واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: مديرعامل آبفا:
نيروي ناکارآمد کنار گذاشته ميشود
در بهره برداري و نگهداري از تاسيسات آب، توجه ويژهاي نشده است
مشاور وزير نيرو و مديرعامل شركت آب و فاضلاب كشور(آبفا) از کنار گذاشتن نيروي ناکارآمد در بخش آب و فاضلاب در کل کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در همدان، سيد مهدي ثمره هاشمي در مراسم توديع و معارفه مديرعامل آب و فاضلاب استان همدان بيان كرد: کنار گذاشتن نيروي ناکارآمد و جايگزين کردن نيروي شاداب، بالنده و پويا موجب افزايش بازدهي ميشود.
وي ادامه داد: نيروي انساني، مهمترين سرمايه محسوب ميشود. در حال حاضر بهره وري نيروي انساني مطلوب نيست و بايد به آموزش و مسايل معيشتي کارکنان توجه ويژه شود.
مديرعامل شرکت آبفاي کشور تاکيد کرد: شفاف سازي در کارها الزامي است تا هيچ کس نتواند در عملکرد و روند اجراي پروژهها خللي وارد کند.
وي اظهار داشت: امسال بايد هزينههاي جاري و اجرايي را کاهش دهيم تا مسير توسعه به سرعت طي شود. در مجموعهها هزينههايي مي شود که هيچ مشکلي از مردم و سازمان حل نميکند؛ اين رويه بايد اصلاح شود.
ثمره هاشمي با انتقاد از هزينههاي بيهوده در اين مراسم، بيان كرد: با توجه به اينکه ما امانتدار بيت المال هستيم، نصب و چاپ انواع بنر در چنين مراسمهايي دور از منش و رفتار نظام و دولت است. اين گونه هزينهها بايد صرف پروژه ها، آموزش و بهسازي سازمان و بهبود وضع معيشتي کارکنان شود.
وي با اشاره به اينکه مديران موفق مديراني هستند که سازمان آنها کوچک و چابک باشد، تصريح کرد: هر چه اموال مازاد در سازمان وجود دارد بايد فروخته شود و 95 درصد آن صرف توسعه و مابقي صرف معيشت کارکنان شود.
مديرعامل آبفا کشور با اشاره به ضرورت اجراي اصل 44 قانون اساسي، عنوان كرد: ما بايد تصدي گري را کنار بگذاريم و مسووليت پروژهها و تاسيسات را به مردم واگذار کنيم. تجربه نشان داده است وقتي مردم در کاري مشارکت ميکنند، پيشرفت و بازدهي در آن کار افزايش مييابد.
وي بيان كرد: منتظر اعتبارات دولتي نباشيد چرا که اين اعتبارات جوابگوي پروژههاي شما نيست. مدير هنرمند منتظر اعتبارات دولتي نميماند و خود براي جذب اين منابع تلاش ميکند.
ثمره هاشمي خاطرنشان كرد: در بحث بهره برداري و نگهداري از تاسيسات آب، توجه ويژه اي نشده است چرا که نه بهره برداران قابلي داريم و نه تاسيسات و تعميرات خوبي انجام داده ايم.
وي با اشاره به ميزان هدر رفت 30 درصد آب استان همدان، عنوان كرد: بايد به سرعت شبکه ها را اصلاح کرده و مشکلاتي که باعث هدر رفت آب ميشود برطرف گردد.
ثمره هاشمي با بيان اينکه سرانه مصرف آب هر نفر در استان همدان 220 ليتر است، اضافه کرد: ما بايد با فرهنگ سازي، تقاضاها را مديريت کرده و مردم را به کاهش و صرفهجويي در مصرف آب دعوت کنيم. در انجام پروژهها نيز بايد حداقل هزينه و حداکثر راندمان لحاظ شود.
کرم رضا پيريايي، استاندار همدان نيز در اين مراسم بيان كرد: حضور نيروي بومي تاثير بيشتري در افزايش راندمان کاري دارد چرا که با استان و مسايل مربوط به آن آشنايي بيشتري دارد.
وي عنوان كرد: بايد در استان به سمت جذب نيروهاي بومي حرکت کرد و تا جايي که امکان دارد صبر ميکنيم تا نيروي بومي در اداره مورد نظر جايگزين شود.
پيريايي با اشاره به مديريت پيشين آب و فاضلاب استان، تصريح كرد: مدير جديد اين شرکت بايد در راستاي تکميل فعاليتهاي مدير پيشين حرکت کند.
علي رحيمي فر، مديرعامل پيشين شرکت آب و فاضلاب استان همدان نيز از انجام تست بهره برداري تصفيه خانههاي همدان، تويسرکان، نهاوند و اسد آباد خبر داد.
وي هم چنين با ارايه گزارشي از عملکرد دوران تصدي گري خود، افزود: در سال 87 براي تامين آب شرب استان 60 حلقه چاه آب فعال بوده كه امروز از اين تعداد فقط 10 حلقه فعال است؛ اين امر نشان گر عملکرد خوب آب و فاضلاب استان است.
رحيمي فر بيان كرد: هر سازماني براي اين که بهتر پيشرفت کند بايد به صورت عادلانه با کارکنان خود رفتار کند که در اين زمينه کميته ساختار نيروي انساني، کميته موارد خاص و کميته اضافه کار تشکيل شده است.
در ادامه مرتضي عزالدين، مديرعامل جديد شرکت آب وفاضلاب استان همدان در اين مراسم بيان كرد: در سيستم علمي نبايد به شخص اکتفا کرد چرا که در اين گونه سيستم، هدف انجام کار است.
وي افزود: اگر در زمينهاي نيرويي کم کاري کند من، خود اين کمبود را جبران مي کنم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]