محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840691063
منافع ملتها نبايد قرباني رقابت قدرتها شود
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: منافع ملتها نبايد قرباني رقابت قدرتها شود
مقدمه: دكتر محمود احمدينژاد رئيسجمهوري در گفتگو با شبكه تلويزيوني آمريكا ضمن توصيه به رئيسجمهوري آينده آن كشور براي تغيير رويكرد ناشايست واشنگتن در قبال مردم جهان به پرسشهاي خبرنگار اين شبكه پاسخ داد.
***
رئيس جمهوري اظهار داشت: آمريكا رويكرد ناشايست گذشته خود در قبال مردم جهان را تغيير داده و تلاش كند مشكلات داخلي مردم آمريكا مرتفع شود.
دكتر محمود احمدينژاد تاكيد كرد: در طول تاريخ، پيامبران و انسانهاي صالح، پرچمدار خوبيها، زيباييها و برادري و دوستي ميان ملتها بودهاند. درمقابل نيز افراد و گروههايي هم به دنبال ظلم، تجاوز، تبعيض و ايجاد درگيري بين ملتها بودند.اما سعادت بشر در آن است كه در مسير انبيا حركت كند.رئيس جمهور افزود: اميدواريم دنيا به محلي تبديل شود كه همه انسانها رشد كرده و استعدادهايشان شكوفا شود و به قلههاي كمال دسترسي پيدا كنند.
دكتر احمدينژاد در اين مصاحبه تلويزيوني در پاسخ به سؤالي درباره مسايل پديد آمده در جنگ ميان گرجستان و اوستياي جنوبي با تاكيد بر اينكه امنيت و منافع ملتها نبايد قرباني رقابتهاي قدرتهاي بزرگ شود، تصريح كرد: همه مسايل را با گفت و گو و منطق ميتوان حل كرد. امروز رقابت سنگيني بين غرب و شرق شكل گرفته و متاسفانه كشورهايي صحنه بروز اين رقابتها شدهاند.
وي اضافه كرد: دولت گرجستان نبايد مسايل داخلي و اختلافات با همسايهاش را از طريق نظامي دنبال ميكرد چرا كه ميتوانست به نحو بهتري صحنه را مديريت كند تا به درگيري نينجامد.
رئيس جمهور ادامه داد: البته اين بدان معنا نيست كه ما عمل روسيه راتاييد ميكنيم اما همه ميدانند كه بالاخره مديريت اصلي درگيريهاي اخير، در دست گرجستان بود.
دكتر احمدينژاد تاكيد كرد: هيچ دولتي نبايد مجري سياستهاي ديگران در برابر همسايگانش باشد. البته جمهوري اسلامي ايران هم با گرجستان و هم با روسيه روابط خوبي دارد و تلاش ميكنيم اين دو كشور در صلح و دوستي در كنار هم زندگي كنند. رئيس شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به اينكه دخالت ناتو و ديگران در اين ماجرا، اوضاع را بدتر ميكند، تصريح كرد: بهتر است آنها دخالت نكنند چرا كه در هر جايي كه ورود داشتهاند، نتوانستهاند مسايل را حل كنند.
دكتر احمدينژاد افزود: روسيه و گرجستان، دو كشور همسايه هستند و بايد با هم زندگي كنند و بالاخره راه همزيستي مسالمتآميز را نيز با هم پيدا ميكنند. وي اظهار داشت: معتقديم كشورهاي منطقه ميتوانند اوضاع داخلي خودشان را اداره كنند، حضور ناتو و برخي موضعگيريها، كار را بهتر نخواهد كرد.
وي خاطر نشان كرد: تشديد جنگ لفظي به نفع هيچ كس به خصوص گرجستان نيست و البته اولين قرباني اينگونه رفتارها نيز گرجستان خواهد بود. دكتر احمدينژاد در بيان راهحل درگيريهاي اخير در منطقه آسياي ميانه تاكيد كرد: كشورهاي منطقه ميتوانند بين گرجستان و روسيه صلح برقرار كنند. اما ما نگران مردم گرجستان هستيم كه قرباني رفتارها و اقدامات نابخردانه شدند.
رئيس جمهور با بيان اينكه ناتو تاكنون در هيچ جايي دستاوردي نداشته است، گفت: ناتو در حالي كه تاكنون در افغانستان موفق نبوده است، چطور خيال ميكند كه ميتواند در گرجستان دستاوردي داشته باشد؟ روشهاي ناتو، غلط است چرا كه به مردم احترام نميگذارند.دكتر احمدينژاد در ادامه مصاحبه خود با شبكه تلويزيوني PBC آمريكا درباره مسايل جاري در افغانستان نيز گفت: بايد اجازه داد تا ملت افغانستان مسايل و مشكلات خود را حل و اقوام مختلف در كنار هم در صلح و صفا زندگي كنند. البته ما به دنبال ترجيح هيچ قومي نسبت به قوم ديگر نيستيم. اما از روند سياسي در افغانستان حمايت ميكنيم و فكر ميكنيم بايد مردم در انتخابات آزاد، سرنوشت خود را تعيين كنند.
دكتر احمدينژاد ادامه داد: ما با رئيسجمهور افغانستان رابطه خوبي داريم و ايشان را رئيسجمهور قانوني اين كشور ميدانيم. تا به حال نيز براي بازسازي افغانستان كمكهاي قابل توجهي كردهايم. رئيس جمهور در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري اظهار داشت: اگر دخالتهاي بيروني و توسط برخي نيروهايي كه در افغانستان حضور دارند صورت نگيرد مردم آنجا به كمك يكديگر مشكلاتشان را حل ميكنند. چرا كه آنها صدها سال با هم زندگي كردهاند. ولي متاسفانه مردم افغانستان همواره قرباني دخالتهاي خارجي بودند.
وي افزود: امروز هم روشن است كه نيروهاي بيگانه براي تامين منافع خودشان در افغانستان حضور دارند. چنانچه از زمان اشغال اين كشور تاكنون توليد مواد مخدر در اين كشور 6 برابر شده است. وي خاطر نشان كرد: اطلاعاتي وجود دارد كه بخشي از كشورهاي عضو ناتو، همزمان با طالبان و گروههاي ديگر همكاري ميكنند و اين روش درستي نيست. رفتار دوگانه نميتواند نتايج مثبتي داشته باشد و ما آن را به ضرر اين كشورها و افغانستان ميدانيم.
دكتر احمدينژاد ادامه داد: بايد فرصت داد تا مردم افغانستان خودشان تصميم بگيرند، آنها يك ملت باصدها سال سابقه هستند كه مي توانند مشكلات خود را به راحتي حل كنند. با حضور نيروهاي ناتو نه تنها امنيت در افغانستان پياده نشده بلكه ناامني به پاكستان هم گسترش پيدا كرده است و اين خوشايند نيست.
وي با اشاره به اشتباهات مكرر نيروهاي خارجي حاضر در منطقه و در افغانستان افزود: آنها مردم و فرهنگ منطقه را نميشناسند. رئيس جمهور با طرح اين پرسش كه اگر ناتو براي كمك به مردم افغانستان آمده است چرا برنامه زمانبندي شده براي حضور و خروج خود ارايه نداده است، تاكيد كرد: امروز توسط اشغالگران حتي در مراسم جشن عروسي، مردم افغانستان با بمباران قتل عام ميشوند.
رئيس جمهور با بيان اينكه اشغالگران درصدد القاء مساوي دانستن مردم افغانستان و گروهك طالبان هستند، تصريح كرد: دهها گروه در افغانستان وجود دارد كه يكي از آنها طالبان است. اگر بنا بود به مردم افغانستان كمك شود بايد اين گروهها به صلح و توافق دست مييافتند. سؤال اين است كه برنامه ناتو براي ايجاد امنيت، محدود كردن مواد مخدر و جلوگيري از كشتار روزانه مردم افغانستان چيست و چه موقع حضور ناتو در افغانستان به پايان ميرسد.
دكتر احمدينژاد تاكيد كرد: نيروهاي اشغالگر بايد با برنامه زمانبندي شده، امور افغانستان را به مردم اين كشور بسپارند.
وي خاطر نشان كرد: ميدانيد كه ناتو براي مهار چين و روسيه به افغانستان آمده است. طالبان بهانهاي بيش نيست والا خاستگاه طالبان مشخص است. اقدامات نيروهاي اشغالگر نيز بازيهاي سياسي و تكراري براي فريب افكار عمومي است.
رئيس جمهور تصريح كرد: اينكه ناتو بالاخره و بعد از7 سال در حالي كه تمام افغانستان را زير و رو كرده و نتوانسته است بن لادن را پيدا كند سؤالبرانگيز نيست؟
دكتر احمدينژاد با طرح اين پرسش كه بن لادن كجاست ؟ و چه زماني قرار است وي پيدا شود؟ تاكيد كرد: البته وجود بن لادن نيز بهانه كافي براي به خاك و خون كشيدن مردم افغانستان نيست و اشغالگران بايد به اينگونه اقدامات خود پايان دهند.
رئيسجمهور همچنين در پاسخ به سؤالي درباره اوضاع جاري در عراق گفت: دولت عراق تاكنون نشان داده است كه در برقراري ثبات و امنيت در كشور خود توانمند است. در حال حاضر مجموع شرايط نسبت به سالهاي گذشته بهتر شده است و دولت عراق ميتواند مسئوليتها را برعهده گيرد.
وي با تاكيد بر اينكه در منطقه خاورميانه مرزبنديهايي به نام شيعه و سني وجود ندارد، گفت: دولت عراق نماينده همه مردم عراق است. براي ما شيعه، سني و كرد همه محترم و در چارچوب سياسي عراق حق انتخاب دارند.
رئيس جمهور خاطر نشان كرد: در عين حال درعراق حتي يك نفر را پيدا نميكنيد كه به ادامه حضور آمريكاييها راضي باشد. البته برخي به خاطر شرايط موجود حاضرند زمانبندي خروج نيروهاي آمريكايي را بپذيرند. رئيس جمهور در بخش ديگري از مصاحبه تلويزيوني خود با شبكه PBC آمريكا در پاسخ به اين ادعا كه ايران گروههايي را در عراق مسلح كرده است، گفت: اين ادعا توسط دولت آمريكا مطرح شده است. اما آنها در طرح اين اتهامات دو اشتباه را مرتكب شدهاند. اول اينكه هيچ سند و مدركي در رابطه با آن ارايه نكرده و دوم اينكه ميكوشند اشتباهات و مشكلات خود را به گردن ديگران بيندازند. دكتر احمدينژاد تاكيد كرد: بايد قبول كرد كه آمريكا هم در نحوه ورود و هم در تداوم حضور خود در عراق بزرگترين اشتباه تاريخ را مرتكب شده است. وي با بيان اينكه ما از سقوط صدام حمايت كردهايم، تصريح كرد: اما آمريكا در ادامه حضور خود در عراق اشتباه كرد و با مشكلات فراواني مواجه شد. البته اينها قابل پيشبيني بود و با متهم كردن ديگران، اين اشتباهات پاك نميشود.
دكتر احمدينژاد با تاكيد بر اينكه ناامني در عراق شديداً به ضرر ملت ايران است، افزود: مردم عراق با ما دوست و عضو يك خانواده هستيم و دليلي وجود ندارد كه در امور آنها دخالت كنيم.
وي با طرح اين سؤال كه دايره منافع ملي آمريكا كجاست، تصريح كرد: به چه دليل دولت آمريكا بايد در داخل عراق منافع داشته باشد؟ اما براي ايران وجود يك كشور يكپارچه، مستقل و امن، مفيد است زيرا كه ما با عراق همسايهايم و 1500 كيلومتر مرز مشترك داريم. اما دولت و ارتش آمريكا درعراق دنبال كدام منافع هستند؟
رئيس جمهور درباره ضرورت خروج نيروهاي آمريكا از عراق گفت: 3-4 سال پيش پيشنهاد داديم كه براي خروج زمانبندي شده ارتش آمريكا از عراق آماده كمك هستيم. اما متاسفانه در طول 3-4 سال، صدها هزار نفر در اين كشور كشته شدند و اگر تصميم خروج از عراق 3 سال قبل گرفته ميشد، صدها هزار نفر از مردم عراق و نيز تعداد زيادي از سربازان آمريكايي كشته نميشدند.
دكتر احمدينژاد در ادامه تصريح كرد: ايران كشوري بزرگ و قدرتمند با سابقه 7 هزار سال و با نفوذ فرهنگي گسترده است و با تمام ملتهاي اطراف خود روابط دوستانه و صميمي دارد. بسياري از سنتها و عقايد ميان ملتهاي منطقه مشترك است و علاقهمند هستيم همه همسايهها يكپارچه، پيشرفته و در امنيت كامل باشند و آن را به نفع خود و منطقه ميدانيم.
رئيس جمهور درپاسخ به سؤالي درباره اوضاع اخير كشور پاكستان و كنارهگيري پرويز مشرف از رياست جمهوري اين كشور اظهار داشت: سياست جمهوري اسلامي ايران اين است كه پاكستان استقلال، امنيت و پيشرفت داشته باشد. اقدام رئيس جمهور پاكستان اقدام عاقلانهاي بود كه به خاطر امنيت پاكستان كنار رفت و اين به نفع پاكستان خواهد شد.
دكتر احمدينژاد در پاسخ به ادعايي مبني بر اينكه ملل عرب از قدرتمند شدن ايران و دستيابي به انرژي اتمي نگران هستند، گفت: اگر منظورتان از ملل عرب، مردمي هستند كه در منطقه زندگي ميكنند، آخرين نظرسنجيها حاكي از آن است كه بيش از 96 درصد مردم كشورهاي عربي خواهان استفاده ايران از مديريت سوخت هستهاي هستند و از اين موضوع خوشحال بوده و از آن حمايت ميكنند.
وي تصريح كرد: ايران به دنبال سلاح اتمينيست و نيازي به آن ندارد. رابطه مردم عرب نيز با ايران صميمي است. خود آنها ميگويند كه يكي از محبوبترين چهرهها بين ملتهاي عرب، رئيسجمهور اسلامي ايران است.
رئيس جمهور در پاسخ به اينكه آيا دين شما داشتن سلاح اتميرا منع ميكند، خاطرنشان كرد: اسلام دين صلح و برادري است. ما همه مردم را دوست داريم و فقط با انسانهاي متجاوز، اشغالگر و زورگو مخالف هستيم.
وي ادامه داد: پيام اسلام، پيام صلح است، البته همه پيامبران، پيامآور صلح بودند. پيامبر اسلام نيز پرچمدار صلح و رحمت است. ملت ايران همه بشريت را به خداپرستي و برادري دعوت ميكند و تاريخ چند هزارساله ايران نيز نشان داده كه هيچگاه برخلاف عدالت عمل نكرده و حق هيچ ملتي را پايمال نكرده است. حتي اگر ما سلاحهاي متعارف هم داريم، براي دفاع از خودمان است.
وي با تاكيد بر اينكه خواهان خلع سلاح همه قدرتها از نظر هستهاي هستيم، گفت: داشتن سلاح هستهاي را خلاف انسانيت ميدانيم و با كسي كه سلاح اتمي، ميكروبي و شيميايي توليد كند، به لحاظ اعتقادي مخالف هستيم و معتقديم حل مساله بمب هستهاي با بمب هستهاي ممكن نخواهد بود چرا كه راه حل آن، انساني، فرهنگي و سياسي است.
رئيس جمهور تصريح كرد: سلاح هستهاي ديگر فايدهاي ندارد و براي كشوري كه سلاح هستهاي دارد، برتري سياسي ايجاد نميكند، چرا كه قابل استفاده نيست و اساساً دوران استفاده از سلاح تمام شده است.
دكتر احمدينژاد در پاسخ به اين سؤال كه چرا آژانس انرژي اتمي متقاعد نميشود كه ايران به دنبال سلاح هستهاي نيست؟ خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران با آژانس انرژي اتمي هيچ مشكلي ندارد. اما آژانس تحت فشار قدرتهايي است كه سلاح هستهاي دارند و خودتان ميدانيد كه نماينده آمريكا به شدت به آژانس فشار وارد ميكند، با اين حال آژانس انرژي اتمي12 بار در اسناد رسمي خود اعلام كرده است كه هيچ انحرافي در فعاليت هستهاي ايران مشاهد نشده است.
رئيس جمهور در ادامه گفت: سؤال ما اين است كه آژانس براي خلع سلاح قدرتهاي هستهاي چه اقداماتي انجام داده است؟ آيا كشورهايي كه سلاح هستهاي دارند، خطرناك هستند، يا آنهايي كه ندارند؟ طبيعتاً كشورهايي كه دارند بايد خلع سلاح شوند.
وي افزود: تعجب ميكنم چرا آژانس تاكنون حتي يك گزارش درباره بمبهاي اتمي آمريكا و ديگر كشورهاي دارنده سلاح اتمي منتشر نميكند در حالي كه امروز سلاحهاي نسل پنجم هم ساخته ميشود، آيا آژانس هيچ ماموريتي براي خلع سلاح آنها ندارد؟
وي تاكيد كرد: تهران هيچ مشكلي با آژانس بينالمللي انرژي اتمي ندارد، بلكه با دولتهايي مشكل دارد كه خودشان بمب اتم دارند و ميخواهند انرژي هستهاي را به طور انحصاري در اختيار خود داشته باشند.
رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال كه در حالي كه روسيه اعلام كرده حاضر است در داخل كشور خود براي ايران غنيسازي كند، موضع ايران در اين رابطه چيست، اظهار داشت: آيا ما ميتوانيم بگوييم كه آمريكا روزانه 12 ميليون بشكه نفت توليد نكند و ما به آمريكا نفت ميفروشيم؛ آيا ميتوانيم تعيين كنيم كه مردم آمريكا چگونه زندگي كنند و چيزي كه خودشان دارند از ديگران تهيه كنند. قطعاً اين منطق، منطق درستي نيست.
دكتر احمدينژاد تصريح كرد: آمريكا، انگليس و فرانسه كه خودشان را معادل دنيا ميدانند، نميخواهند ما از انرژي هستهاي استفاده كنيم چرا كه با پيشرفت ما مخالف هستند.
رئيس جمهور در ادامه با اشاره به مخالفت آمريكا با فناوري ماهوارهاي ايران و در پاسخ به اين پرسش كه اين نگراني وجود دارد كه از اين فناوري براي ساخت موشك استفاده كنيد، گفت: اينگونه قضاوت درست نيست و ميتوان درباره پيشرفت در عرصههاي ديگر علمي نيز چنين قضاوتي كرد. اين منطق درستي نيست كه هيچ ملتي نبايد پيشرفت كند چون پيشرفت آنها عليه ما خواهد بود. البته كشورهايي مثل ايران ميتوانند چنين ادعايي را مطرح كنند چون 150 سال به كشور ما ظلم كردهاند و از دشمن ما يعني صدام حمايت كردند. اين ما هستيم كه خواستار خلع سلاح در جهان هستيم.
دكتر احمدينژاد در ادامه مصاحبه خود، اين انديشه دولتمردان آمريكا كه پيشرفت ملتهاي مختلف جهان را عليه منافع خود ميدانند را انديشهاي رو به زوال دانست و اظهار داشت: چنين انديشهاي نميتواند ادامه پيدا كند چون ملت آمريكا را به مقابله با همه ملتهاي جهان ميكشاند. البته تاكنون نتيجه چنين ديدگاهي اين بوده است كه دولت آمريكا جزء نامحبوب ترين دولتها در دنيا قرار گرفته است. معتقدم سياست مخالفت آمريكا با پيشرفت و رشد ملتها، سياست غلطي است و دولتمردان آينده آمريكا بايد آن را تغيير دهند.
رئيس شوراي عالي امنيت ملي در ادامه با بيان اينكه بايد مشكلات و دغدغههاي مشترك مورد رسيدگي قرار گيرد گفت: ما آماده هستيم و اساساً بسته اي كه جمهوري اسلاميايران پيشنهاد داده است حاوي مطالبي براي همكاريهاي مشترك است. در طراحي اين بسته بسيار مترقي و باز عمل كرده ايم. تاكنون نيز در عراق و افغانستان كمكهاي فراواني انجام دادهايم. براي اينكه علاقه منديم مشكلات جامعه بشري حل شود.
دكتر احمدينژاد خاطر نشان كرد: اميدواريم به نقاط مشترك و تفاهم آميز و همكاريهاي مشترك براي حل مسائل جهاني دست يافته و بتوانيم دغدغههاي متقابل و مشترك را برطرف كنيم و فكر ميكنيم با گفتگو اكثر مسائل قابل حل است.
وي با اشاره به اينكه جمهوري اسلامي ايران نسبت به نحوه مديريت جهان نگراني فراواني دارد، تصريح كرد: در گفتگو و مذاكره ميتوانيم دغدغههاي مشترك را انتقال داده و همكاري جمعي را براي حل مشكلات پديد آوريم. البته نقش ايران و آمريكا در اين خصوص كليدي است.
رئيس جمهور در پاسخ به اين سؤال كه دولت ايران چه تمهيداتي انديشيده تا اوضاع روابط ميان جمهوري اسلاميايران و آمريكا را بهبود بخشد، خاطر نشان كرد: من براي رئيس جمهور آمريكا نامهاي ارسال كردم اما وي پاسخ آن را نداد كه كارخوبي نبود. در عراق مذاكره كرديم و 2 سال پياپي آمادگي خود را براي گفتگو در سازمان ملل و درحضور رسانهها اعلام كردم اينها فرصتهاي استثنايي و طلايي بود كه براي دولت آمريكا ايجاد كردم تا شرايط را تغيير دهد اما متاسفانه دولت بوش از آن استفاده نكرد.
دكتر احمدينژاد در پاسخ به سؤالي درباره انتخابات آتي رياست جمهوري آمريكا، گفت: دوست داريم فرصتها در اختيار مردم آمريكا قرار گيرد تا آزادانه انتخاب كنند. البته در مسائل داخلي آمريكا دخالتي نميكنيم. اما از اينكه حق انتخاب مردم آمريكا بسيار محدود است و مجبورند از ميان تنها دو كانديدا يكي را انتخاب كنند، نگراني داريم.وي با بيان اينكه چند توصيه به انتخاب شونده نهايي در انتخابات آتي رياست جمهوري آمريكا داريم، خاطر نشان كرد: هركس در انتخابات آتي آمريكا انتخاب شود بايد رويكردهاي گذشته را تغيير دهد. چهره دولت آمريكا دردنياي امروز مناسب نيست و هيچ كس - نه دولتها و نه ملتها - علاقهاي به آمريكا ندارند چرا كه دولت آمريكا ديگران را تحقير ميكند و اين موضوع به نفع هيچكس نيست.وي افزود: كسي كه رئيس جمهور آمريكا خواهد شد ابتدا بايد مشكلات داخلي مردم آمريكا را حل و فصل نمايد.
همچنين فرد انتخاب شده جديد بايستي نيروهايي كه آمريكا در كشورهاي مختلف دنيا مستقر كرده را جمع آوري كند و به فرهنگ، شخصيت و خواسته مردم دنيا احترام بگذارد.
رئيس جمهور با بيان اينكه رعايت اين امور به نفع صلح جهاني و مردم آمريكا است، تاكيد كرد: البته به طور طبيعي اين اتفاقات خواهد افتاد و هر دولتي سر كار بيايد، مجبور است تغيير رويه دهد.
وي با اشاره به اينكه ملت ايران همواره در موضع دفاع بوده است، اظهار داشت: از كودتاي 28 مرداد تا سقوط رژيم پهلوي، دولت آمريكا نسبت به ملت ايران عملكرد بسيار بدي داشته و حقوق ملت ما را تضييع نمودند. اما وقتي انقلاب اسلامي پيروز شد، امام راحل اعلام كردند كه ميخواهيم با همه كشورها به جز رژيم نژاد پرست آفريقاي جنوبي و رژيم صهيونيستي دوست باشيم. امام خميني(ره) با اين حركت به نوعي نسبت به تمام بديهاي آمريكا چشم پوشي كرد، اما دولت آمريكا باز هم خوب عمل نكرد و به دخالت در امور داخلي كشورمان ادامه داد.دكتر احمدينژاد اضافه كرد: كساني كه رئيس جمهور و نخستوزير كشورمان و نيز صدها تن از مردم ايران را ترور كردند و به آتش كشيدند، مورد حمايت دولت آمريكا قرار گرفتند. دولت آمريكا بعد از آن هم با حمايت از صدام ديكتاتور، بدون هيچ دليلي ايران را مورد تجاوز نظاميرژيم بعثي قرار داد. حتي متاسفانه دولت آمريكا ما را بدون هيچ دليلي تحريم اقتصادي نمود، امروز هم با فعاليتهاي صلحآميز هستهاي كشورمان مخالفت ميكند.رئيس جمهور با اشاره به اينكه ملت ايران با اين همه اقدامات ناشايست در صورت تصحيح اشتباهات گذشته حاضر است همه اين مسائل گذشته را كنار بگذارد، تصريح كرد: اين نهايت بزرگواري ملت ايران است. اما شرط آن مشاهده تغيير رفتار اساسي در عملكرد دولتمردان آمريكا است. ايران از درگيري استقبال نميكند بلكه از خودش دفاع ميكند.رئيس جمهور خاطرنشان كرد: اميدوارم كسي كه در انتخابات آمريكا انتخاب ميشود تغييرات اساسي در رويكرد اين كشور به وجود آورد و فكر ميكنم خواست مردم آمريكا هم تغيير رويكرد اين كشور در تعاملات جهاني است.
دكتر احمدينژاد در ادامه اين مصاحبه در پاسخ به سؤال ديگري خاطر نشان كرد: در ايران آزادي مطلق برقرار است. افراد، ديدگاههاي خودرا مطرح ميكنند و كسي به خاطر بيان ديدگاهش محدود نميشود. حتي ممكن است اين ديدگاهها باهم مخالف هم باشند.
رئيس جمهور درباره اوضاع اقتصادي كشورمان نيز گفت: در سال گذشته رشد اقتصادي 8/7 درصد را تجربه كرديم و حجم مراودات ما به سرعت در حال افزايش است. رشد سرمايهگذاري در كشور نيز 60درصد بود.
دكتر احمدينژاد افزود: در بخشهاي صنعت، كشاورزي، علم، هوافضا و عرصههاي ديگر به سرعت در حال پيشرفت هستيم و به دنبال اين هستيم كه جايگاه خود را روز به روز ارتقا دهيم.
وي در پايان واژه زيباي را به معناي دوستي و فرهنگ دانست و تصريح كرد: ملت ايران هيچگاه آغازكننده جنگ نبوده اما با متجاوزين و اشغالگران نيز همواره مخالف بوده است.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]
-
گوناگون
پربازدیدترینها