واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افزايش جايگاههاي عرضه و ارتقاي كيفيت سوخت
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي
بر اساس مصوبه ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت وزارت نفت موظف شده است تدابيري اتخاذ كند كه از اول آبان سال آينده سوخت در حداقل 20 درصد جايگاهها با كيفيت استاندارد يورو 4 و تا اول آبان سال 90سوخت را در حداقل 80 درصد جايگاهها با كيفيت استاندارد يورو4 عرضه شود. موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مسئول نظارت بر اجراي دستورالعمل مي باشد.
به گزارش سرويس «شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، وزارت نفت همچنين بر اساس بند 9 اين مصوبه موظف شده كه تعداد نازلهاي فعال عرضه سوخت با توزيع جغرافيايي مناسب را در سال 1387 با اعطاي تسهيلات مختلف به بخش خصوصي، افزايش دهد به طوري كه تا پايان امسال، تعداد نازل عرضه گاز طبيعي فشرده (سوختگيري سريع) به حداقل 5200 نازل (معادل 1800 جايگاه) افزايش يابد. همچنين تا پايان امسال، بايد تعداد نازل عرضه بنزين به 15هزار و تعداد نازل عرضه نفتگاز را به 4500 نازل ارتقا دهد. بعلاوه، وزارت نفت موظف است برنامه افزايش تعداد نازلهاي عرضه سوخت تا پايان سال 1390 را تا تاريخ 1/7/87 به ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت ارائه كند.
بر اساس تبصرههاي بند 9، احداث، بهره برداري و مالكيت حداقل 90 درصد جايگاههاي جديد به عهده بخش خصوصي يا تعاوني مي باشد. وزارت نفت موظف است برنامه واگذاري جايگاههاي دولتي عرضه سوخت را تا تاريخ 1/7/87 جهت تصويب به ستاد مديريت حمل و نقل و سخت ارائه نمايد. افزون بر اين، وزارت نفت مجاز است در صورت لزوم نسبت به خريد زمين جايگاه (جديد يا موجود) و واگذاري به بخش خصوصي با تسهيلات بانكي اقدام كند.
از سوي ديگر، وزارت نفت موظف شده طرح تامين تسهيلات بانكي را براي خريد تجهيزات جايگاههاي عرضه گاز و پرداخت يارانه براساس ميزان سوختگيري وسايل نقليه ( در صورت لزوم براي صرفه اقتصادي احداث و بهره برداري از جايگاههاي عرضه گاز )تا تاريخ 15/6/87 جهت تصويب به ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت ارائه كند.
ايجاد جايگاههاي گاز طبيعي خانگي
بر اساس مصوبه ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت، وزارتخانههاي نفت و نيرو به طور مشترك موظفند در صورت رعايت دستورالعملهاي فني نسبت به نصب انشعاب براي جايگاههاي گاز طبيعي فشرده ( خانگي ،متوسط و بزرگ) حداكثر يك ماه پس از درخواست اقدام كنند. وزارتخانه هاي راه و ترابري و جهاد كشاورزي و شهرداريها و ساير دستگاههاي مرتبط نيز موظفند همكاري لازم را براي نصب انشعاب درمهلت ياد شده بعمل آورند.
همچنين، شهرداريها و كميسيون هاي ماده (5) قانون تاسيس شوراي عالي شهرسازي ومعماري ايران مصوب 1351 موظفند نسبت به تغيير كاربري و صدور مجوز براي احداث جايگاهها به ويژه در پايانه ها و توقفگاههاي عمومي اقدام كنند.شهرداريها همچنين موظفند جهت جبران هزينههاي ايجاد و نگهداري جايگاه هاي عرضه گاز نسبت به صدور مجوز كاربري تجاري به ميزان 20 درصد از مساحت زمين جايگاه تا سقف 200 متر مربع و صرفاً با اخذ عوارض مصوب اقدام كنند. وزارت بازرگاني هم موظف است تدابير لازم را براي صدور پروانه كسب به كاربريهاي مذكور در اين تبصره اتخاذ نمايد.
انتهاي پيام
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]