واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ۴۹مصوبه رهآورد سفر رياست جمهوري به شهرهاي آبادان و خرمشهر
داخلي. اجتماعي. هفته دولت. مصوبات.
در سفر استاني هيات دولت به خوزستان در سال ۴۹ ، ۸۵مصوبه براي شهرهاي آبادان و خرمشهر به تصويب رسيد.
فرماندار آبادان پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهارداشت: ۳۲مصوبه در سفر رياست جمهوري به شهرستان آبادان به تصويب رسيد.
"سيد خلف موسوي" از طرح جامع آبرساني و گاز رساني ، تجهيز بيمارستانها، احداث پالايشگاه دو، چهار بانده كردن جاده آبادان - ماهشهر، ، مقاومسازي و ساخت مسكن روستايي، راهاندازي بندر اورند كنار و شهرك صنايع شيلاتي و دريايي به عنوان عمدهترين مصوبات نام برد.
او با اشاره به اينكه هم اكنون تمامي مصوبات به جز موضوع لايروبي اروند در حال اجرا است، افزود: به رغم گذشت ۲۷سال از جنگ تحميلي در زمينه لايروبي اروند هنوز هيچ اقدامي صورت نگرفته و اين مساله نياز به ارايه يك استراتژي قوي از سوي وزارت امور خارجه دارد.
به گفته او اروندرود يكي از مهمترين و استراتژيكترين آبراههها در حوزه اقتصاد و امور بندري است كه اين مناطق را به كشورهاي حوزه خليج فارس و آبهاي آزاد متصل ميكند و از دير باز نيز محل تردد كشتيهاي تجاري، باري و صيادي بوده است.
موسوي گفت:هم اكنون بدليل افزايش رسوبات در دهانه ورودي اين آبراه مشكلات فراواني در هنگام تردد شناورها وجود دارد و كشتيهاي با تناژ بالا نمي توانند عبور كنند.
او خاطر نشان كرد: از ابتداي زمان بازسازي تاكنون ۱۰۷شناور مغروقه در اين آبراه شناورسازي شده و هم اينك نيز ۹شناور ديگر در سمت عراق به سوي ايران وجود دارد كه مشكلاتي را در هنگام تردد ايجاد كرده است.
فرماندار آبادان گفت: شروع بكار مجدد دفتر همكاريهاي مشترك ايران و عراق( (CBCميتواند در زمينه مساله خروج شناورها و لايروبي اروند نقش به سزايي داشته باشد.
موسوي همچنين با اشاره به پروژه آبرساني به آبادان كه بزرگترين طرح آبرساني جنوب خوزستان است گفت:اين پروژه با بيش از ۶۰درصد پيشرفت فيزيكي فاز نخست آن شامل انتقال ۹۰هزار متر مكعب در شبانه روز به شبكه آب شهري تا پايان امسال به بهره برداري ميرسد كه در يك افق ۲۵ساله آبادان مشكلي براي تامين آب نخواهد داشت.
او اظهار داشت: در بحث گاز رساني نيز تاكنون ۷۱كيلومتر شبكه گاز شهري و ۴۴روستا در دست عمليات گاز رساني است و تا پايان سال حدود ۱۴۷كيلومتر شهر آبادان داراي گاز ميشود.
فرماندار آبادان افزود: در بحث بيمارستانها، سيستم گرمايشي، سرمايشي و اورژانس بيمارستان طالقاني از محل اعتبارات سفر رياست جمهوري تكميل و به بهره برداري رسيده و بخشهايي از بيمارستان دوباره راه اندازي شده شهيد بهشتي نيز كامل شده است.
فرماندار آبادان گفت: بيمارستان اروندكنار هم راه اندازي شده و مقدمات ساخت يك بيمارستان توسط شركت نفت نيز آماده و مكان يابي آن نيز در شرف انجام است كه به زودي عمليات اجرايي آن آغاز ميشود.
موسوي، افزود: در سفر رياست جمهوري قرار شد دو مجموعه ورزشي يكي براي خواهران و يكي براي برادران در آبادان و يك سالن چند منظوره هم در اروندكنار احداث شود كه هم اكنون اين پروژهها بين ۶۰تا ۹۹درصد پيشرفت فيزيكي دارند.
او با مهم خواندن راهاندازي بندر صيادي اروندكنار گفت: با تكميل اسكلههاي اين بندر توسط بخش خصوصي تا دو ماه ديگر اين بندر به بهرهبرداري برداري ميرسد كه با راه اندازي آن مشكلات اقتصادي و معيشتي مردم اين منطقه رفع ميشود.
وي با اشاره به قدمت، سوابق فعاليت در بخشهاي تجارت و صادرات و واردات، موقعيت استراتژيكي و نزديكي آن به مقاصد صادراتي، واقع شدن بندر در دهانه خليج فارس و نزديكي به بندر فاو عراق به عنوان مزاياي بندر اروندكنار نام برد و اظهار داشت: شروع بكار اين بندر ميتواند در امر صادرات به عراق روانتر و سهلتر از مرز شلمچه باشد.
فرماندار آبادان گفت: دو مصوبه مربوط به منطقه آزاد اروند هم اجرا و به اتمام رسيده است.
وي از تحويل زمين مورد نياز موسسه تحقيقات واكسن و سرمسازي رازي و كمك به مناطق محروم همجوار منطقه آزاد اروند به عنوان دو مصوبه ياد شده نام برد.
وي خاطر نشان كرد: زمين مورد نياز پس از طي مراحل اداري آن در منطقه آزاد اروند با پنج هكتار به نماينده وزارت جهاد كشاورزي تحويل شده است.
به گفته وي همچنين مبلغ شش ميليارد ريال اعتبار طرح كمك به مناطق محروم همجوار منطقه آزاد توسط اين سازمان پرداخت شده است.
فرماندار خرمشهر نيز در ادامه گفت: ۱۷مصوبه در سفر رياست جمهوري به خرمشهر تصويب شد.
"محمد رضا آملازاده" در گفت و گو با ايرنا افزود: براي اجراي اين طرحها مبلغ دو هزار ميليارد ريال تخصيص يافت.
او از طرح جامع آبرساني، گازرساني ، تسطيح و آمادهسازي اراضي كشاورزي و پوشش انهار، آب و فاضلاب شهري و روستايي، بهسازي و جدولگذاري جزيره مينو، توسعه خوابگاه تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي، ساخت سالنهاي ورزشي احداث واحدهاي مسكن مهر، احداث شهرك حمل و نقل كالا و چندين پروژه كشاورزي، عمراني، بندري و صنعتي به عنوان عمدهترين مصوبههاي سفر رياست حمهوري نام برد.
به گفته وي برخي از طرحها بين ۵۰تا ۷۰درصد پيشرفت فيزيكي دارند.
آملا زاده، تسريع در اتمام طرحهارا از مسوولان دستگاههاي اجرايي شهرستان خواستار شد.
وي ابراز اميدواري كرد تا با اجراي كامل طرحها بسياري از مشكلات مردم خرمشهر رفع گردد.ك/۶۴۰/۶۳۰/۷۱۰۱ ۴
پنجشنبه 7 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]