واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: افراد مبتلا به صرع بيشتر در معرض غرق شدن هستند/عفونت در كيسه آب زنان باردار عامل تولد كودك نارس
جهت جلوگيري از غرق شدن هنگام حملات صرعي بيماران بايد از مصرف داروي خود اطمينان حاصل نمايند و با همراه داشتن يك نفر، زمان شنا كردن را به نصف برسانند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري بي بي سي، افراد مبتلا به صرع 19 برابر بيش از افراد عادي در معرض غرق شدن قرار دارند.
محققان كالج لندن با بررسي 51 تحقيق در سراسر جهان دريافتند ميزان مرگ ناشي از غرق شدن مبتلايان صرع 88 مي باشد در حالي كه طبق تحقيقات رقم مورد نظر پنج تصور مي شده است.
بر اساس اين گزارش، بسياري از مبتلايان صرع به دليل بروز حملات ناگهاني تنها به دوش گرفتن اكتفا مي كنند و از شنا كردن در استخر يا آب دريا و انجام ورزش هاي آبي خودداري مي كنند.
همچنين، ميزان خطر ناشي از آن به هيچ عنوان قابل كميت بندي نيست، زيرا زمان بروز صرع مشخص نمي باشد.
اين گزارش مي افزايد، ميزان مرگ ناشي از صرع هنگام شنا كردن بيش از ميزان قابل تصور مي باشد و اين به دليل عدم آشنايي بيماران با عواقب آن است.
شايان ذكر است، با آگاهي كامل از بيماري مي توان از بروز اين عواقب جلوگيري كرد.
بنابر اين گزارش، افزايش خطر غرق شدن بيماران صرع به معني عدم شنا كردن نيست، بلكه مصرف منظم داروها و همچنين همراه داشتن شخصي كه بتواند در مواقع ضروري به آنها كمك كند، مي تواند از اين خطر بكاهد، با اين وجود افرادي كه مبتلا به صرع شديد هستند، بايد زمان قرار گرفتن در استخر يا آب را به نصف برسانند.
گفتني است، كنترل كردن عوامل خطر مانند مصرف به موقع داروها و تنظيم شرايط با توجه به نوع بيماري مي تواند از خطر غرق شدن بيماران صرع بكاهد.
**** عفونت در كيسه آب زنان باردار عامل تولد كودك نارس
وجود عفونت در كيسه آب زنان موسوم به آب آمينوتيك كه جنين را در خود حفظ مي كند عامل اصلي تولد كودكان نارس و زود هنگام است كه اغلب با انواع بيماري ها مواجه هستند.
همچنين، به نقل از پايگاه خبري رويترز، عفونت هاي تشخيص داده نشده در زنان و پايداري آن در كيسه آب آنها، عامل اصلي تولد نوزادان نارس و كم وزن مي باشد.
بر اساس اين گزارش، پايداري عفونت در بدن زنان تا پيش از بارداري و عدم درمان آن مي تواند باعث تولد نوزادان تا پيش از هفته 37 حاملگي شود.
به گفته محققان دانشگاه استانفورد در آمريكا، هرچه ميزان عفونت و پايداري آن بيشتر باشد، احتمال تولد نوزادان نارس و مريض بيشتر است، بنابر اين تا پيش از بارداري، زنان بايد در مورد وجود عفونت در بدن خود اطمينان حاصل نمايند.
اين گزارش مي افزايد، محققان با بررسي آب آمينوتيك 166 زمان دريافتند، 25 نفر از آنها دچار عفونت هاي قارچي قبل از بارداري بوده اند، همچنين فرزندان آن ها تا پيش از هفته 37 متولد شده اند.
بنابر اين گزارش، فرزندان اين زنان از انواع بيماري هاي ناشي از وجود عفونت رنج مي برده اند.
شايان ذكر است، مشكلات تنفسي، عضو ناقص و رشد نكرده عفونت و ضربان قلب ناميزان كودكان از علل وجود عفونت در بدن مادر ناشي مي شود.
اين گزارش اضافه مي كند، وجود باكتري يا قارچ در بدن زنان تا 15 درصد موجب تولد نوزاد نارس و زود هنگام تأثير دارد.
گفتني است، اطمينان از عدم وجود عفونت قبل از بارداري از بروز اين نوع اختلالات جلوگيري مي كند.
شنبه 9 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 426]