واضح آرشیو وب فارسی:موج: مجتبي اماني :رقابت هاي احزاب براي انتخابات رياست جمهوري دهم اوج گرفته است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد سياسي يك كارشناس سياسي گفت :در انتخابات رياست جمهوري دهم بايد با رييس جمهور فعلي همكاري كنيم و در راه نواقص بكوشيم.
به گزارش موج، مجتبي اماني ،كارشناس مسائل سياسي در گردهمايي اصناف و بازاريان تهران با بيان اين كه دولت اصولگرا منشاء خدمات بسياري شده است گفت :هيچ كس منكراشتباهات دولت نيست و دولت نيز بايد به انتقادات توجه كند.
وي با اين عنوان كه كشورها بر حسب يك معادله اقتصادي تورم را تجربه مي كنند تصريح كرد :در برخي كشورها ارزش پول ملي كاهش پيدا مي كند كه مسوولان بايد در اين زمينه با دلسوزي وعمل به ضوابط دست به رفع اين مشكلات زنند .
اماني به اوج گيري رقابت احزاب اشاره كرد و گفت :كشور ما با وجود نيروهاي فعال سياسي به مانند آمريكا نيست كه يك يا دو گروه به رقابت با يكديگر بپردازند و در اين زمينه تنوع زيادي ميان شخصيت ها وجود دارد هم چنان كه اكنون كه 11 ماه به انتخابات رياست جمهوري دهم باقي مانده است اين رقابت ها در حال اوج گيري است.
اماني هم چنين در مورد اظهارات اخير آيت الله هاشمي گفت : رسانه ها به فضاسازي سخنان ايشان پرداختند ولي بايد توجه داشت كه اين گونه فضاها به ضرر كشور است و اگر در كشوري مشكلي وجود دارد همه بايد در حل آن بكوشند.
وي تصريح كرد: در انتخابات رياست جمهوري دهم بايد با رييس جمهور فعلي همكاري كنيم و در راه نواقص بكوشيم. چه لزومي دارد كه مسايل اختلافي خود را به رسانه ها بكشانيم و بايد اينگونه سخنان در محافل خصوصي حل شود.
اين كارشناس سياسي دستاوردهاي ايران را بسيار عنوان كرد و گفت : ايران در حال حاضر به يك كشور قدرتمند تبديل شده است ولي بايد توجه داشت كه اگر مسوولين در مسووليت هاي خود تعلل كنند بايد جواب پس دهند.
وي هم چنين اظهار داشت : برخلاف دوران اوليه انقلاب، هنگامي كه بحث حمله به ايران مطرح مي شد ، كشورهاي مختلف و شخصيت هاي گوناگون و تاثيرگذار، كشورهاي تهديد كننده را از اين عمل برحذر مي دارند ، حتي آمريكا و رژيم صهيونيستي نيز اين كار را ميان هم پاسكاري مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: گرجستان حكومتي بود كه مطابق با طراحي هاي آمريكا به وجود آمد و در انقلاب هاي مخملي، اين كشور فردي را به حكومت رساند و حمايت كرد كه اسراييلي ها آنقدر به او اعتماد داشتند از طريق گرجستان بحث حمله به ايران را مطرح كردند.
اماني تصريح كرد: با وضعيتي كه در داخل گرجستان حاكم بود اين كشور قصد داشت جمهوري طلب ها را كه قصد استقلال داشتند سرنگون كنند در آن زمان روسيه به شدت با گرجستان برخورد كرد و بنادر اين كشور را مورد هدف قرار داد و آمريكايي ها نيز در اين زمينه هيچ اعتراضي نكردند.
وي در ادامه گفت: اين موضع آمريكا آزموني براي كشورهايي بود كه فكر مي كردند توسط آمريكا مي توانند به قدرت و حكومت برسند ولي اين مساله حاكي از آن است كه آمريكا در اعمال قدرت در كشورهاي وابسته خود هيچگونه اختيار و توانايي ندارد.
اين كارشناس مسايل سياسي در مورد مسايل حاكم در عراق گفت: در بحث عراق، آمريكايي ها برخلاف ظاهر خود از پيشبرد اهدافشان ناكام ماندند و هزينه هاي زيادي نيز پرداخت كردند و نتيجه آن بازتاب منفي است كه در افكار عمومي آمريكا ظاهر شده است.
وي خاطرنشان كرد: در افغانستان نيز آمريكا استراتژي سردرگمي دارد، از يك طرف خود طالبان را به وجود آورد و از طرف ديگر در حال سركوب آنها است ولي همه مي دانند كه روز به روز قدرت آمريكا در حال افول است و اين موضوع حتي مورد تاييد منابع داخلي آمريكا نيز هست.
وي تاكيد كرد: اگر ايران به صورت جدي به خواهد اقدام عملي براي عدم حضور آمريكا در عراق انجام دهد، آمريكايي ها مطمئنا توان مقابله ندارند.
اماني تصريح كرد: تغيير مواضع روسيه در بحث هسته اي ايران شايعه اي بيش نيست كه آمريكا براي فرار از پاسخگويي خود در مساله گرجستان مطرح كرده است زيرا آمريكا در حمايت از گرجستان ناكام ماند است و مي خواهد اين عدم حمايت را به سمت و سويي ديگر بكشاند.
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]