واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: القدس العربي.. رابطه ميان صهيونيسم و امريكا يك رابطه ويژه تاريخي است
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1387/06/04
پايگاه اينترنتي روزنامه القدس العربي در مقاله اي به قلم عوني م. جمال نويسنده فلسطيني با عنوان "امريكا و اسرائيل :معني روابط ويژه" نوشت: در هر دوره انتخابات رياست جمهوري امريكا برخيها از حمايت مطلق كانديداهاي دو حزب اصلي از اسرائيل ابراز نارضايتي مي كنند و برخي ديگر اميدوارند رئيس جمهور اينده بيش از روساي جمهور گذشته به قضيه فلسطين توجه كند.
دو كانديدا ممكن است درباره بسياري از امور با يكديگر اختلاف داشته باشند اما موضعشان در قبال اسرائيل ثابت و شبيه به يكديگر است. از دير باز در دنياي عربي اين باور وجود دارد كه حمايت مطلق نامزدها از اسرائيل به سبب اهميت اراي يهوديان امريكا در ايالتهاي بزرگ است كه براي پيروزي يك كانديدا تعيين كننده است. يا برخي ديگر معتقدند به سبب سلطه يهوديان بر رسانه ها و اقتصاد امريكا، واشنگتن اشكارا از تل اويو حمايت مي كند.
در ادامه مقاله امده است نزديك به شش ميليون يهودي در امريكا زندگي مي كنند و انها دو درصد جمعيت امريكا را تشكيل مي دهند. شكي نيست كه نفوذ اقليت يهودي با توجه به جمعيت اندك ان در امريكا بسيار زياد است و اين افتخاري براي انها است. اما تاثير راي دهندگان يهودي بر نتيجه انتخابات رياست جمهوري با اين كه 75 درصد از يهوديان به پاي صندوق هاي راي مي روند بسيار اندك است.
بررسيهاي اماري نشان مي دهد بيشتر يهوديان هميشه به نامزد دمكراتها راي ميدهند. جرج بوش در دو دوره انتخابات تنها 20 درصد اراي يهوديان را كسب كرد با اينكه وي حمايت مطلقي از اسرائيل به عمل اورده و بيش از ساير روساي جمهور امريكا از اسرائيل پشتيباني كرده است.
بنابراين اگر اراي يهوديان در نتيجه انتخابات تعيين كننده بود مي بايستي يك نامزد جمهوريخواه به رياست جمهوري نمي رسيد در حالي كه از زمان انتخاب هري ترومن در سال 1948 جمهوريخواهان 36 سال كاخ سفيد را اشغال كردند و دمكراتها از ان زمان تنها 24 سال در كاخ سفيد حضور داشتند.
بنابراين بين مردم امريكا و اسرائيل رابطه خاصي وجود دارد كه از دوستي بين دو ملت يا دو دولت فراتر مي رود. ريشه هاي اين رابطه ويژه را بايد در تاريخ امريكا و اينده مشترك ايندو جستجو كرد.
اين رابطه، رابطه عقيدتي است. اين عقيده از ان روزي كه كشتيهاي مهاجران اروپايي در سرزمين موعود جديد پهلو گرفت و امريكا برپايه هاي صهيونيسم تاسيس شد؛ شكل گرفته است.
ساكنان جديد امريكا ان را قدس جديد نامگذاري كردند و زبان عبري و به قول خودشان "زبان پروردگار" را به عنوان زبان كشور نوپا پيشنهاد كردند. اين مهاجران در درك كتاب عهد عتيق (تورات) بيش از ديگر مسيحيان جهان تعمق كردند و در ان توجيهي براي حمله به امريكا و نابودي ساكنان اصلي يافتند.
برخي از طوايف امريكايي براي اثبات بازگشت مسيح بر كتاب عهد عتيق تكيه مي كنند امري كه در تاسيس اسرائيل به ويژه پس از اشغال قدس در سال 1967 تاثير گذار بوده است. انديشه امريكا در مجموع تفكر صهيونيستي محض است. حتي اگر هيچ يهودي در امريكا زندگي نكند ارتباط ان با اسرائيل يك واقعيت امروزي، ديني و راهبردي است.
ديدگاه اكثر مردم امريكا نسبت به اسرائيل به سه دسته قابل تقسيم است: ليبرالها ، محافظه كاران (جمهوريخواهان سنتي) و راست مسيحي صهيونيستي. ليبرالها معتقدند اسرائيل دولت دمكراتيك و تنها دولت پيشرفته خاورميانه است. اسرائيل به نظر انها دولت جواني است كه هميشه در معرض نابودي قراردارد زيرا با ملتهاي عقب مانده محاصره شده است كه رهبران ديكتاتور انها با قضيه فلسطين تجارت مي كنند. محافظه كاران معتقدند اسرائيل متحد واقعي و تنها متحد امريكا در منطقه است و راست مسيحي، اسرائيل را سرزمين مقدسي مي داند كه به خدا نزديك است و تاسيس ان چيزي جز تحقق الهي پيشگوئيهاي كتاب مقدس درباره بازگشت مسيح نيست. اين دولت با دشمنان خدا و دشمنان خودش در جنگ ارماگدون (جنگ آخرالزمان) مقابله خواهد كرد. راست صهيونيستي مسيحي كه 20 درصد جمعيت امريكا را تشكيل مي دهد بيش از يهوديان امريكا خواستار يكچارچگي دو بخش قدس و اعلام آن به عنوان پايتخت ابدي اسرائيل است.
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]