تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى يابد، رقّت قلب پيدا مى كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819274478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

2 ( دريچه )


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 2 ( دريچه )
مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي در پاسخ به سوال قدس: پرديس سينمايي مشهد ساخته مي شود

*تحول در سينماهاي استان، مديون پيگيري خبرنگاران روزنامه قدس است

خراسان امروز- ماهان صفائي: مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي گفت: عمليات اجرايي ساخت پرديس سينمايي مشهد سال آينده آغاز مي شود.
سيد جواد جعفري روز گذشته در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار قدس در خصوص پرديس سينمايي مشهد گفت: طبق مصوبه سفر دوم هيأت دولت مطالعه و جانمايي پرديس سينمايي بايد در سال جاري به پايان برسد و در سال آينده پيش بيني اعتبار براي شروع عمليات اجرايي انجام شود.
وي با بيان اينكه در كشور فقط يك شهرك سينمايي وجود دارد و آن هم در تهران است، گفت: به دليل هزينه هاي زياد ساخت شهرك سينمايي و با توجه به اينكه اغلب فيلم سازان فعاليتهاي خود را در پايتخت متمركز كرده اند امكان احداث شهرك سينمايي در مشهد وجود ندارد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي تصريح كرد: كار مطالعه در حال انجام است و تا پايان سال به ا تمام مي رسد و سال آينده طبق مصوبه دولت پيگير ساخت آن خواهيم بود.
وي با تقدير از روزنامه قدس به دليل پيگيري وضعيت سينماهاي استان اظهار داشت: متأسفانه به جز شهرهاي مشهد و نيشابور سينماهاي ساير شهرها از رده خارج هستند و با توجه به پيگيريهاي انجام شده با همكاري معاونت امور سينمايي وزارت ارشاد و مقامهاي شهرستاني به صورت مشاركت 50 درصدي اقدامهايي براي ساخت و بهسازي سينماهاي شهرستانهاي استان انجام شده است.

جعفري با بيان اينكه از همين محل در شهرهاي گناباد و سبزوار كار بهسازي سينما انجام شده است، افزود: تعدادي از سينماهاي شهرهاي استان قابليت بازسازي را دارند، اما تعداد زيادي از آنها بايد تخريب شده و دوباره ساخته شوند كه بدين منظور تسهيلات تشويقي نيز در نظر گرفته مي شود.
وي از افتتاح سينما پيروزي در مشهد طي هفته جاري خبر داد و گفت: ساخت و بهسازي سينما در استان مقوله اي مهم و زمانبر است، اما خوشبختانه اين امر مهم كليد خورده و شروع اين كار و تحول در سينماي استان، مديون اطلاع رساني مطلوب و پيگيري خبرنگاران روزنامه قدس است.
جعفري در بخش ديگري با بيان اينكه خراسان رضوي در كنار همه مزيتهايي كه دارد، ويژگي خاص فرهنگي و معنوي بر آن حاكم است، گفت: در كنار مضجع شريف حضرت رضا(ع) كه جايگاه معنوي مشهد را ارتقا داده است اين استان و شهر مشهد خاستگاه زبان و ادبيات فارسي است و فردوسي با ايجاد كاخ بلند نظم، گويش فارسي را براي تمام ايرانيان تضمين كرده است كه وظيفه ما نيز زنده نگه داشتن اين گويش است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي اظهار داشت: برنامه ريزيهاي فرهنگي و هنري به سمت و سويي پيش مي رود كه خراسان رضوي مصرف كننده صرف محصولات فرهنگي نباشد، بلكه با توجه به منابع عظيم خود به يك توليد كننده در اين بخش تبديل شود و اين امر نيازمند زيرساختهايي بود كه در سفرهاي هيأت دولت اين زيرساختها فراهم شد.
وي افزود: هم اكنون خراسان رضوي در صنعت چاپ در رديف استانهاي اول تا سوم كشور قرار دارد و امروز با مجموعه كارهاي انجام شده اين استان به خودكفايي در موضوع چاپ و نشر رسيده است.
جعفري با اشاره به ساخت و بهسازي مجتمعهاي فرهنگي- هنري استان كه با رويكردهاي كشف، پرورش و توليد استعدادها فعاليت مي كنند، گفت: در همه شهرستانهاي خراسان رضوي حداقل يك مجتمع فرهنگي- هنري در نظر گرفته شده كه در اغلب شهرها اين مجتمع ها به بهره برداري رسيده است.
وي افزود: در حال حاضر 30 پروژه فرهنگي- هنري از جمله هنرستانهاي موسيقي، هنرهاي زيبا، هنرهاي تجسمي و مجتمعهاي فرهنگي- هنري در دست اقدام و احداث است كه براي ساخت اين پروژه ها 40 ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وي در بخش ديگري با اشاره به برنامه هاي فرهنگ و ارشاد استان در راستاي تقويت بنيانهاي قرآني و فعاليتهاي فرهنگي- هنري مساجد گفت: در اين حوزه ظرفيت فعاليتها نسبت به سال گذشته چهار برابر افزايش داشته، در حوزه فعاليتهاي قرآني افزايش 200 درصدي، عناوين كتاب 51 درصدي و فعاليتهاي فرهنگي رشد 95 درصدي در استان به ثبت رسيده است.
جعفري در خصوص برنامه هاي ويژه ماه مبارك رمضان گفت: برگزاري جشنواره علوم قرآني در همه شهرستانهاي خراسان رضوي در رشته هاي قرائت، مفاهيم و حفظ و نيز برپايي نمايشگاه آثار قرآني شامل هنرهاي تجسمي به مدت يك هفته با محوريت مؤسسه نمايشگاههاي بين المللي مشهد و همچنين برپايي نمايشگاه هاي قرآني در شهرستانها بخشي از برنامه هاي متمركز است.
جعفري همچنين از فعاليت دفتر نمايندگي توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني در مشهد خبر داد و گفت: اجراي طرحهاي جامع مفاهيم و حفظ قرآن كريم بخشي از برنامه هاي اين دفتر است.
وي با بيان اينكه اين اداره از مؤسسات قرآني غير دولتي به صورت نقدي و غير نقدي در قالب كتاب و نرم افزار و عمراني تا سقف 300 ميليون ريال به صورت بلاعوض حمايت مي كند، افزود: در كنار اين برنامه ها امسال ظرفيت كانونهاي فرهنگي- هنري مساجد نيز به لحاظ كمي دو برابر مي شود و تا پايان سال 231 كانون مشهد به 460 كانون افزايش مي يابد.
جعفري افزود: سه طرح ايجاد فعاليتهاي تخصصي، كتابخانه باز و طرح مشاركتي در كانونهاي فرهنگي- هنري مساجد اجرا مي شود و براي اين طرحها تسهيلات ويژه اي در نظر گرفته شده است.

يك مسؤول: دولت هزينه ساخت 1000 نمازخانه مدارس را تقبل كرد

بجنورد- خبرنگار قدس: نماينده ولي فقيه و رئيس ستاد اقامه نماز گفت: دولت نهم هزينه ساخت هزار نمازخانه را در سطح مدارس كشور تقبل كرده است.
حجة الاسلام والمسلمين محسن قرائتي در نشستي با خيرين خراسان شمالي در بجنورد اظهار داشت: دولت براي ساخت هر نمازخانه مدرسه حدود 300 ميليون ريال اعتبار پيش بيني كرده است.
وي خاطر نشان كرد: دولت در مجموع براي ساخت اين نمازخانه ها 300 ميليارد ريال اعتبار تخصيص مي دهد و اين نمازخانه ها در مدارس راهنمايي و دبيرستان كه فاقد نمازخانه هستند، ساخته مي شود.
وي اذعان داشت: هم اكنون وضعيت نمازخانه مدارس كشور مناسب نبوده، بنابراين بايد خيرين براي ساخت اين نمازخانه ها كمك نمايند.
وي افزود: بيشترين نياز براي ساخت نمازخانه مربوط به مدارس دخترانه است كه شركت اين قشر نيز در نمازجماعت مدارس بيشتر از پسران است.
نماينده ولي فقيه در نهضت سوادآموزي اضافه كرد: البته در طراحي جديد كه براي ساخت مدارس صورت مي گيرد، نمازخانه پيش بيني شده كه اين نياز را به مرور كاهش مي دهد.
وي يادآور شد: با اعتبار محدود دولتي، ساخت نمازخانه در مدارس طولاني شده، بنابراين بايد خيرين در اين امر وارد شوند.
وي وضعيت برگزاري نماز جماعت در ادارات و دستگاههاي دولتي را مناسب ندانست و براي افزايش حضور كاركنان خواهان مشاركت مسؤولان ادارات در نمازهاي جماعت شد.
استاندار خراسان شمالي هم در اين نشست گفت: هم اكنون 151 مدرسه راهنمايي و دبيرستان با جمعيت دانش آموزي بالاي 100 نفر در اين استان فاقد نمازخانه است.
محمد حسين جهانبخش بيان داشت: براي ساخت اين تعداد نمازخانه در مدارس در مجموع به 45 ميليارد ريال اعتبار نياز داريم.
وي گفت: به هر ميزاني كه خيرين براي ساخت نمازخانه در مدارس استان مساعدت مالي كنند، استانداري نيز معادل آن كمك خواهد كرد.
طي اين نشست خيرين، مديران ادارات و صاحبان واحدهاي توليدي اين استان براي ساخت 51 باب نمازخانه در مدارس خراسان شمالي اعلام آمادگي كردند.
استاندار خراسان شمالي نيز براي ساخت 51 نمازخانه در مدارس با اعتبار دولتي موافقت كرد كه در مجموع از 151 مدرسه فاقد نمازخانه 102 مدرسه صاحب نمازخانه خواهند شد.

امام جمعه شهر فيروزه: بخشي از بودجه فرهنگي هدر مي رود

نيشابور- خبرنگار قدس: همزمان با هفته دولت و دهه تكريم مساجد، گردهمايي مسؤولان هيأت امناهاي مساجد نيشابور با حضور امام جمعه نيشابور، فرماندار، نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي در محل تالار «باب الحوائج» نيشابور برگزار شد.
حجة الاسلام والمسلمين شرعي امام جمعه شهر فيروزه و مسؤول حوزه نمايندگي ولي فقيه در نيروي مقاومت سپاه نيشابور طي سخناني گفت: شهيد رجايي نماد تدين، تواضع، خدمتگزار واقعي مردم و مطيع محض ولايت فقيه بود.
وي در خصوص بيانات مقام عظماي ولايت در مبارزه با اژدهاي هفت سر فساد در كشور گفت: همه ما رسالت بسيار سنگيني برعهده داريم و بايد رهبري، رئيس جمهور و ديگر مسؤولان دلسوز را در اين مبارزه سنگين تنها نگذاريم، تا دست مفسدان و مافياي قدرت و ثروت از كشور كوتاه شود.
امام جمعه شهر فيروزه افزود: متأسفانه برخي افراد و جريانهاي سياسي حرف ناپسند يك عضو در بدنه دولت را بهانه اي براي تاخت و تاز به دولت قرار داده اند كه بايد در اين خصوص از دولت كه مخالف رژيم اشغالگر قدس است، حمايت شود.
وي در بخشي ديگر از سخنان خود به نقش مهم مساجد در حفظ و گسترش اسلام در جهان اشاره كرد و گفت: مساجد كانونهاي انسان سازي، تعبد و مقاومت در مقابل شياطين نفساني و دشمنان اسلام، قرآن و اهل بيت(ع) مي باشند.
وي مسجد محوري را در تبيين مباني ديني و فرهنگي تصميمي درست در راستاي اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي دانست و با انتقاد از هدر رفتن بودجه هاي فرهنگي توسط برخي سازمانها به بهانه ايجاد نشاط در جامعه گفت: متأسفانه گاهي مشاهده مي شود بودجه هاي فرهنگي ناآگاهانه در مسير اهداف مهاجمان به فرهنگ ديني هزينه مي گردد و به بهانه ايجاد نشاط در جامعه موسيقي هاي مستهجن توسط شهرداري و يا شوراي شهر در برخي محافل به اجرا در مي آيد.
وي تأكيد كرد: مي توان همين بودجه را در راستاي نشاط واقعي جامعه، نشاط معنوي اخلاقي و تقويت روح خودباوري و اعتماد به نفس جوانان در حوزه هاي فرهنگي، معرفتي و تربيتي و علمي هزينه كرد.
مسؤول حوزه نمايندگي ولي فقيه در سپاه نيشابور همچنين به آسيبهايي كه مساجد كشور را تهديد مي كنند، اشاره كرد و اظهار داشت: مسجد محل جنجالهاي سياسي احزاب و گروهها نيست، بلكه محل تربيت و تبيين ارزشهاي والاي ديني، انقلابي و دفاع از حريم اسلام، ولايت فقيه و نظام مقدس جمهوري اسلامي است.
شرعي در خصوص مديريت مساجد نيز گفت: امور مساجد بايد به روز اداره شود و هيأت امناها بايد افرادي مؤمن، فرهنگي، وقت گذار و با بصيرت باشند تا بتوانند نيازهاي امروز جامعه و بويژه جوانان را بهتر بشناسند و براي پيشرفت و جذب جوانان برنامه ريزي اصولي نمايند.

امام جمعه تربت حيدريه تأكيد كرد؛ ضرورت تقويت مساجد براي مقابله با تهاجم فرهنگي

تربت حيدريه- خبرنگار قدس: رئيس اداره تبليغات اسلامي تربت حيدريه با بيان گزارشي گفت: در حال حاضر بيش از هزار و 500 نفر در قالب ائمه جماعات، هيأت امنا و مسؤول كانون فرهنگي و نيز بسيج در بيش از 300 مسجد فعاليت دارند.
حجة الاسلام والمسلمين رحماني ضمن توصيه به تقسيم كار در مساجد در قالب گروههاي فرهنگي، عمراني، تبليغي، بهداشت و... بر استفاده و بهره مندي از طلاب جوان در راستاي اقامه نماز در مساجد و نيز تركيب هيأت امنا تأكيد كرد.
حجة الاسلام والمسلمين رحماني وجود دفتر پاسخ به سؤالهاي شرعي و تلاش در راستاي تقويت ضريب ايمني مساجد و نيز نظرخواهي از نمازگزاران در جهت برنامه ريزي در امور فرهنگي عمراني مساجد را مهم دانسته و بر گسترش و تقويت جلسات تفسير قرآن مجيد، طرح تلاوت نور در مساجد، جلسات تفسير قرآن و نيز گسترش و تقويت مسايل بهداشتي در مساجد تأكيد كرد.
حجة الاسلام والمسلمين شريعتي تبار امام جمعه تربت حيدريه نيز طي سخناني گفت: مسجد در فرهنگ اسلامي مركزي براي جنبشهاي مختلف اسلامي و كانون عبادت و بندگي، تعليم و تربيت، بيان احكام اسلامي، تفسير قرآن، معارف اسلامي و بيان حوادث و رخدادها و پايگاه تعليم، آموزش و تربيت است.
وي با بيان اينكه انقلاب اسلامي از مساجد آغاز و دفاع مقدس را نيز مساجد اداره كرده اند و بايد در مقابله با تهاجم فرهنگي مساجد تقويت و فعالتر شوند، بر بهره مندي از جوانان پرشور و نشاط با انگيزه هاي ديني با محوريت امام جماعت و هيأت امنا در خدمت مساجد تأكيد كرد.
در ادامه مدير امور برق در خصوص بهينه سازي مصرف انرژي، مدير مركز بهداشت در زمينه امور بهداشتي در مساجد و نيز مسؤول بهزيستي سخناني بيان داشتند.

محفل انس با قرآن در تايباد

تايباد - خبرنگار قدس: به مناسبت هفته دولت و با حضور طلاب تشيع و تسنن شهرستان تايباد، محفل معنوي انس با قرآن در محل مسجد ابوالفضلي اين شهر برگزار شد.
در اين محفل معنوي 10 نفر از قاريان برتر اين شهرستان با تلاوت زيباي كلام وحي به مجلس و محفل صفايي نوراني بخشيدند.

قالي هاي مساجد مشهد شستشو مي شود

خراسان امروز: به منظور ارتقاي سطح بهداشت مساجد با مشاركت شهرداري مشهد، قالي هاي مساجد اين كلانشهر با دستگاههاي تمام اتوماتيك شستشو و آبكشي مي شود.
رئيس حوزه معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري مشهد ضمن اعلام اين خبر با اشاره به نزديك شدن ماه پر بركت رمضان و دهه غبارروبي مساجد افزود: در اين طرح 15 درصد هزينه شستشو توسط هيأت امناي مساجد و بقيه توسط معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري مشهد تأمين و پرداخت مي شود.
برادران تصريح كرد: در حال حاضر بيش از يك هزار و 100 مسجد در سطح شهر وجود دارد كه با هماهنگي هاي صورت گرفته با اتحاديه مربوطه، قالي هاي ماشيني و دستباف حداكثر ظرف مدت 24 ساعت شستشو و به مساجد تحويل داده مي شوند.وي نهم شهريورماه جاري را آخرين مهلت اقدام براي شستشوي قالي هاي مساجد سطح شهر توسط مديريت اجتماعي و كارشناسان فرهنگي و اجتماعي شهرداران مناطق اعلام كرد.

كسب رتبه اول كشوري الگوهاي برتر تدريس توسط دبير سبزواري

سبزوار- خبرنگار قدس: رضا حارث آبادي دبير تربيت بدني آموزشگاههاي سبزوار موفق به كسب رتبه اول كشوري شد.مدير آموزش و پرورش سبزوار گفت: اين دبير موفق در جشنواره الگوهاي برتر تدريس دبيران تربيت بدني كه در شهرستان سنندج برگزار شد، موفق به كسب رتبه اول كشوري شد.شجاعي زاده افزود: اين معلم همچنين سال گذشته موفق به كسب رتبه اول در استان خراسان رضوي و در سطح كشور شده بود.

برپايي نمايشگاه توانمنديهاي هنرمندان انجمن هنرهاي تجسمي در اسفراين

اسفراين - خبرنگار قدس: به مناسبت گراميداشت هفته دولت، از سوي كميته فرهنگي و ورزشي ستاد بزرگداشت هفته دولت نمايشگاه توانمنديهاي هنرمندان اسفرايني با حضور فرماندار و جمعي از مسؤولان دستگاههاي اجرايي افتتاح شد.در اين نمايشگاه بيش از 100 اثر در زمينه هاي طراحي- نقاشي- تذهيب- تشعير- خوشنويسي- معرق كاري- گرافيك- پوستر- گل به نمايش گذاشته شده است.اين نمايشگاه به مدت 10 روز در محل نمايشگاه دائمي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان اسفراين داير و علاقه مندان مي توانند صبح و بعد از ظهر از اين نمايشگاه ديدن كنند.
در همين راستا از سوي معاونت پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش اسفراين نيز نمايشگاهي از هنرهاي دستي و تجسمي دانش آموزان و فرهنگيان در محل كانون شهيد رجايي و بهاره آموزش و پرورش برپا گرديده كه بيش از 300 اثر هنري در زمينه هاي گلسازي- نقاشي- معرق كاري- خوشنويسي- جعبه كادو- سرمه دوزي- كيپوربافي- هويه كاري- قلاب بافي- گل چيني به نمايش گذاشته شده است كه اين نمايشگاه به مدت 10 روز در محل كانون شهيد رجايي و بهاره آموزش و پرورش داير و علاقه مندان مي توانند صبح و بعدازظهر از اين نمايشگاه ديدن نمايند.
خبر ديگري حاكي است: صبحگاه مشترك بسيجيان ادارات و نهادهاي شهرستان اسفراين در محل شهرداري اين شهرستان برگزار شد.
در اين مراسم كه خانواده هاي شهدا و مسؤولان ادارات و نهادهاي اين شهرستان حضور داشتند، محمدجواد طيبي فرماندار اسفراين با گراميداشت هفته دولت و ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر گفت: با حاكميت فرهنگ بسيجي هيچ قدرتي نمي تواند به اين كشور آسيبي برساند.
وي گفت: هفته دولت هفته اقتدار و پيروزي دولتي است كه حمايت و پشتيباني ميليونها نفر از ملت خود را به همراه دارد.

تئاتر نمايشنامه چيستا يثربي در مشهد به روي صحنه مي رود

خراسان امروز: تئاتر نمايشنامه چيستا يثربي با عنوان «نقل زنان سنگي» به كارگرداني مهدي سيم ريز از كارگردانان جوان تئاتر مشهد در اين شهر براي علاقه مندان به روي صحنه مي رود.اجراي تئاتر فصل تابستان از سوي كانون هنرهاي نمايشي مجتمع فرهنگي هنري امام خميني(ره) وابسته به مؤسسه آفرينشهاي هنري آستان قدس رضوي برگزار مي شود.نمايش «سپيده دمان» به نويسندگي محمود مهدوي و كارگرداني مهديه جعفري در سالن آمفي تئاتر اين مجتمع براي علاقه مندان رشته تئاتر به روي صحنه خواهد رفت.تئاتر «نقل زنان سنگي» عصر روزهاي 5 و 6 شهريور ماه و نمايش «شبنم سپيده دمان»در روزهاي 9 و 10 همين ماه ساعت 17 در سالن آمفي تئاتر مجتمع فرهنگي هنري امام خميني(ره) واقع در خيابان خواجه ربيع 23 اجرا خواهد شد.

استاندار خراسان شمالي: حمايت از سينماگران جوان بايد دغدغه مسؤولان شود

بجنورد - خبرنگار قدس: استاندار خراسان شمالي گفت: حمايت از سينماگران جوان و فعالان سينما بايد دغدغه مسؤولان شود.
محمدحسين جهانبخش برپايي جشنواره ها را گامي در جهت تقويت هر چه بيشتر تواناييها و استعدادهاي بالقوه اين استان عنوان كرد و با اشاره به برپايي پنجمين جشنواره سراسري تئاتر رضوي و همچنين جشنواره شناخت اخلاق و آداب رضوي در اين استان و استقبال گسترده و بي نظير مردم از اين دو جشنواره گفت: اين اقبال عمومي نشان از شعور هنري، فرهنگي و بلوغ فكري مردم خراسان شمالي دارد.
وي به علاقه مندي مردم بر ارتقاي هنر ديني تأكيد كرد و در اين راستا تقويت و ارزشگذاري بيش از پيش و هر چه بهتر برگزار شدن جشنواره ها را خواستار شد.
وي گسترش فناوري ديجيتال و سينماهاي خانگي را از عوامل درآمدزا نبودن سينماها و عدم استقبال عنوان كرد.
وي با تأكيد بر اعلام آمادگي و هر گونه حمايت استانداري اين استان از علاقه مندان عرصه سينما گفت: رشد فرهنگي هر منطقه بايد دغدغه مديران باشد.
معاون سياسي امنيتي استاندار خراسان شمالي در رابطه با جشنواره منطقه اي سينماي جوان گفت: توسعه سينما در استان نيازمند نگرش تعاملي و مشاركت همه نهادهاي اجرايي است.
محمد ابراهيم كاظمي معرفي فرهنگ و هنر بومي استان و همچنين تعامل با فرهنگ هنر ساير مناطق كشور را دربردارنده اين دو هدف كلي برگزاري جشنواره عنوان كرد.
كاظمي اطلاع رساني و سوق دادن اهميت اين موضوع به بطن مردم با هدف شكل گيري حركتهاي خودجوش مردمي را در جذب سرمايه گذار در اين راستا بسيار مؤثر دانست.
نماينده مردم بجنورد، مانه و سملقان و جاجرم نيز در همين رابطه گفت: برگزاري جشنواره هاي منطقه اي سبب ايجاد همبستگي و غناي فرهنگ ملي و اسلامي مي شود.
موسي الرضا ثروتي سينما را بهترين وسيله براي معرفي و انتقال ارزشهاي ملي و مذهبي در جامعه عنوان كرد و اظهار داشت: هر ويژگي ارزشمندي در فرهنگ با هنر ماندگار مي شود.
وي با اشاره به تعدد فرهنگها در نقاط مختلف كشور، برگزاري جشنواره هايي از اين دست را گامي در جهت اعتبار، همبستگي و غناي فرهنگ ملي و اسلامي دانست.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي : دشمنان مرزهاي عقيدتي را نشانه رفته اند

بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس سازمان تبليغات اسلامي كشور تأكيد كرد: طرح پيوست فرهنگي كه در دولت نهم به تصويب رسيد، نشانه رويكرد فرهنگ محوري اين دولت است.
سيدمهدي خاموشي در دومين همايش مرزبانان عرصه دين ويژه روحانيون خراسان شمالي گفت: با اجراي طرح پيوست فرهنگي، فرهنگ ديني در تمام بخشها مديريت خواهد شد.
وي با بيان اينكه بايد در تمام بخشهاي كشور، فرهنگ لحاظ شود، تصريح كرد: با عملياتي شدن طرح پيوست فرهنگي اين زمينه وجود خواهد داشت تا در پروژه هاي مختلف مباحث فرهنگي بيش از پيش مورد توجه مجريان و برنامه ريزان قرارگيرد.وي افزود: مشعل فروزان فرهنگ روحانيون هستند كه بايد براي تعميق و جريان سازي فرهنگ در جامعه بسترسازي كنند.
خاموشي نيروپروري را پيش درآمد حوزه هاي علميه دانست و گفت: با تمام تلاشهاي انجام شده در بخش تربيت طلاب علوم ديني هنوز با نيازهاي واقعي كشورمان در اين حوزه فاصله داريم.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي كشور اظهار داشت: پيشرفت و عدالت بايد در حوزه هاي فرهنگي به عنوان يك اصل غيرقابل انكار مورد توجه واقع شود.
وي عدالت فرهنگي را توزيع عادلانه امكانات در سطح مناطق مختلف كشور خواند و اجراي اين اصل را براي دستيابي به اهداف فرهنگي ضروري دانست اين مسؤول فرهنگي خاطرنشان كرد: امروز دشمنان با فتنه هاي ضدفرهنگي مي خواهند به ايمان جوانان كشور آسيب وارد كنند و اين مسأله نقش روحانيون حوزه هاي علميه و دستگاههاي فرهنگي را در اين مقطع دو چندان مي كند.
وي يادآور شد: دشمنان مرزهاي عقيدتي ما را نشانه رفته اند و با تمام قدرت مقابل اسلام ايستاده اند.
خاموشي گفت: در اين راستا بايد حوزه هاي علميه خود را آماده كنند و برنامه متناسب با توطئه دشمنان داشته باشند.
وي توسعه و تقويت فرهنگ عفاف براي خواهران و برادران را يك اصل واجب دانست و يادآور شد: بايد مراقب باشيم تا دشمنان حريمها و اعتقادات مردم به خصوص جوانان را متزلزل نكنند.

آغاز عمليات اجرايي ساخت بنياد فرهنگي مهدي موعود(عج) در خراسان شمالي

بجنورد- خبرنگار قدس: مراسم آغاز عمليات اجرايي ساخت بنياد فرهنگي حضرت مهدي(عج) خراسان شمالي آغاز شد.رئيس هيأت امناي بنياد فرهنگي حضرت مهدي(عج) در اين مراسم گفت: اعتبار اين مركز توسط بنياد فرهنگي مهدويت و استانداري تأمين خواهد شد.حجة الاسلام و المسلمين قرائتي افزود: هدف از فعاليت اين مركز آشنايي مردم به خصوص نسل جوان با مباحث انتظار و مهدويت و پاسخگويي به شبهات موجود در جامعه پيرامون مهدويت و ظهور حضرت حجت(عج) مي باشد.
وي متذكر شد: استان خراسان شمالي شانزدهمين استاني است كه در آن اين بنياد راه اندازي شده است.استاندار خراسان شمالي نيز در اين مراسم اظهار داشت: اين بنياد در دو طبقه ساخته خواهد شد كه طبقه اول آن به ستاد اقامه نماز استان و طبقه دوم به بنياد فرهنگي مهدي موعود اختصاص دارد.وي با اشاره به اينكه ماهانه 30 ميليون ريال براي اداره بنياد كمك خواهد شد، اظهار داشت: اميدواريم كمكهاي مردمي به اين مسأله به اندازه اي باشد كه ديگر نيازي به كمكهاي دولتي نباشد، زيرا وقتي كار براي مردم باشد ديگر نيازي به سرمايه گذاري دولت وجود ندارد.وي يادآور شد: محوريت اداره اين بنياد به عهده آية ا... مهمان نواز امام جمعه بجنورد بوده و در كنار اين مجموعه ساير دستگاهها و خيرين مدرسه ساز و معتمدان محلي به عنوان هيأت امنا حضور خواهند داشت.

صدرعاملي: زبان سينما زيبايي هاي مشهد را بهتر نشان مي دهد

خراسان امروز: يك كارگردان سينما گفت: براي رسيدن به ايده مشهد «شهر بهشت» و نشان دادن زيبايي هاي مشهد مي توان از فيلمسازان بزرگ كشور دعوت كرد تا نگاه خود را نسبت به مشهد در قالب فيلم كوتاه پنج دقيقه اي بيان كنند.
رسول صدرعاملي افزود: ديدنيهاي مشهد هنوز نمايان نشده و فيلمسازان و هنرمندان مي توانند اين جلوه هاي زيبا را در دريچه قلم و دوربين منعكس كنند، اتفاقي كه در موضوع فرش ايراني رخ داد و اثرات آن در اقبال مجدد مردم و خريداران خارجي نمايان شد.وي با اشاره به اينكه مشهد در همه ادوار گذشته شهري هنرمندپرور بوده است، گفت: شخصيتهاي بسياري از مشهد در عرصه هنر و سينما در حال حاضر فعاليت مي كنند كه هر يك وزنه اي در اين عرصه هستند.وي با انتقاد از عدم پيشرفت زيرساختهاي مشهد اظهار داشت: در كلان شهرهاي ديگر پيشرفت آنها در سالهاي اخير ملموس است، اما اين موضوع در مشهد كم رنگ است و آن گونه كه شايسته مردم مشهد است به آنها سرويس داده نشده است.صدرعاملي اضافه كرد: باوجود توانمنديهاي استان خراسان و مشهد، فضاسازي شهري مناسبي در آن وجود ندارد كه اين موضوع نيازمند توجه در عرصه هاي مختلف از جمله مديريت شهري است.

اتصال كتابخانه هاي عمومي نيشابور به شبكه محلي

خراسان امروز: همزمان با هفته بزرگداشت دولت كتابخانه هاي عمومي نيشابور با تجهيز به سيستمهاي رايانه اي به شبكه محلي مجهز شدند.
سرپرست نهاد كتابخانه هاي عمومي شهرستان نيشابور با اعلام اين مطلب گفت: يكي از اساسي ترين كارهايي كه بايد در سطح كتابخانه هاي شهرستان صورت مي گرفت و طي چند سال اخير در حال پيگيري آن از سوي مسؤولان نهاد بوده ايم، ايجاد شبكه محلي كتابخانه هاي عمومي بود كه در مرحله اول تمام كتابخانه داراي سيستم رايانه اي شده و تمامي رايانه هاي هر كتابخانه به صورت شبكه به هم متصل مي گردند و سپس اين شبكه در داخل شهرستان شروع به كار مي نمايد و آنگاه در سطح استان و كشور تمامي كتابخانه ها به يك شبكه متصل مي شوند كه مراجعان جهت برآوردن نيازهاي مطالعاتي، تحقيقاتي و پژوهشي خويش بتوانند از آن استفاده كنند.

حضور 3 هزار عضو فعال در كتابخانه هاي عمومي بجستان و گناباد

بجستان - خبرنگار قدس: نشست مسؤولان و كتابداران كتابخانه هاي عمومي شهرستانهاي گناباد و بجستان در بجستان برگزار شد.كافي، فرماندار شهرستان بجستان طي سخناني كتابخانه ها را نماد آگاهي و توسعه هر جامعه برشمرد و گفت: جامعه اي موفق خواهد بود كه در آن كتابخانه ها پر رونق و فعال باشند و در عصر حاضر مردم و بويژه جوانان نياز مبرم به كتابخانه ها دارند.لشكري، مسؤول كتابخانه هاي عمومي شهرستان گناباد نيز در اين مراسم گفت: در حال حاضر هفت كتابخانه عمومي در شهرستانهاي گناباد و بجستان مشغول فعاليت هستند و بيش از سه هزار عضو در اين كتابخانه ها فعال هستند.وي گفت: در آينده نزديك تمامي كتابخانه هاي منطقه به شبكه مركزي رايانه متصل مي شوند و امانت كتاب به صورت رايانه اي صورت خواهد گرفت.وي مهمترين مشكلات كتابخانه ها را كمبود نيرو و پرداخت نشدن به موقع نيم درصد سهم درآمد شهرداريها عنوان كرد.

فرماندار: پيشرفت سند توسعه شهر فريمان موفقيت آميز بوده است

فريمان - خبرنگار قدس: فرهادي فرماندار فريمان گفت: سند توسعه شهرستان با توجه به سند توسعه استان و چشم انداز 20 ساله نظام و ظرفيتهاي منطقه تنظيم شده است.
وي افزود: در حوزه فرهنگ و آموزش عالي اين شهرستان قبل از انقلاب 180 دانشجو داشته و امروز بيشتر از چهار هزار دانشجو در دو دانشگاه پيام نور و آزاد اسلامي آن مشغول به تحصيل هستند.
فرهادي گفت: در حوزه گردشگري هم جاذبه هاي خوبي از جمله سد فريمان آبگرم شاهان گرماب و دهها تفرجگاه ديگر احيا شده است.
وي گفت: پيشرفت سند توسعه شهرستان فريمان موفقيت آميز بوده است.

بنيانگذار شهرهاي الكترونيك در ايران: شهر الكترونيك به پياده سازي شهر بهشت كمك مي كند

خراسان امروز:بنيانگذار شهرهاي الكترونيك در ايران گفت: شهروند الكترونيكي يك نياز اصلي براي تحقق كامل ايده شهر «مشهد شهر بهشت» محسوب مي شود.
دكتر علي اكبر جلالي با بيان اين مطلب، شهروند را اصل و پايه شهر الكترونيك دانست و گفت: در موضوع شهر الكترونيك، جهان از سال 2000 به سمت جامعه اطلاعاتي پيش رفته و خوشبختانه در ايران نيز قدمهاي خوبي در اين راه برداشته شده كه پايه گذاري شهرهاي الكترونيك مشهد و كيش از اين جمله است.
وي ادامه داد: شهروند الكترونيكي كمك مي كند كه نگاه ما به اينترنت در راستاي ارائه توانمندي در دنيا تغيير كند و ما را قادر نمايد كه از امكانات و زير ساختهاي موجود بهترين استفاده را ببريم.
جلالي با بيان اينكه شهر الكترونيك مي تواند به پياده سازي ايده شهر بهشت كمك شاياني كند، ادامه داد: در حوزه فرهنگي 20 ميليون زائري كه به مشهد سفر مي كنند، مي توانند فرهنگ شهر الكترونيك را به تمام كشور منتقل نمايند تا شهرهاي الكترونيك به صورت كامل در كشور ايجاد شود.استاد دانشگاه علم و صنعت با بيان اينكه فناوري اطلاعات و ارتباطات مي تواند به ما كمك كند كه بهترين مسير را انتخاب كنيم، افزود: در حوزه سياسي و اقتصادي نيز امكان معرفي توانمنديها و پتانسيلهاي شهر مشهد و كمك شهر الكترونيك به ديگران وجود دارد.
 چهارشنبه 6 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 634]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن