تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820933402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تابلوى «سى رنگ و هفت مرغ» عطار در نمايشگاه بين المللى تهران


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: تابلوى «سى رنگ و هفت مرغ» عطار در نمايشگاه بين المللى تهران
فرهنگ و هنر - تابلوى «سى رنگ و هفت مرغ» كه قرار است نخستين تابلو از مجموعه بزرگ نقاشى «منطق الطير عطار» باشد عصر چهارشنبه ششم شهريور در افتتاحيه نمايشگاه «طيور» در محل دائمى‌ نمايشگاه‌هاى بين‌المللى تهران خلق خواهد شد.

«سعيد معيرى زاده» و «هنگامه صدري» دو نگارگر نوگرا كه سال پيش با برپايى نمايشگاه نئوفوكللور بازخوانى آثار مولانا و شكسپير در فرهنگسراى نياوران راهى نو در عرصه نقاشى و گفت‌وگوى تمدن‌ها گشودند در پروژه‌اى تازه قصد دارند اثر جاودانه «منطق الطيرعطار» را با سبك خاص خود به تصوير درآورند. آنها براى آغاز اين پروژه هنرى يك ساله نخستين اثر اين مجموعه را عصر چهارشنبه به صورت زنده در مراسم افتتاحيه نمايشگاه «طيور» در غرفه «داروسازى جامدات آفاق» خلق خواهند كرد.

اين تابلوى 120×120 سانتى‌متر با اكلريك روى بوم است كه نمادى از شروع داستان «گفت‌وگوى پرندگان» مى‌باشد. خلق اين اثر در روزهاى هفتم تا نهم شهريور به پايان خواهد رسيد و سپس به عنوان يك سيبل از سوى پزشكان مورد هدف تعدادى دارت قرار مى‌گيرد تا سفر يك ساله چهل مرغ با مضمون درد و درمان آغاز شود.«سعيد معيرى زاده» و «هنگامه صدري» در آثارشان به سبك نوينى پايبندند. آنها معتقدند غلبه يك نوع معين از سبك نقاشى بر ساير سبك‌ها رنگ باخته است و سبك‌ها با ادغام در يكديگر به صورت زبان‌هايى جديد در آمده‌اند. لذا در آثار آنها سبك‌هاى مدرن و كلاسيك به مانند درآميختن واقعيات و تخيلات درهم تلفيق مى‌شوند تا انعكاسى از دنياى درهم تنيده امروز باشند. اين دو نگارگر نوگرا معتقدند نوعى سطحى‌نگرى و افول ارزش‌هاى شناختى و تعمق در زندگى و آثار ادبى و هنرى رواج يافته كه با رجوع به نئوفولكلور و امروزى نمودن گنجينه‌هاى ارزشمند ادب و هنر ايران مى‌توان برآنها رجحان يافت.

گفتنى است علاوه بر شركت در نمايشگاه‌هاى متعدد داخلي، «سعيد معيرى زاده» پيش‌تر در ايتاليا، سوئيس، اندونزى و «هنگامه صدري» در روماني، مكزيك، ايتاليا، اندونزي، لبنان و روسيه آثار خود را به معرض تماشا گذاشتند.
 يکشنبه 3 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن