراتع عنوان كرد.
اميري گفت: در زمان حاضر ميزان دام وابسته به مراتع در اين استان 5/2 برابر بيشتر از ظرفيت موجود مراتع استان است.
شهرام آدمنژاد، مدير كل راه و ترابري آذربايجان غربي هم استفاده از كمربندي را براي روانسازي ترافيك موثر دانست و افزود: با ايجاد كنارگذرها ميتوان ارتباط حمل و نقل برون شهري را در تقاطعهاي درون شهري ايجاد كرد.
وي بر ساماندهي مبادي ورودي شهر تاكيد و افزود: نقاط تلاقي حوزه استحفاظي شهرداري و اداره راه با ايجاد كميتهاي مشترك مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مدير عامل شركت آب منطقهاي آذربايجان غربي هم بهرهبرداري از هفت سد زودبازده در استان را از برنامههاي اين سازمان عنوان كرد و اظهار داشت: از اين تعداد دو سد در سال جاري به بهرهبرداري ميرسد.
علي كريمي، كسب رتبه سوم اين شركت در ارزشيابي كشوري را از افتخارات اين سازمان بيان كرد و افزود: در هفته دولت 120 پروژه استاني از محل اعتبارت استاني افتتاح و شروع مطالعات هفت سد استاني نيز كه در سفر رياست جمهوري مصوب شده بود، آغاز شده است.
رئيس شوراي اسلامي شهر هم ساخت و سازهاي غيرمجاز در مسيرهاي سيل را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت: در گذشته در شهر اروميه، برخي افراد سودجو در اين مسيرها ساخت و سازهايي انجام دادند كه متاسفانه اكثر اين ساخت و سازها هم به خانواده هاي ايثارگران و شهدا تعلق گرفته كه لازم است براي جلوگيري از اتفاقات ناگوار تمهيداتي از سوي مسئولان امر انديشيده شود.
پرويز جليلي با اذعان اينكه تناسبي بين درآمدهاي شهرداري اروميه با نيازهاي شهرنشيني وجود ندارد، افزود: آذربايجان غربي در گذر زمان مورد بيمهريهاي زيادي قرار گرفته و وجود ناامنيها در منطقه باعث عدم توسعه يافتگي آن شده كه لازم است با نگاه ويژه مسئولان اين امر جبران شود.
جليلي ساماندهي كمربنديهاي شهر اروميه را مورد تاكيد قرار داد و افزود: كمربنديهاي اين شهر از سال 61 شروع شده و از آن موقع تاكنون به مرحله پاياني نرسيده است.
وي اضافه كرد: بايد به كمربنديها با نگاه فرااستاني نگريسته شود و از محل اعتبارات ملي براي ساماندهي آنها مساعدت شود.
انتهاي پيام/م
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]