واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: گفتگوي وزرا با خبرنگاران
سرويس سياسي - اجتماعي: اعضاي هيات دولت در پايان جلسه علني امروز و در گفتگو با خبرنگاران آخرين تحولات مربوط به وزارتخانهها و سازمانهاي تحت سرپرستي خود را تشريح كردند.
اجرايينشدن بخش يارانهاي طرح تحول اقتصادي در امسال
وزير كار و امور اجتماعي گفت: بخش يارانهاي طرح تحول اقتصادي كه مربوط به هدفمند كردن يارانههاست نياز به بررسي بيشتر دارد و بعيد ميدانم همه اين بخش، امسال اجرايي شود.
وي افزود، طرح تحول اقتصادي بخشهاي مختلفي دارد كه بخشهاي مربوط به گمرك، ماليات و تحول در نظام بيمه و بهرهوري آن هم اكنون به مرحله اجرا درآمده است.
وي در مورد چشمانداز نرخ بيكاري در كشور اظهار داشت: اگر توسعه كشور و نرخ رشد اقتصادي به همين روال پيش برود (رشد اقتصادي بالاي 6 درصد) به اشتغال نسبي (نرخ بيكاري بين 3 تا 5 درصد) در پايان برنامه چهارم، خواهيم رسيد.
به گفته وي، در برنامه چهارم توسعه بيشترين جمعيت وارد بازار كار ميشوند و در اين دوره است كه متولدين سالهاي اول انقلاب به سن 20 تا 29 سال ميرسند و وارد بازار كار ميشوند.
جهرمي گفت: از طريق آموزشهاي فني و حرفهاي قصد داريم بخشي از مشكلات بيكاري را حل و با توسعه در واحدهاي موجود فرصتهاي شغلي جديدي ايجاد كنيم وزير كار افزود: نرخ سرمايهگذاري و توليد ناخالص داخلي نسبت به برنامه سوم توسعه افزايش يافته و اگر اين روند ادامه پيدا كند مشكل بيكاري نيز در كشور بتدريج حل خواهد شد.
وي در مورد ايجاد فرصتهاي شغلي گفت: اميدواريم همچنان كه در سال 86 - 85 نرخ توليد با سرمايهگذاري افزايش داشته، امسال نيز روند افزايش را شاهد باشيم كه در اين صورت، نرخ بيكاري كاهش خواهد يافت.
وزير كار با اشاره به ماده 103 حمايت از كارفرمايان براي ايجاد اشتغال گفت: براساس اين ماده قانوني، كارفرمايان ميتوانند اشتغال ايجاد كنند و مساله بيمه تامين اجتماعي را نيز طريق دولت حل كنند. البته اين كار اكنون در حال انجام است.
او با بيان اين كه دولت در پي ايجاد شغلهاي كاذب نيست، گفت: دولت، بازدهي را در طرحهاي توجيهدار و اقتصادي ميداند.
برخورداري 64 درصد مردم از بيمههاي اجتماعي
عبدالرضا مصري، وزير رفاه و تامين اجتماعي هم در مورد بانك اطلاعات ايرانيان گفت: از يك و نيم سال پيش، مراحل دريافت اطلاعات آغاز شده و يك و نيم ميليارد ركورد در آن ثبت شده است.
او افزود: براين اساس 6 ميليون و 400 هزار نفر بيمه شده در اين بانك، با ذكر كد ملي ثبت كردهايم و مشخص است كه چند درصد از افراد از بيمه بازنشستگي و تامين اجتماعي برخوردارند.
او با بيان اين كه براساس اطلاعات اين بانك، 64 درصد مردم از بيمههاي اجتماعي برخوردارند، افزود: اين بانك، همپوشانيهاي برخي افراد را در مورد بيمههاي آنان مشخص كرد.
مصري در مورد ميزان پرداخت يارانهها به مردم گفت: هنوز اطلاعات خانوارها پردازش نشده است.
او با اشاره به اين كه يارانهها بيشتر براي حفظ قدرت خريد و افزايش توان اقتصادي مردم پرداخت خواهد شد، گفت: ميزان آن هم بستگي به مرحله هدفمند كردن يارانهها دارد.
وزير رفاه و تامين اجتماعي با اشاره به اين كه 90 هزار ميليارد تومان يارانهها ميان 3 گروه هدف توزيع خواهد شد، گفت: قاعدتا بزرگترين ميزان يارانهها مربوط به انرژي است و در هر مرحله كه هدفمندي صورت گيرد، رقم هر دهك هم مشخص خواهد شد.
وي همچنين خبر داد: تاكنون 5/12 ميليون خانوار فرمها را پر كردهاند، اين ميزان در روستاها بين 90 تا 95 درصد و در شهرها كمي كمتر از اين بوده است.او با تكذيب اين موضوع كه ميان اطلاعات مربوط به بانك اطلاعات ايران با دريافت ماليات از مردم ارتباطي وجود دارد، گفت: اين مساله هيچ ارتباطي با ماليات و املاك و اموال مردم نداردو مالياتي از قبل اين طرح از مردم گرفته نخواهد شد.او افزود: اطلاعات جمعآوري شده با بانك ماليات كشور نيز ارتباطي ندارد.
وبا در تهران مشاهده نشده است
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در پاسخ به سوالي در مورد شمار مبتلايان بيماري وبا گفت: بيماري وبا در پايتخت مشاهده نشده است و اين موضوع در مسير تردد مهاجران غيرقانوني مصداق يافته است، لذا وزارت كشور و نيروي انتظامي تدابير لازم را براي مقابله با ترددهاي غيرقانوني مهاجران تشديد كردهاند و اين موضوع تقريبا كنترل شده است.
دكتر باقري لنكراني افزود: تاكنون يكصد نفر به بيماري وبا مبتلا شدهاند.
حضور رئيس جمهوري در پاراالمپيك
مهندس عليآبادي معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني با اعلام اين خبر كه رئيس جمهوري در اواخر اين هفته براي شركت در مراسم افتتاحيه پاراالمپيك راهي چين ميشود گفت: طبق برنامهريزي انجام شده قرار است ايشان در يكي دو مسابقه جانبازان و معلولان حضور يابد و با رئيس جمهوري چين نيز ملاقات و گفتگو كند.عليآبادي در پاسخ به سوال خبرنگار ما، درباره چگونگي برطرف ساختن كمبودها براي آمادگي بيشتر ورزشكاران ايراني در مسابقات ورزشي آينده گفت: ما به اين نتيجه رسيدهايم كه بايد تعداد رشتههاي مدالآور را بيشتر كنيم.
وي افزود: در المپيك پكن فشار اصلي روي يكي دو ورزش بود و در زمان مسابقه ورزشكاران فشار رواني زيادي را متحمل ميشدند.
عليآبادي خاطرنشان كرد: فدراسيونها بايد تلاش كنند تا تعداد رشتههاي ورزشي مدالآور به 10 تا 12 مورد برسد.
رئيس سازمان تربيت بدني با ستايش از تلاشهاي هادي ساعي در المپيك پكن، گفت: من معتقدم امكانات ورزشي در كشور كم است و بايد با قدرت و سرعت كار كنيم تا اين كمبودها برطرف شود.
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]