تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831316661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افتتاح هفتمين نمايشگاه بين‌المللي دام، ‌طيور و صنايع وابسته رييس كميسيون كشاورزي مجلس عنوان كرد: واردات خوراك، پـاشـنـه‌ آشـيـل صنعت دام و طيور


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افتتاح هفتمين نمايشگاه بين‌المللي دام، ‌طيور و صنايع وابسته رييس كميسيون كشاورزي مجلس عنوان كرد: واردات خوراك، پـاشـنـه‌ آشـيـل صنعت دام و طيور
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كشاورزي و دامپروري

هفتمين نمايشگاه بين‌المللي دام، طيور و صنايع وابسته امروز (چهارشنبه) در مركز نمايشگاه‌هاي بين‌المللي با حضور بيش از 200 شركت داخلي و 16 شركت خارجي در حالي آغاز شد كه از مسوولان وزارت جهاد كشاورزي به عنوان متولي اين بخش تنها محمدحسين انصاري‌فرد ـ مديركل روابط عمومي و امور بين‌الملل اين وزارتخانه ـ حضور داشت.

به گزارش خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عباس رجايي ـ رييس كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي مجلس در اين مراسم، پاشنه‌ي آشيل صنعت دام و طيور كشور را واردات خوراك دانست و اظهار كرد: وابستگي بخش دام و طيور كشور به واردات برخي از اقلام مورد نياز خوراك دام و طيور مشكل‌ساز شده كه بايستي سرمايه‌گذاري جدي براي ساماندهي اين بخش صورت گيرد كه هم باعث ثبات در بازار دام و طيور خواهد شد و هم قيمت‌ها با توجه به شرايط گوناگون جهاني دچار تزلزل نمي‌شوند و سرمايه‌گذاران نيز مي‌توانند با شرايط ثابت و اطمينان بيشتر توليد كنند. از طرف ديگر خودكفايي داخل كشور را مي‌توان پايدار كرد و حتي اين ظرفيت وجود دارد كه بخشي از گوشت قرمز و سفيد منطقه‌ي خاورميانه را تامين كرد و با اختيار داشتن بازار كشورهاي منطقه به ثبات سياسي منطقه نيز كمك مي‌شود.

وي افزود: بخشي از مشكلات صنعت دام و طيور به زيرساخت‌هاي كشور و بخشي نيز به سياست‌هاي اقتصادي زيرساخت‌هاي كشور مربوط مي‌شود و مجبوريم باتوجه به ظرفيت‌هاي موجود راندمان آب و خاك را افزايش داده تا علوفه مورد نياز بخش تامين شود كه اين امر نيازمند سرمايه‌گذاري جدي همچون تجهيز، نوسازي و يكپارچه‌سازي اراضي و ايجاد تعاوني‌هاي توليد است كه وزارت جهاد كشاورزي بايد توجه و سرمايه‌گذاري لازم در اين زمينه را داشته باشد.

رجايي ادامه داد: برخي ديگر از اين اقدامات لازم است از سوي سرمايه‌گذاران و توليدكنندگان صورت گيرد. همچون ايجاد تاسيسات زيربنايي و استفاده از خوراك دام استاندارد به جاي خوراك‌هاي سنتي. چراكه يكي از دلايل پايين بودن بهره‌وري در كشور پايين بودن كيفيت غذاي دام و طيور و كم بودن ضريب تبديل است كه توليد را از صرفه اقتصادي خارج كرده است. اگر سيستم توليد به سمتي حركت كند كه كيفيت غذاي دام بهبود يابد شرايط توليد مقرون به صرفه‌تر خواهد شد.

*توزيع؛ حلقه مفقوده در بخش كشاورزي

رييس كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي مجلس حلقه مفقوده در بخش كشاورزي را سيستم مناسب توزيع دانست و افزود: در زمينه بازاررساني، مصرف و صادرات با چالش‌هايي مواجه هستيم و هنوز ساماندهي جدي در زمينه‌ توزيع و صادرات ايجاد نشده است كه بايد وزارت جهاد كشاورزي و وزارت بازرگاني برنامه‌ريزي و اقدام جدي داشته‌ باشند.

وي تصريح كرد: سهم صادرات بايد از توليد داخلي تعريف شود و ثبات و پايداري در صادرات صورت گيرد كه توليدكنندگان بدانند چه ميزان براي صادرات و چه ميزان براي مصرف داخلي توليد كنند كه هم صادرات پايدار باشد و هم بازار مصرف داخلي حفظ شود.

*تجديدنظر اساسي بر تعرفه‌هاي بازرگاني در بخش كشاورزي ضروري است

رجايي با تاكيد بر تجديدنظر اساسي بر تعرفه‌هاي بازرگاني در بخش كشاورزي، گفت: در سال‌هاي اخير به دليل بي‌ثباتي در تعرفه‌ها شاهد نوسانات جدي در واردات و صادرات بوديم كه اين آسيب‌ها توليد و كشاورزي را تهديد مي‌كند و لازم است نگاه جديد با حمايت‌هاي لازم صورت گيرد.

*آسيب خشكسالي در سال آتي آنقدر جدي نيست

رييس كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي مجلس درباره خشكسالي و عرضه‌ دام به بازار و نگراني براي تامين گوشت سال آينده، اظهار كرد: دام مازاد از طريق شركت پشتيباني امور دام خريداري و ذخيره‌سازي مي‌شود. از طرف ديگر 300 ميليارد تومان اعتبار براي تامين علوفه مورد نياز دام و طيور در نظر گرفته شده و پيش‌بيني مي‌شود در سال آتي آسيب خشكسالي آنقدر جدي نباشد چراكه برنامه‌ريزي و مديريت شده است و طبق پيش‌بيني سازمان هواشناسي از پاييز امسال بارندگي شرايط مطلوب‌تري خواهد داشت و به سمتي حركت مي‌كنيم كه حداقل آسيب‌ها را داشته باشيم.

*شكل پرداخت يارانه به شير بايد تغيير كند

وي با بيان اينكه شير به اندازه كافي در كشور وجود دارد، اظهار كرد: در عين حال كه پرداخت يارانه به شير ضروري است و بايستي مصرف سرانه خانوار با پرداخت حداقل هزينه افزايش يافته معتقد هستيم، بايد شكل پرداخت يارانه به شير تغيير كند چراكه باعث نابساماني در بازار شير شده است.

وي تصريح كرد: يارانه بايد از شير به صورت معمولي حذف شود و بهينه‌سازي در توليد اقلام لبني صورت گيرد كه حداكثر بهره‌وري در توليد اين محصولات را داشته باشيم و از طرف ديگر بين دامداران و شركت‌هاي لبني رابطه‌ي منطقي‌تري ايجاد كنيم. چراكه در حال حاضر توليدكنندگان شير و صنايع آن از مبادلات و خريد و فروش خود ناراضي بوده كه بايد اين روابط سالم‌تر باشد.

*دخالت‌ها از صنايع شير كاهش يابد

رجايي با تاكيد بر كاهش دخالت دولت، گفت: معتقدم اگر دخالت دولت از صنايع شير را حذف كنيم و فقط نظارت بر استانداردها را دنبال كنيم مي‌توان بازار شير مناسب‌تري داشته باشيم.

وي با تاكيد بر اينكه تشكل‌هاي توليدي بايد به صورت جدي و با شرايط قانونمندي شكل گيرند، گفت: در حال حاضر طرحي در مجلس در دست تصويب است كه پيش‌بيني كرده‌ تشكل‌هاي توليدي به صورت نظام‌مند ايجاد شده، پروانه تاسيس بگيرند و اعضايشان تعريف شده باشد و درعين حال اختيارات به آنها واگذار و مسئوليت خواسته شود.

رييس كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي مجلس گفت: اگر اين تشكل‌ها شكل گيرد و با واگذاري اختيارات لازم مسووليت‌پذير باشند و بتوانند در تنظيم بازار دخالت كنند مي‌توان بازار را ساماندهي كرد و نوسانات شديد در بازار را برطرف كرد چراكه خود در اين امر دخيل و تاثيرگذار هستند.

*بازنگري رديف‌هاي بودجه براي صنعتي شدن كشاورزي

رجايي اظهار كرد: به منظور فراهم شدن زمينه‌ صنعتي شدن كشاورزي ظرف 20 تا يك ماه آينده با سازمان مديريت و وزارت جهادكشاورزي رديف‌هاي بودجه مورد بازنگري قرار خواهد گرفت.

وي يكي از سياست‌هاي كلي نظام در برنامه پنج ساله‌ پنجم را كه مصوب شده است افزايش شاخص بهره‌وري آب از 9/0 به 4/1 عنوان كرد و افزود: بدين معنا كه به سرعت بايد در بخش‌هاي آبخيزداري و آبخوان‌داري و آبياري تحت فشار كانال‌هاي زيرسدها اقدام شود و منابع مورد نياز براي بخش آب و مجموعه‌هاي زيربخش‌ آن در بودجه سال آينده تقويت شود.

*40 تالاب در معرض تهديد و 300 دشت در حال فوق بحراني

رجايي با بيان اينكه 40 تالاب از مجموعه‌ تالاب‌هاي كشور مورد تهديد است و 300 دشت كشور از حالت بحراني به فوق بحراني رسيده است، تصريح كرد: اگر اين شرايط ادامه يابد و اقدام جدي صورت نگيرد جاي نگراني است كه طي چهار ـ پنج سال آينده شرايط بسيار سختي در ارتباط با آب داشته باشيم.

رييس كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي مجلس از مطالعه طرح استفاده از آب درياها براي فلات مركزي و جنوب كشور توسط مركز پژوهش‌هاي مجلس خبر داد و گفت: اين طرح در حال مطالعه است كه بتوان به وسيله پالايشگاه‌هاي آب و لوله، آب دريا را به داخل كشور منتقل كرد كه طبق مطالعات اوليه، اعلام شده اين امر با توجه به شرايط كشور انجام شدني است و اگر شيوه‌هاي اجرايي و اعتبارات جوابگو باشد مي‌توان آب درياي خليج فارس و عمان را به داخل كشور منتقل و به استان‌هاي مركزي و جنوبي ( كرمان، يزد و بخشي از استان اصفهان) وارد كرد.

*با انتقال سرمايه‌گذاري نفت به آب ارزش افزوده بيشتري عايد كشور مي‌شود

رجايي تصريح كرد: سالانه ميلياردها دلار صرف سرمايه‌گذاري در صنعت نفت مي‌شود و هر بشكه نفت حداكثر 120 دلار به فروش مي‌رسد در صورتي كه اگر اين سرمايه‌گذاري در آب انجام شود قطعا ارزش افزوده بيشتري عايد كشور خواهد شد.

وي ادامه داد: در افق 1404 كه بايد به امنيت غذايي پايدار برسيم حداكثر آبي كه از منابع فعلي مي‌توان در اختيار بخش كشاورزي قرار داد 130 ميليارد متر مكعب است كه پيش‌بيني مي‌شود بتوان با اين ميزان آب 300 ميليون تن محصول كشاورزي توليد كرد. در حال حاضر 92 متر مكعب آب در بخش كشاورزي مصرف و 100 ميليون تن محصول برداشت مي‌شود. اگر بخواهيم به 130 ميليارد متر مكعب و 300 ميليون تن برسيم حتما بايد در بازدهي آب و خاك اقدام جدي صورت گيرد در غير اين صورت هم امنيت غذايي كشور به مخاطره مي‌افتد و هم سهم بازار غذايي دنيا را از دست خواهيم داد.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 6 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن