واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: برگزيدگان هفتمين جشنواره توليدات «نماز و نيايش» معرفي شدند
گروه هنر: هفتمين جشنواره سراسري توليدات راديويي و تلويزيوني نماز و نيايش با حضور «عزتالله ضرغامي» رييس رسانه ملي و «حجتالاسلام محسن قرائتي» رييس ستاد اقامه نماز كشور با معرفي برگزيدگان به كار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، مراسم معرفي برگزيدگان هفتمين جشنواره سراسري توليدات راديويي و تلويزيوني «نماز و نيايش» عصر ديروز با حضور «عزتالله ضرغامي» رييس سازمان صدا و سيما، حجتالاسلام والمسلمين «محسن قرائتي» نماينده ولي فقيه و رييس ستاد اقامه نماز كشور، «سيدرمضان موسويمقدم» معاون امور مجلس و استانهاي صدا و سيما، «عليرضا تقيپور» رييس ستاد اقامه نماز و احياي زكات سازمان، «عليرضا پويا» رييس مركز تحقيقات و ديگر مديران و برنامهسازان در مركز همايشهاي صدا و سيما برگزار شد.
اولويت رسانه ملي سال آيند،ه توليد انيميشن كودك
ضرغامي در اين مراسم با قدرداني از برنامهسازاني كه در حوزه نماز و نيايش آثار قابل تقدير داشتند گفت: آمار كمي توليدات نماز و نيايش باعث خوشحالي است و تاكيد من بر كيفيت كارهاست. اولويت رسانه ملي سال آينده به توليد برنامههاي موثر و كارآمد براي كودكان و نوجوانان اختصاص دارد، بهويژه در حوزه انيميشن و با هدف آموزش نماز براي سنين پايه تلاش خواهيم كرد. اين روند از سال گذشته شروع شده و ادامه دارد.
رييس رسانه ملي در ادامه سخنان خود با اشاره به نوع گفتار و برخورد حجتالاسلام قرائتي كه از موضع صحيح رسانه با مردم ارتباط برقرار ميكند، افزود: توقع ما اين است كه برنامهسازان به توليد برنامههاي كودك و نوجوان با هدف آموزش نماز توجه ويژه كنند.
تقيپور رييس ستاد اقامه نماز و احياي زكات سازمان گفت: مقام معظم رهبري امسال را سال نوآوري و شكوفايي نام گذاشتند تا فرصتي براي خلاقيت فراهم شود. امروز هيچ زباني رساتر از هنر نيست و برگزاري جشنواره آثار هنري نماز و نيايش از نقاط عطف هنر است. آثار نسبت به دوره اول 20 درصد و نسبت به جشنواره ششم 50 درصد رشد داشته است.
تقيپور بيان كرد: حتي ميان دستگاهها رسانه ملي مقام اول را در ترويج فرهنگ نماز كسب كرده است. 250 هزار دقيقه برنامه راديويي، 250 هزار دقيقه برنامه تلويزيوني، 30 هزار دقيقه برنامه خبري و يك ميليون و 200 هزار برنامه ويژه نماز توليد شده است.
پويا رييس مركز تحقيقات صدا و سيما ضمن ارائه آمار مفصل درباره نماز و نمازخواني از توجه ويژه 87 درصد نوجوانان به انجام فرائض ديني خبر داد.
در پايان برنامه ضرغامي، تقيپور، حجتالاسلام موسويمقدم، حجتالاسلام اديب يزدي و حجتالاسلام محسن قرائتي براي اهداي جوايز بر روي سن آمدند.
برگزيدگان هفتمين جشنواره نماز و نيايش
هيات داوران در 2 بخش منتخبان را بدين ترتيب اعلام كرد: هيات داوران براي تهيهكنندگي و طراحي سوال جايزه ويژه خود را به حسن كامراني از مركز اردبيل براي كار الله اكبر اهدا كرد. همچنين زهرا سليماني گزارشگر و تهيهكننده مستند نجواي سفر از گيلان، فرحناز اكبرزاده تهيهكننده مستند كعبه دل از راديو سلامت و احترام اميديان نويسنده، تهيهكننده و كارگردان برنامههاي روتين آرام جان از سمنان، مسعود خسروي تهيهكننده و كارگردان برنامههاي ترتيبي دلشدگان حسين از خراسان جنوبي و پرويز كتابي كارگردان و تهيهكننده نمايش عيش و سجاده از آذربايجان شرقي جزو برگزيدگاني بودند كه جايزه ويژه هيات داوران را دريافت كردند.
در بخش راديو جلال قرباني تهيهكننده آثار تركيبي گلستان قرآن از لرستان، اصغر پورآمان تهيهكننده برنامههاي ترتيبي زمزم راز از آذربايجان شرقي و در بخش تلويزيون احراز رتبه اول توسط احمدرضا كرمي كارگردان قالبهاي داستان و سايه آفتاب از خراسان شمالي، موسويان تهيهكننده و كارگردان برنامههاي تركيبي تا فردا از چهارمحال و بختياري و نيز هيات داوران در بخش گفتگو و مصاحبه رتبه اول را به بهزاد كوهسار از صدا و سيماي خوزستان اعطا كرد.
رتبه اول نماز و نيايش به محمد اسلامي كارگردان مجموعه اگر عشق از كرمان اعطا شد و رتبه اول انيميشن تلويزيوني به تهيهكنندگي و كارگرداني مجموعه در شكم نهنگ به سعيد گائيني از مركز قم، رتبه اول نماهنگ تلويزيوني به مهدي عليپور تهيهكننده آينه از مركز اردبيل اعطا شد.
برترينهاي بخش خبر راديو و تلويزيون
برترينهاي بخش خبر راديو و تلويزيون زهره عزيزنيا گزارشگر گزارش خبري نماز كودك از ايلام و حسن عظيمزاده گزارشگر آوار ملكوت بودند.
در بخش آزاد نيز مستند نيايش از محمد كوهپايي تهيهكننده و كارگردان از تهران و سيدعباس پويا تهيهكننده و كارگردان مجموعه كليپ اذان از تهران به عنوان رتبههاي برتر اعلام شدند.
بهطور خلاصه آمار برگزيدگان هر يك از بخشهاي مسابقه و برگزيدگان به تفكيك استانها به شرح زير است:
برگزيدگان بخش خبر
در بخش خبر شش نفر از ايلام، خراسان جنوبي، گلستان، ايلام، مهاباد، كهگيلويه و بوير احمد برتر و در بخش راديو 14 نفر از راديوهاي سلامت و گفتگو، استانهاي گيلان (سه نفر)، آذربايجان شرقي (دو نفر)، آذربايجان غربي، سمنان، اردبيل، خراسان جنوبي، كرمان، خراسان رضوي و اردبيل برتر و شش نفر از اراك، ياسوج، اردبيل، خراسان رضوي و فارس تقدير شدند.
در بخش تلويزيون 13 برنامه برتر و 11 برنامه تقدير شدند. برگزيدگان اين بخش از استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، همدان، چهار محال و بختياري، مازندران، اصفهان، خوزستان، كرمان، قم، اردبيل، زنجان و شبكه سراسري قرآن و معارف سيما بودند.
در بخش آزاد دو برنامه برتر، 11 نفر به عنوان برگزيدگان مشاغل مختلف در راديو معرفي شدند. برگزيدگان اين بخش از مهاباد، راديو معارف، سمنان، فارس، بوشهر، آذربايجان شرقي، گيلان، خراسان رضوي، سنندج بودند. در بخش ويژه هم از مجموعه "اغما" به كارگرداني سيروس مقدم و اردشير زابليزاده مدير شبكه خبر تقدير شد.
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 278]