واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ضرغامي در نهمين همايش افق رسانه عنوان كرد؛ سياستگذاري صدا و سيما براي ساماندهي حوزه مد و لباس
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان صداو سيما گفت: رسانه ملي بر پايه مصوبات شوراي سياستگذاري خود و مصوبه شوراي اسلامي براي ساماندهي مد و لباس براي فرهنگ سازي در اين حوزه برنامهريزي و سياستگذاري كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي صدا و سيما، رئيس سازمان صداوسيما همكاري رسانه ملي و نيروي انتظامي را در ارتقاي امنيت اجتماعي مؤثر دانست و گفت: اين همكاري با قوت بيشتري ادامه مييابد.
ضرغامي با اشاره به تأثيرات مثبت اجراي طرح امنيت اجتماعي در جامعه گفت: رسانه ملي و قوه قضاييه دو بازوي توانمند نيروي انتظامي در اجراي اين طرح بودهاند.
رئيس سازمان صداوسيما مشاركت مؤثر تمامي دستگاههاي فرهنگي و اجرايي را در اجراي موفق اين طرح ضروري دانست و گفت: ارتقاي امنيت اجتماعي داراي جنبههاي گوناگوني است كه بايد با برنامهريزي و سياستگذاري واحد منسجم در جامعه پيگيري شود.
وي موضوع پوشش را از جنبههاي مهم و تأثيرگذار امنيت اجتماعي برشمرد و گفت: رسانه ملي بر پايه مصوبات شوراي سياستگذاري خود و مصوبه شوراي اسلامي براي ساماندهي مد و لباس براي فرهنگ سازي در اين حوزه برنامهريزي و سياستگذاري كرده است.
رئيس سازمان صداوسيما در ادامه سخنان خود معرفي نخبگان علمي و مفاخر تاريخي را از اولويتهاي برنامهسازي در رسانه ملي عنوان و اظهار داشت:معرفي نخبگان علمي و مفاخر تاريخي فرهنگ و تمدن ديرينه ايران اسلامي در اولويت برنامهسازي و توليدات رسانه ملي قرار ميگيرد.
ضرغامي در نشست سراسري مديران سازمان صداوسيما، با تأكيد بر برنامهريزي جديد و همه جانبه دستاندركاران بخشهاي مختلف رسانه ملي براي اجرايي شدن فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار با نخبگان علمي كشور گفت: انتظارات از رسانه ملي در اين حوزه، فراتر از اقدامات صورت گرفته است.
رئيس سازمان صداوسيما خاطرنشان كرد: آشنايي مردم و نسل جوان با وجوه عزتبخش و افتخارآفرين فرهنگ و تمدن ايراني - اسلامي از انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامي در رسانه ملي است.
وي تلاش منسجم براي الگوسازي و تقويت روحيه خودباوري را از وظايف اساسي رسانه ملي برشمرد و تأكيد كرد: در چارچوب برنامهسنجي كه به زودي ابلاغ ميشود بايد گامهاي اساسيتري در اين زمينه برداشته شود.
ضرغامي با اشاره به تدوين تقويم جامع فرهنگ و تمدن ايراني گفت: اين مجموعه جامع كه برپايه پژوهشهاي گسترده در حال تكميل است به زودي در اختيار برنامهسازان صداوسيما قرار ميگيرد و ميتواند جايگزين برنامههاي مرسوم تقويم تاريخ شود.
ضرغامي با تأكيد بر افزايش كميوكيفي برنامههاي رسانه ملي در اين حوزه گفت: معرفي نخبگان علمي جوان و مفاخر تاريخي كشور بايد در همه ساختارهاي برنامه سازي از جمله برنامههاي زنده صداوسيما بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
رئيس سازمان صدا و سيما در ادامه اين همايش از همكاري مراجع عظام تقليد در توليد ويژه برنامههاي معارفي كوتاه براي پخش در ساعات پر بيننده رسانه ملي قدرداني كرد.
ضرغامي با اشاره به اينكه ماه مبارك رمضان بهار برنامههاي مذهبي در رسانه ملي گفت: استفاده مناسب از اين فرصت اهميت زيادي دارد.
وي عمق بخشي به آگاهي ديني مخاطبان را از رويكردهاي اساسي ويژه برنامههاي ماه مبارك رمضان برشمرد و افزود: اين رويكرد امسال با انسجام بيشتري پيگيري ميشود.
رئيس سازمان صداوسيما با اشاره به اينكه تبليغ مستقيم و شعاري باورپذيري ندارد و موجب اشاعه فرهنگ رياكاري در جامعه ميشود، خاطرنشان كرد: آموزههاي ديني بايد همانند نسيمي روحافزا در جان مردم بنشينند و روح و قلب آنها را تسخير كنند.
ضرغامي برگزاري برنامههاي گسترده و فراگير قرآني توسط شبكههاي مختلف صداوسيما را نيز تجربههاي موفقي از برنامهريزي براي نشر معارف ديني و قرآني دانست و تأكيد كرد: برنامههايي نظير جشنواره تسنيم راديو جوان و همايش بزرگ قرآني 1442 شبكه قرآن سيما بايد تداوم و افزايش يابد.
بنابر اين گزارش، در اين مراسم گروه كر مركز موسيقي و سرود سازمان صداوسيما سرود ماندگار« 17 شهريور» را بازسازي و اجرا كرد.
در آستانه سيامين سالگرد خونين واقعه تاريخ معاصر ايران در 17 شهريور 1357، گروه كر مركز موسيقي و سرود سازمان صداوسيما به رهبري اوهانيان با اجراي زنده سرود ماندگار هفده شهريور بار ديگر ياد و خاطره روزهاي پرشكوه ايثار و شهادت را تداعي كرد.
اين سرود انقلابي نخستينبار پس از سيسال در نشست سراسري مديران رسانه ملي با حضور ضرغامي در مركز همايشهاي بينالمللي سازمان صداوسيما اجرا شد.
سرود ماندگار هفده شهريور نخستينبار در روزهاي پرالتهاب انقلاب اسلامي با آهنگسازي حميد شاهنگيان اجرا و ورد زبان مردم انقلابي شد كه از جنايت بزرگ رژيم طاغوت در جمعه خونين به خشم و خروش آمده بودند.
پيريايي رئيس مركز موسيقي و سرود سازمان صداوسيما درباره اجراي مجدد اين سرود گفت: سعي شده است به منظور حفظ اصالت و خاطرهانگيزي، هيچ دخلوتصرفي در بازسازي سرود هفده شهريور صورت نگيرد.
وي خاطرنشان كرد: اين اثر در كنار ديگر آثار ماندگار انقلابي نشانه فراموش نشدني از پيوند هنرمندان متعهد با مردم و آرمانهاي بلند انقلاب اسلامي است.
انتهاي پيام/
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]