واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خط آهن اصفهان - شيراز تير ماه ۸۸بهره برداري ميشود
اقتصاد. راه وترابري . هفته . دولت
وزير راه و ترابري در نخستين نشست خبري خود با خبرنگاران ، نخستين اولويت كاري خود در اين وزارتخانه را تعامل با تمام نهادها و وزارتخانه ها بخصوص مجلس شوراي اسلامي ، عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، حميد بهبهاني روز دوشنبه در اين نشست كه همزمان با سومين روز از هفته دولت برگزار شد، افزود: مجلس محلي است كه مي تواند به خوبي از ما حمايت كند و دعوت از نمايندگان براي بازديد از پروژههاي در دست ساخت وزارت راه و ترابري، بر روند تصويب بودجه مناسب براي اين وزارتخانه تاثير بسزايي خواهد داشت.
وي سپس اتمام پروژههاي نيمه تمام وزارت راه و ترابري را دومين اولويت اين وزارتخانه برشمرد و گفت: هم اكنون چهار پروژه مهم نيمه تمام در اين وزارتخانه وجود دارد كه در تلاش هستيم تا اين پروژهها تا پايان سال جاري به اتمام برسند.
بهبهاني در ادامه افزود: پروژه راه آهن اصفهان به شيراز نخستين پروژه اي است كه تا پايان امسال به لحاظ زيرساختي و ريلگذاري به پايان خواهد رسيد و در نهايت اين خط تيرماه ۸۸به بهره برداري ميرسد.
وزير راه و ترابري طول خط راه آهن اصفهان - شيراز را حدود ۵۰۰كيلومتر عنوان كرد و ادامه داد: متاسفانه فعلا در تامين ريل از خارج كشور تا حدي مشكل داريم، برخي از كشورها پول ريل مورد نياز كشور را دريافت كردند ، اما تاكنون آن را به ما تحويل نداده اند.
بهبهاني سپس خط راه آهن بم به زاهدان را دومين پروژه نيمه تمام وزارت راه و ترابري دانست و گفت: اميدواريم اين خط راه آهن تا پايان امسال به بهره برداري برسد. در صورت اتمام اين پروژه يكي از حلقههاي مفقوده ترانزيت كشور كشف و حل ميشود.
به گفته وزير راه و ترابري، خط راه آهن اراك - ملاير و نظاميه - مياندشت از ديگر پروژههاي نيمه تمام وزارت راه و ترابري محسوب ميشوند كه تا پايان امسال به پايان خواهند رسيد.
بهبهاني همچنين تصريح كرد، توسعه سيستم ريلي، شبكه بزرگراهي و شبكه روستايي از ديگر اولويتهايي است كه در مدت باقي مانده از فعاليت دولت نهم در اين خصوص نهايت تلاش انجام خواهد شد.
وي سپس به توجه جدي وزارت راه و ترابري به منظور رفع نقاط حادثه خيز در شبكه جادهاي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: تا دو سال پيش ايران بالاترين تلفات را در سوانح رانندگي داشت ، اما اكنون حدود ۲۱/۲درصد از تلفات ناشي از سوانح رانندگي در جادههاي كشور كاهش يافته است.
به گفته وزير راه و ترابري، ورود سيستمهاي نوين در جادهها و خطوط راه آهن و همچنين بهره برداري از سيستم هوشمند از ديگر اولويتهاي كاري وزارت راه و ترابري است.
بهبهاني سپس گفت: اميدوارم آغاز مجدد عمليات اجرايي طرح آزادراه تهران - شمال كه از جمله برنامههاي مهم وزارت راه و ترابري است ، بزودي اعلام كنم . آزادراه تهران - شمال حدود ۱۷سال و ميانگذر درياچه اروميه نيز بيش از ۲۵سال سابقه دارد كه تلاش ميكنيم قطعه نخست آزادراه تهران - شمال تا چهار سال و باند رفت ميانگذر درياچه اروميه بزودي به بهره برداري برسد.
وزير راه و ترابري همچنين به بازديدهاي سرزدهاش از زيرمجموعهها و طرح هاي نيمه تمام وزارت راه و ترابري اشاره كرد و گفت: بازديدهاي سرزده از مجموعههاي اين وزارتخانه و طرحهاي در حال اجرا در بهبود خدمات و سرعت دادن به اجرا موثر است و اين بازديدها ادامه خواهد داشت.
وزير راه و ترابري در خصوص تامين منابع مالي براي اجراي طرحهاي عمراني در اين بخش گفت: قرار بود تا مدت پنج سال، سالانه شش هزار ميليارد تومان از محل لايحه مديريت سوخت به توسعه بخش حمل و نقل به ويژه بخش ريلي كمك شود كه امسال تنها يكهزار و ۶۰۰ميليارد تومان اختصاص يافته است.
بهبهاني جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي را راهكار تامين منابع براي اجراي طرحها اعلام كرد و گفت: اخيرا نيز قراردادي به ارزش يك ميليارد و ۸۰۰ميليون يورو با يك شركت اروپايي براي ساخت ۱۵۰كيلومتر راه آهن در شمال شرق كشور امضا شده است.
وي با اشاره به توان بالاي پيمانكاران داخلي در اجراي طرحهاي عمراني در كشور گفت : فقط در آزادراه تهران - شمال در حالي كه پيمانكار چيني عملكرد رضايت بخشي نداشته است ، سختترين تونلها را پيمانكار داخلي در دست ساخت دارد كه اين امر داراي اهميت است .
دوشنبه 4 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]