پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848260674
آداب استفاده از لب تاب
واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: آداب استفاده از لپ تاپ
http://www.amoozeshgah.net/images/stories/hardware/laptop_s.jpg آداب استفاده از لپ تاپ
كامپیوترهای لپتاپ همانند كاغذ و قلم جزیی از نشستهای علمی و همایشهای اقتصادی شدهاند. امّا آداب و قواعد استفاده از لپتاپها اغلب نادیده گرفته میشوند. بنابراین در اینجا هفت توصیهی تجربی را به شما ارایه میدهیم تا حضور لپتاپها در نشستها و همایشها به جای آنكه آزار دهنده و مزاحم شركتكنندگان باشند، به برگزاری بهتر آن همایشها كمك كنند...
۱) مطمئن شوید همراه داشتن لپتاپ منعی ندارد.
بسیاری از افراد، بهرهوری كامپیوترها در نشتهای علمی را دستكم میگیرند، و این صرف نظر از آن است كه كامپیوترها بخشی از ارائهی سخنرانی باشند یا وسیلهای برای ضبط مراسم. امّا گاهی لازم است كسانی را كه از لپتاپ خود برای كار دیگری غیر از مباحث مربوط به همایش استفاده میكنند، منع نمایید.
در واقع برگزاری یك همایش علمی خوب در حالی كه لپتاپها حاضرین را از هم جدا كرده، غیر ممكن مینماید. بنابراین بهتر است شركتكنندگان در چنین همایشهایی لپتاپهای خود را به همراه نیاورند، مگر آنكه دلیل معقولی برای همراه آوردن آن داشته باشند. (البته، این غیر از آن مواردی است كه لازم است شركت كنندگان همایش حتماً لپتاپهای خود را به همراه داشته باشند.)
۲) وظایف لپتاپ را به دیگران محول كنید.
باز هم تكرار میكنیم كه لپتاپها میتوانند جزء لاینفك یك همایش علمی باشند. اگر لازم است كامپیوتری به برگزاری همایش كمك كند، بهتر است یك نفر را مأمور آن نمایید. اگر قرار است یادداشتی برداشته شود، همان یك نفر میتواند این كار را انجام داده، و سپس در پایان همایش آنها را در اختیار سایر شركت كنندگان نیز قرار دهد.
به همین قیاس، اگر ارایهی سخنرانی همراه با نمایش نمودار و عكس باشد، واقعاً هیچ لزومی ندارد كه از بیش از یك كامپیوتر استفاده كنید.
وقتی یك نفر را رسماً مأمور ضبط مراسم میكنید، همان یك نفر به این كار مشغول میشود و در نتیجه دیگران میتوانند حواس خود را كاملاً معطوف به سخنرانی كنند. قانون نانوشتهای كه در این مورد وجود دارد میگوید:“ اگر لازم است رو در رو حرف بزنید، لپتاپها را كنار بگذارید!”
۳) خود را آماده كنید تا توضیح دهید چرا با خودتان لپتاپ آوردهاید.
برگزاری یك همایش علمی خودمانی و نبودن منعی برای حضور لپتاپها به این معنی نیست كه آداب چنین همایشهایی را زیر پا بگذارید. اگر كامپیوترتان را به یك نشست ببرید، مؤدبانهتر آن است كه به مسؤول برگزاری آن نشست بگویید كه چرا كامپیوتر خود را همراه آوردهاید. آیا كامپیوترتان را آوردهاید كه مراسم را ضبط كند یا در هنگام ارایهی سخنرانی به نمایش دادههای آماری كمك نماید؟ اگر كسی صرفاً كامپیوتر لپتاپ خود را همراه بیاورد، بدون آنكه منظور خاصی از آن داشته باشد، ممكن است فكر كنند عقدهای است و میخواهد فقط پُز بدهد.
۴) كمی ملاحظه داشته باشید!
صرف آنكه یك لپتاپ جلوی خود گذاشتهاید، الزاماً به این معنی نیست كه مدام باید از آن استفاده كنید. حتا اگر مشغول یادداشت برداری هم باشید، اما سرتان را هیچ وقت از كامپیوترتان بلند نكنید، هم به سخنران بیاحترامی كردهاید و هم به كسانی كه در اطراف شما نشستهاند (لازم به گفتن نیست كه بعضیها آنقدر سرشان را با لپتاپ خود گرم میكنند كه مجبور میشوند در پایان مراسم از این و آن بپرسند كه چه گذشته است!)
در كارتان اعتدال داشته باشید. از كامپیوترتان استفاده كنید امّا به مباحث و سخنرانی هم توجه نمایید. شخصی كه در حال ایراد سخنرانی است، وقتی كسی را میبیند كه سرش پایین است و در حال زدن كلیدهاست، حالش گرفته میشود. وقتی چشم در چشم سخنران نمیاندازید، و فكرتان را مشغول لپتاپتان میكنید، خود به خود حواستان پرت شده و سرنخ مطالب را از دست خواهید داد.
۵) سر و صدای لپتاپتان را در نیاورید.
یك نكتهی اخلاقی دیگر:
با كامپیوتر خود همانطور رفتار كنید كه با گوشی همراه خود در سالن سینما و یا تئاتر میكنید. اگر تصمیم دارید كه كامپیوتر خود را همراه ببرید، چند دقیقه از وقت خود را صرف از كارانداختن سرو صداهای آن بكنید؛ چرا كه ممكن است حواس دیگران را پرت كرده و موجب مزاحمت آنها شود.
http://www.amoozeshgah.net/images/stories/hardware/laptop1.jpg
http://www.amoozeshgah.net/images/stories/hardware/laptop0.jpg
۶) روزهی شك دار نگیرید!
دوستی نقل میكرد كه در یكی از همایشهای برگزارشده در فرنگ، از همهی شركتكنندگان خواستند كه لپتاپهای خود را همراه نیاورند. به محض اعلام این درخواست، همه سر به شورش برداشتند! منظور این نیست كه به دوران گچ و تخته و چرتكه بازگردیم، بلكه منظورمان آن است كه بگوییم آیه از آسمان نازل نشده كه حتماً باید در همایشها لپتاپمان را با خود ببریم. اگر فكر میكنید وجود لپتاپها بیش از آن كه كمككننده باشند، مانع میتراشند، بهتر است كلاً آنها را از ورود به همایش منع كنید. یك بار امتحان كنید و ببینید آیا بهرهوری و تأثیر آن همایش بیشتر میشود یا نه.
۷) بروید همایشتان را درست كنید!
اگر تشخیص دادید كه مشكلات همایش ناشی از لپتاپهاست- بیتوجهی، بحثهای نامربوط و امثالهم- ممكن است تقصیر خودِ این كامپیوترها نباشد. به جای آن، نگاهی به سازو كار همایشِ خود بیندازید. شاید معلوم شود كه استفادهی غلط از لپتاپ صرفاً ناشی از یك مشكل بزرگتر است.
در بسیاری از همایشها، یك سری مشكلات ساختاری وجود دارد- كه منجر به استفاده از لپتاپها در آنها میگردد. گاهی اوقات سازمانها برحسب عادت و نه نیاز به برگزاری همایشهای آنچنانی اقدام میكنند. اگر همایش خوب برنامهریزی شده باشد و خوب هم برگزار گردد، احتمال آنكه شركتكنندگاناش بخواهند با یك دست چند هندوانه بردارند، خیلی بعید خواهد بود.
لپتاپ و نتبوك چه تفاوتهايي دارند؟
سهم بازار نتبوك در بازار رايانه به سرعت در حال افزايش است و اين دستگاه اغلب بهعنوان جايگزين آينده لپتاپها دانسته ميشود، با اين همه همچنان برخي از كاربران در مورد اينكه نتبوك چيست و چه فرقي با لپتاپ دارد سردرگمند.
بيشك لپتاپ و نتبوك هر دو مزايا و معايبي دارند اما ميتوان از چند نظر تفاوت آنها را مورد ملاحظه قرار داد تا با توجه به كاري كه انجام ميدهيم دريابيم كداميك براي ما مناسبتر خواهد بود.
اندازه:
آنچه در نظر اول در مورد نتبوك جلب توجه ميكند، اندازه آن است؛ نمايشگر نتبوك معمولا از هفت تا 10 اينچ است اما اندازه لپتاپها معمولا از 14 اينچ آغاز ميشود. اين مساله موجب ميشود نتبوكها در مقايسه با لپتاپها بسيار كوچكتر و سبكتر باشند. همچنين قابل حملتر بوده و ميتوانند در كيف يا كوله پشتي كوچك حمل شوند.
وضوح:
بيشتر نتبوكها در حال حاضر وضوح تصويري 1024 در 600 را فراهم ميكنند؛ هر وضوحي پايينتر از اين ميزان به كاربر اجازه نميدهد يك صفحه وب را بهطور كامل مشاهده كند و مجبور است براي خواندن كل متن صفحه را به عقب يا جلو ببرد.
قدرت:
اندازه كوچك نتبوكها آنها را از نظر مصرف نيرو بهينه ميكند، بنابراين ميتوان از يك نتبوك به مدت پنج تا شش ساعت بدون شارژ مجدد باتري استفاده كرد كه سه برابر طولانيتر از يك لپتاپ معمولي است. اين ويژگي به همراه راحتي حمل، نتبوك را به دستگاه پرطرفدار مسافران مسافتهاي دور تبديل ميكند.
كارآمدي:
اندازه، تنها تفاوت ميان لپتاپ و نتبوك نيست؛ عيب اصلي نتبوكها مربوط به كارآمدي ضعيفتر آنها از نظر سخت افزاري است. سرعت هارددرايو و پردازنده حافظههاي گرافيكي پايينتر بهطور روشن ارزشي به جذابيت نتبوكها اضافه نميكند.
بنابراين انجام هرگونه كار سنگين مانند ويرايش گرافيك يا ويديو به آساني كار در لپتاپها نخواهد بود. حتي پخش بيش از اندازه ويديو در سايتهايي مانند يوتيوب نيز ميتواند نتبوك را به ميزان قابل ملاحظهاي آهسته كند.
كيبورد:
يك ايراد عمده وارد شده در مورد نتبوكها به ابعاد كيبورد آنها مربوط است. در صورتي كه كاربر انگشتان بلندي داشته باشد، مجبور است زمان زيادي براي تصحيح آنچه كه تايپ كرده صرف كند. نتبوكها معمولا كيبوردهاي كوچكي دارند كه تايپ با آنها را دشوار ميكند.
درايوهاي نوري و اتصال به اينترنت:
نتبوكها معمولا درايو ديسك نوري ندارند، به اين معني كه از Cd يا Dvd خبري نيست. با اين همه اتصال به اينترنت يك مساله محوري در تمامي نتبوكهاست. تمامي آنها با واي فاي تعبيه شده عرضه شده و شمار روزافزوني از آنها به بلوتوث مجهز شدهاند، بنابراين ميتوانند براي اتصال به اينترنت به يك شبكه تلفن همراه نسل سوم متصل شوند.
قيمت:
نكته آخري كه چندان هم كم اهميت نيست، قيمت است؛ نتبوكها بسته به امكانات بين 200 تا 500 دلار قيمت دارند، در حالي كه ارزانترين لپتاپ از 400 دلار آغاز ميشود.
با يك لپتاپ مدل پايين ميتوان به اينترنت متصل شد، اسناد را ايجاد و ويرايش كرد و بازيهايي را اجرا كرد كه براي نمايش بدون مشكل نياز به گرافيك بالايي ندارند. مدلهاي بالاتر ظرفيت ذخيرهسازي بيشتر، Ram بالاتر وامكانات بيشتري دارند.
چگونه با اطمینان لپ تاپ بخریم؟
با افزايش تعداد كاربران لپتاپ و همچنين عرضه گسترده نمونههاي مختلف اين كالا به بازار، اگرچه كاربران اين روزها ميتوانند اين كالا را با قيمت پايينتري نسبت به سالهاي قبل خريداري كنند، اما متاسفانه با توجه به رشد آمار فروش اين كالا در كشور به دليل فقدان بسترهاي لازم براي ارائه خدمات پس از فروش، كمتر برندي را ميتوان در بازار اين كالا يافت كه با نام و نشان يك شركت ثابت و قدرتمند در بازار حضور يابد يا اينكه موفق به اخذ نمايندگي رسمي فروش و خدمات پس از فروش از طرف شركت مادر شده باشد.
علت هم روشن است، كشور ما در تحريم است و به همين دليل بر اساس اعلام كارشناسان بازار، امكان اخذ نمايندگي رسمي فروش و خدمات پس از فروش در زمينه كالاهايي نظير لپتاپ و ... وجود ندارد.
به همين دليل طي سالهاي اخير شركتهاي مختلفي اقدام به واردات اين كالا از طريق كشورهاي واسطه كردهاند و اين كالاها را در بازار با گارانتيهاي مختلف به فروش ميرسانند. گارانتيهايي كه اكثرا در ظاهر شركت را مجاب ميكند به ارائه خدمات پس از فروش و در حقيقت برگهاي بيش نيست. البته طي يكي دو سال اخير برخي از شركتهاي گارانتيكننده نيز در اين مسير تلاشهاي قابلملاحظهاي داشتهاند و توانستهاند تا حدودي اعتماد خريداران را جلب كرده و در بازار اين كالا چه از لحاظ عرضه مدل و تكنولوژيهاي جديد و چه از لحاظ ارائه خدمات پس از فروش حرفي براي گفتن داشته باشند كه باز هم متاسفانه تعداد شركتهاي واردكننده و گارانتيكننده معتبر كه به دليل عدم دسترسي مصرفكننده به شركت مادر، وارد چرخه بازار شدهاند، به تعداد انگشتان يك دست است و ساير شركتهايي كه تحت عنوان نمايندگي فروش و خدمات پس از فروش فعاليت ميكنند، آن طور كه بايد از عهده تحقق تعهدات خود برنميآيند.
گارانتيهاي كاغذي
تا چند سال پيش كمتر پيش ميآمد كه فردي براي خريد كالايي مانند لپتاپ، مانيتور يا هر كالاي ديگري به بازار مراجعه و در مورد خدمات پس از فروش كالاها از فروشنده سوال كند.
برخي از نمايندگيهاي فروش معتقدند اصلا در دو تا سه سال قبل واژه گارانتي براي مصرفكنندگان اصطلاحي تزئيني بود و نه مصرفكنندگان و نه عرضهكنندگان كالا توجه چنداني به اين موضوع مهم نميكردند، اما طي سالهاي اخير با تلاشهايي كه صورت گرفت، بحث گارانتي يا ضمانت كالا تا حدودي حالت جدي به خود گرفت و در اين زمينه برخي از شركتها از جمله آفتاب شرق، امرتات، ايرانرهجو، زيگورات، نقش و... تا حدودي زيادي موفق بودهاند و توانستهاند طي سالهاي اخير اقدامات موثري در اين زمينه داشته باشند.
به غير از شركتهاي مذكور، اكثر فروشندگان مراكز خريد و فروش كامپيوتر هم هنگام فروش لپتاپ برگهاي تحت عنوان برگه گارانتي به خريدار ارائه ميكنند و ادعا ميكنند كه كالاي خريداري شده را ظرف مدت يكسال گارانتي ميكنند، اما تجربه ثابت كرده است كه وقتي زمان عمل به تعهدات ميگذرد، اين شركتها رسما كاري انجام نميدهند و برگهاي هم كه به خريدار زمان فروش كالا ارائه شده است، بيارزش است. البته برخي از فروشگاهها كه اسم و رسم شناخته شدهتري دارند براي حفظ موقعيت خود گاه دستگاهي را كه دچار مشكل شده است، به ساير شركتهايي كه در زمينه ارائه خدمات پس از فروش فعاليت رسميتري دارند برده و در قبال تعمير دستگاه از صاحب كالا مبالغي دريافت ميكنند.
يكي ديگر از اتفاقاتي كه طي سالهاي اخير در بازار لپتاپ شاهد آن هستيم، ارائه كارتهاي گارانتي با نامهاي نزديك به نام شركتهاي شناخته شده در زمينه ارائه خدمات پس از فروش است. به گفته اسكندري، يكي از فعالان بازار، با نمادين شدن گارانتي براي مشتري برخي از واردكنندگان غيررسمي لپتاپ اقدام به چاپ كارتهايي كردند كه تحت عنوان كارت گارانتي به مشتري تحويل ميدهند.
به عنوان مثال شركتهاي امرتات، ايرانرهجو و ... تبليغات زيادي در زمينه گارانتي كردهاند و تلاش زيادي نيز براي جلب نظر مشتري ميكنند، ولي در اين بين عدهاي از نام آنها استفاده يا بهتر بگوييم سوءاستفاده كرده و به نام شركتهاي معتبر كارت گارانتي چاپ ميكنند و مصرفكننده هم با تصور اينكه كالا را با نام شركت معتبر خريده است در اين بين متضرر ميشود؛ چراكه وقتي زمان عمل ميشود، اين شركتها هيچ مسووليتي را تقبل نميكنند.
گارانتيهاي طلايي
همان طور كه گفتيم طي يكي دو سال اخير بحث ضمانت كالا و خدمات پس از فروش حالت جدي تري به خود گرفته است و هر از چند گاهي ارگانهاي دولتي از جمله بخش حمايت از حقوق مصرفكننده و توليدكننده وزارت بازرگاني اقداماتي در اين زمينه ميكنند كه مقابله با ارائهدهندگان كارتهاي گارانتي تقلبي يكي از اين اقدامات است.
ملكي، مدير روابطعمومي شركت امرتات در اين زمينه ميگويد: به طور كلي لپتاپ كالايي لوكس است كه ما از نظر واردات آن با تحريم مواجه هستيم و به همين دليل هيچ شركتي در ايران نميتواند ادعا كند كه نمايندگي رسمي فروش اين كالا را از جانب كمپاني مادر دارد، اما با اين حال تعداد معدودي از شركتهايي كه به فروش و ارائه خدمات پس از فروش كالاها به طور متمركز ميپردازند و از عهده تعهدات خود بر ميآيند، توانستهاند در اين مسير اعتماد و رضايت مصرفكنندگان را جلب كنند.
به گفته وي، امرتات نيز در راستاي جلب رضايت خريداران از چهار سال قبل روي بحث خدمات پس از فروش كالاي نوتبوك تمركز كرد و اين كار را به طور تخصصي انجام داد و دفتر خدمات پس از فروش را در حوزه سختافزار و نرمافزار در تهران راهاندازي كرد كه در حال حاضر اين شركت لپتاپهاي سوني، توشيبا، دل، ايسر و چند برند ديگر را عرضه و بابت آنها خدمات پس از فروش ارائه ميدهد. وي همچنين با اشاره به اين نكته كه طي مدت اخير كمپاني اسوس دفتري در منطقه راهاندازي كرده است و امرتات موفق به اخذ نمايندگي رسمي خدمات پس از فروش اين شركت در يك سال و نيم اخير شده است، گفت: اسوس در تايوان اين مجوز را به امرتات ارائه كرده است و تمام نوتبوكهاي اين برند از هر كجاي دنيا كه به امرتات براي رفع اشكال ارجاع شوند، رفع عيب ميشوند. وي افزود: امرتات به طور تخصصي در مورد لپتاپها به مشتريان خدمات ميدهد و در مورد تامين قطعه هم مشكلي ندارد. مدير روابطعمومي شركت امرتات همچنين افزود: اين شركت، داراي واحد جداگانه خدمات پس از فروش است و ظرف مدت مقرر ميتواند از عهده تعهدات خود به مشتريان برآيد و امرتات براي اولين بحث تعويض يك ماه پس از خريد را مطرح كرد و بر اساس اين طرح اگر لپتاپ تا يك ماه پس از خريد دچار ايراد شود، نمونه جايگزين به خريدار داده ميشود و حتي اگر تعمير كالا بيش از 48 ساعت به طول انجامد، به صاحب دستگاه يك دستگاه جايگزين ارائه ميشود.
طبق اعلام ملكي، اين شركت در جهت ارتقاي سطح كيفي خدمات پس از فروش قابل ارائه به مشتريان درصدد ارائه كارتهاي ويژهاي تحت عنوان كارت گارانتي PVC به مشتريان است كه تمام اطلاعات مربوط به لپتاپ و عمليات انجام شده روي آن توسط اين كارت ديجيتال قابل مشاهده است.
اين كارت از اواخر سال 86 براي مشتريان اين شركت صادر شده است. امكان پيگيري دستگاه از طريق ارسال و دريافت پيامك، پيگيري تلفني دستگاه و ... از ساير اقداماتي است كه برخي از نمايندگيهاي فروش لپتاپ از جمله امرتات آن را انجام ميدهند.
وي همچنين در مورد مراجعيني كه كالا را بدون گارانتي امرتات خريداري كردهاند و به اين شركت براي رفع كالا مراجعه ميكنند، گفت: ما براي رضايت مشتري اشكال لپتاپهايي را كه گارانتي امرتات را ندارند نيز رفع ميكنيم، ولي بابت اين تعميرات از مشتري مبلغ تعمير را دريافت ميكنيم. همچنين مشترياني كه مهلت گارانتي آنها به پايان رسيده است در اولويت هستند و در برخي از موارد به آنها بابت تعمير دستگاه تخفيفهايي داده ميشود. اميدي، مدير فروش شركت زيگورات هم با تاييد اين مورد كه هيچ برندي در ايران در زمينه لپتاپ نمايندگي رسمي فروش ندارد، گفت: اكثر شركتها به طور غيرمستقيم نمايندگي خدمات پس از فروش و حتي فروش كالاها را ميگيرند و قطعات يدكي نيز به طور غير مستقيم وارد ايران ميشوند. به گفته وي، گارانتي يكي از بحثهاي مهم در زمينه فروش كالاها و همچنين لپتاپ است و زيگورات بيشترين سرمايهگذاري خود را در اين بخش كرده است و طي مدت اخير موفق شده است برخي از قطعات مانند باتري را با برند زيگورات سفارش توليد دهد.
به گفته اميدي، واحد خدمات پس از فروش شركت زيگورات با نيروهاي متخصصي بالغ بر 50 نفر فعاليت ميكند و دو دفتر خدمات پس از فروش نيز در شهرهاي اصفهان و مشهد راهاندازي كرده است و قرار بر اين است در يك برنامه بلند مدت پنج دفتر خدمات فروش ديگر در استانهاي خوزستان، آذربايجان غربي، شيراز و... راهاندازي كند. وي افزود: تمام دستگاههايي كه براي تعمير به زيگورات فرستاده ميشوند، در دفتر خدمات پس از فروش شركت تعمير ميشوند و اين شركت به طور تخصصي به انبار قطعه و بخش كنترل كيفيت كالا مجهز است.
مزينفرد، يكي از مسوولان بخش فروش شركت نقش نيز در مورد خدمات پس از فروش اين شركت ميگويد: اين شركت نيز داراي واحد خدمات فروش جداگانه با نيروي متخصص است و لپتاپهايي كه با گارانتي اين شركت به فروش ميرسند، داراي يك ماه وارانتي و 11 ماه گارانتي هستند. وي در مورد تامين قطعات مورد نياز براي دستگاهها ميگويد: معمولا نقش دو دستگاه در هر مدل به عنوان يدكي نگه ميدارد و در صورتي كه كالاها با مشكل مواجه شوند، از قطعات اين دستگاههاي يدكي استفاده ميكنند. البته در مواردي نيز نياز به قطعه از امارات تامين ميشود. اما در حالي كه اكثر نمايندگي فروش معتقدند هيچ شركتي نميتواند نمايندگي رسمي فروش و خدمات پس از فروش را از شركت مادر اخذ كند، ايرانرهجو در مورد شركت خود بر خلاف اين موضوع معتقد است. محمد فيضي، مديرعامل اين شركت در اين باره ميگويد: ايرانرهجو نمايندگي رسمي ملزومات كامپيوتري سوني در ايران است و ما داراي دفتر خدمات پس از فروش و همچنين دفتر فروش با پرسنل متخصص در كشور هستيم و سرويس خدمات ما در سطح جهاني است.
هزينههاي گارانتي و تعمير
معمولا شركتها بابت تعمير لپتاپهايي كه تحت گارانتي شركت هستند، مبلغي از مشتري دريافت نميكنند، البته در صورتي كه ايراد اپيدمي باشد و توسط فرد و استفاده نادرست آن از دستگاه ايجاد نشده باشد. به هر حال، عمدتا دستگاههايي كه از طرف كاربر و نحوه استفاده آن دچار مشكل نشده باشند، به طور رايگان تعمير ميشوند و براي دستگاههايي كه ايراداتي مانند شكستگي lcd يا ايراداتي از اين دست داشته باشند از مشتري هزينه تعمير دريافت ميشود. نقش، ايرانرهجو و زيگورات و... نيز همچنين.
همچنين هزينه گارانتي براي لپتاپ توسط شركتها حدود 50هزار تا 60هزار تومان و در مواردي معادل 5 درصد قيمت دستگاه است، ولي زيگورات بابت گارانتي دستگاه مبلغي از مشتريان دريافت نميكند.
همچنين لپتاپ شما چه شامل گارانتي شود و مدت آن گذشته باشد و چه فاقد گارانتي باشد، در صورت تعمير قطعات آن كاربر را ملزم به پرداخت هزينه ميكند.
طبق اعلام شركتهاي گارانتيكننده، هزينه تعمير LCD لپتاپ بسته به سايز آن بين 100 تا 500 هزار تومان و گاه بيشتر است. ذكر اين نكته لازم است كه هر چه صفحه LCD كوچكتر باشد قيمت آن گرانتر است. هزينه تعويض يا تهيه شارژر لپتاپ نيز بين 90 هزار تا 130 هزار تومان و هزينه تهيه باتري بين 60 هزار تا 150 هزار تومان است.
براي تعمير كيبورد نيز مبلغي حدود 35 هزار تا 70هزار تومان بسته به خرابي كيبورد دريافت ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-