تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه گرفتن در گرما، جهاد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837893000




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير خارجه‌ي فرانسه: اتحاديه‌ي اروپا، روسيه را تحريم خواهد كرد - تمايل بلاروس براي به رسمت شناختن استقلال دو جمهوري‌ گرجستان


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزير خارجه‌ي فرانسه: اتحاديه‌ي اروپا، روسيه را تحريم خواهد كرد - تمايل بلاروس براي به رسمت شناختن استقلال دو جمهوري‌ گرجستان
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بين‌الملل - منطقه‌يي

وزير امور خارجه فرانسه اعلام كرد: اتحاديه اروپا اول سپتامبر در نشست خود در بروكسل احتمالا روسيه را تحريم خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نوشته روزنامه كامرسانت، هم اكنون دو قطعنامه مورد بحث است: يك قطعنامه‌ي لهستان كه اتخاذ اقدامات سخت‌گيرانه در آن پيشنهاد شده است و همچنين قطعنامه‌ي ايتاليا كه محتواي آن فقط يك انتقاد دو پهلو از روسيه است.

كوشنه با اعلام اين مطلب كه شخصا خواهان اعمال تحريم عليه روسيه نيست، بلكه چندين كشور خواستار آن هستند، گفت: تحريم‌ها و چندين اقدام ديگر پيش‌بيني شده است.

كوشنه كه كشورش هم اكنون رياست دوره‌يي اتحاديه‌ي اروپا را بر عهده دارد، گفت: فرانسه علاقه‌اي به قطع روابط با روسيه ندارد. درباره‌ي اين موضوع در جريان مذاكرات تصميم گرفته خواهد شد. ما به زمان نياز داريم. ما در اين باره پندار غطي نداريم. ما بر روي متني كار مي‌كنيم كه در آن بر روي نارضايتي ما از وضعيت گرجستان تاكيد شده است.

وزير امور خارجه‌ي فرانسه افزون بر اين خاطر نشان كرد كه هم اكنون فقط دو مورد از طرح ساركوزي - مدودف (خودداري از استفاده از نيروي نظامي و توقف اقدامات نظامي) به اجرا در آمده است و فرانسه معتقد است كه چهار مورد ديگر از اين شش اصل هنوز انجام نشده‌اند.

در طرف مقابل، سرگئي لاوروف، وزير امور خارجه فدراسيون روسيه، به اعلاميه‌ي همتاي فرانسوي خود شديدا واكنش نشان داد و با اشاره به ميخاييل ساكاشويلي، رييس جمهور گرجستان گفت: اولين بار است كه از اعمال تحريم چيزي مي‌شنوم. اين نشان از سردرگمي كامل در خصوص اين مطلب دارد كه نور چشمي بعضي از كشورهاي غربي به انتظاراتشان جواب نداده است.

وي به نوبه‌ي خود در مورد برنار كوشنه گفت: او خيلي زياد حرف مي‌زند.

سرگئي لاورف با يادآوري اظهارات پيش‌تر كوشنه در اين باره كه روسيه احتمالا به اوكراين و يا مولداوي حمله خواهد كرد، گفت: مخيله كوشنه معيوب است!

اما بر خلاف اظهارات لاوروف، يك منبع آگاه نزديك به كرملين اعلام كرد كه مسكو واقعا منتظر تحريم‌هاي اروپاست.

موضوع اول خيلي باعث نگراني مسكو نيست، مذاكرات شراكت و همكاري (با اتحاديه اروپا) با تاخير آغاز شد كه دليل آن وتوي لهستان و ليتواني بود كه اهميت اصولي براي روسيه ندارد.

اين مذاكرات فقط سمبليك هستند و بدين معني است كه روابط روسيه و اتحاديه اروپا هيچ مشكلي ندارد و در حال گسترش است و نبايد در مورد آن در وضعيت كنوني صحبت كرد؛ اما اقدام دوم تقريبا خطرناك است. در واقع اين مي‌تواند به معني ايجاد مانع در تحقق پروژه‌هاي خطوط لوله‌ي گاز "جريان شمال" و "جريان جنوب" باشد. افزون بر اين به احتمال زياد اروپايي‌ها خواهان تسريع تحقق پروژه‌هاي نابوكو (Nabucco) - خط لوله‌اي كه از آن هيدروكربن درياي خزر با دور زدن روسيه مي‌تواند به اروپا صادر شود - است.

به گفته اين منبع، افزون بر اين بحث اصلي در ارتباط با اتخاذ تدابير سخت‌تر عليه روسيه است. هم اكنون دو قطعنامه نوشته شده است كه لابي كننده‌ي اصلي آن ايتالياست و قطعنامه‌اي آسان است اما ديگر قطعنامه از سوي لهستان ارايه شده كه سخت‌ترين اقدامات در آن پيش بيني شده است.

قطعنامه آسان ايتاليا شامل درخواست براي خروج نيروهاي روسي از خاك گرجستان و از جمله بندر پتي و مناطق حائلي است كه ستاد مشترك ارتش روسيه هفته گذشته محل آن‌ها را تعيين كرد. افزون بر اين بر اساس اين قطعنامه اتحاديه اروپا از روسيه خواهد خواست تا تضمين دهد كه خط مشي كنوني‌اش در ارتباط با گرجستان عليه ديگر كشور‌ها استفاده نخواهد شد.

اما در ديگر قطعنامه‌اي كه لهستان بر روي تصويب آن اصرار دارد، بحث بر سر اعمال تحريم‌هاي مالي اقتصادي است.

بر اساس اين قطعنامه، اتحاديه اروپا مي‌تواند به بازارهاي بزرگ پيشنهاد دهد سرمايه‌گذاري مالي خود را در روسيه كاهش دهند. ديگر پيشنهاد شامل محدود كردن فهرست‌هاي مشخصي از كالا‌هاي صادراتي از روسيه شامل استيل، آلومينيوم و كود است.

در آخر، اتحاديه اروپا مي‌تواند به بانك‌هاي اروپايي پيشنهاد دهد به بانك‌ها و شركت‌هاي روسي اعتبار ندهند.

لخ كاچينسكي رييس جمهور لهستان، براي به بحث گذاشتن اعمال اين تحريم‌ها با روساي جمهور ليتواني، لتوني و استوني (كشورهاي حوزه درياي بالتيك) مذاكره كرد. علاوه بر خط مشي جديد در ارتباط با روسيه، اين روساي كشور‌ها در مورد تغيير سياست در ارتباط با اوكراين نيز بحث كردند. همچنين بسياري از رهبران اروپايي بر اين نظر كه اوكراين مي‌تواند قرباني بعدي روسيه باشد، اتفاق نظر دارند.

به گزارش رسانه‌هاي لهستاني، هم اكنون در ورشو طرحي با عنوان اوكراين را نجات خواهيم داد ريخته شده است. بر اساس اين طرح اتحاديه اروپا بايد كي‌يف را شريك ويژه خود كند و تجارت آزاد را با اين كشور برقرار كند. افزون بر اين پيشنهاد شده است به گرجستان و آذربايجان كمك اقتصادي شود.

منبع كامرسانت در محافل ديپلماتيك اروپايي بحث در مورد اين دو قطعنامه را تاييد كرد و گفت، هم اكنون فرانسه ميانجي‌ كشورهايي است كه موافق اتخاذ رويكرد‌هاي مختلف در برابر روسيه هستند و نهايتا وزارت تحت سرپرستي كوشنه متن نهايي را انتخاب خواهد كرد.

در همين حال، ولاديمير چوژف، نماينده دايم روسيه در اتحاديه اروپا، از اين كه در نشست اول سپتامبر عليه روسيه تحريم‌هايي اعمال شود، ابراز شك و ترديد كرد.

چوژف در اين باره گفت: اما اگر چنين اتفاقي روي دهد، ضربه بزرگ به اتحاديه اروپا وارد مي‌شود تا به روسيه. مسكو ظرف سه روزي كه به آغاز اين نشست باقي مانده است، با تعدادي از شركاي اروپايي خود كار مي‌كند تا آن‌ها را متقاعد كند تا يك متن دو پهلو و گنگ صادر كنند تا اين كه دست به اعمال تحريم بزنند.

روش سنتي همكاري روسيه با اتحاديه اروپا نشان مي‌دهد كه بايد ميان يك سري از اروپايي‌ها اختلاف ايجاد شود تا رهبران اتحاديه اروپا حرف‌هاي يكديگر را نقض كنند و نتوانند موضعي واحد اتخاذ كنند.

اين منبع بلندپايه مي‌گويد: هر گونه قطعنامه‌ي ضعيف صادره در اول سپتامبر پيروزي ما خواهد بود.

قوي‌ترين مذاكرات در اين باره مي‌تواند از سوي كشورهاي اصلي هم پيمان يك ديگر يعني آلمان، ايتاليا، اسپانيا، فرانسه و فنلاند برگزار شود.

افزون بر اين بر اساس گزارش‌هاي رسانه‌هاي اروپايي، شوك جنگ روسيه - گرجستان آن چنان بزرگ بوده است كه كشورهاي بي‌طرف اروپاي شمالي نيز به طور جدي بحث پيوستن به ناتو را شروع كرده‌اند.

الكساندر استوب، وزير امور خارجه‌ي فنلاند اعلام كرده است كه هلسينكي بايد امكان به عضويت در آمدن را در ناتو بررسي كند، حتي اگر در آينده‌ي نزديك در اين باره تصميمي اتخاذ شود.

بر اساس گزارش روزنامه آلماني هاندلز‌بلت، اين بحث هم اكنون در محافل سياسي سوئد آغاز شده است.

به گفته منبع آگاه بلندپايه، مسكو اميدوار است به رسميت شناخته شدن آبخازيا و اوستياي جنوبي از سوي كشورهاي عضو سازمان كشورهاي مستقل مشترك المنافع و ديگر هم‌پيمانان روسيه، اتحاديه اروپا را تحت تاثير قرار دهد؛ اما كشورهاي عضو سازمان همكاري‌هاي شانگهاي روز پنجشنبه در دوشنبه (پايتخت تاجيكستان) در اين باره سكوت اختيار كردند و تنها بلاروس قصد خود را براي به رسميت شناختن استقلال اين جمهوري‌ها اعلام كرد.

همچنين آلكساندر لوكاشنكو رييس جمهور بلاروس، نامه‌اي را به ديميتري مدودف، رييس جمهور فدراسيون روسيه فرستاده است كه در آن خواستار تقويت موضع سازمان پيمان دفاع جمعي در مورد اوستياي جنوبي و آبخازيا شده است. در اين نامه آمده است: روسيه در اين وضعيت پيچيده هيچ گزينه‌ي اخلاقي ديگري نداشت مگر اين كه از درخواست ملت‌هاي اوستياي جنوبي و آبخازيا براي به رسميت شناختن حق اداره‌ي خود بر اساس قوانين بين‌المللي حمايت كند.

همچنين خاطر نشان مي‌شود كوشنه در پاسخ به اظهارات لاوروف كه گفته، "مخيله كوشنه معيوب است"، گفت: مخيله‌ي فرانسه معيوب نيست. فرانسه در وقايع گرجستان و روسيه حضور داشت و رييس اتحاديه‌ي اروپا كار خود را انجام داد. ما نمي‌خواهيم مذاكرات را با روسيه قطع كنيم. اصلا فرانسه نيز خواستار اعمال تحريم نيست و اين روس‌ها هستند كه اخيرا عصبي بوده‌اند.

انتهاي پيام
 جمعه 8 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن