واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: رسانه ها در دو دقيقه
جمهوري اسلامي
سرمقاله: «رسالت قلم»، مسيح مهاجري
كساني كه معتقدند انتقادهاي آقاي هاشمي رفسنجاني به دولت وارد نيست به جاي پرخاش كردن و بي حرمتي به ايشان نظر خود را با تكيه بر منطق به اثبات برسانند مثلا استدلال كنند كه عملكرد دولت از برنامه چشم انداز عقب نيست، دولت به اصل 44 عمل كرده و اقتصاد را دولتي تر نكرده است. قيمت مرغ از كيلوئي 1400 تومان به 3000 تومان (بيش از دو برابر) نرسيده، قيمت گوشت از كيلوئي 5000 تومان به 10000 تومان (دو برابر) نرسيده، برنج 1000 توماني 4000 تومان (چهار برابر) نشده، قيمت مسكن در تهران تا 8 برابر بالا نرفته، پودر شوينده از 350 تومان به 900 تومان نرسيده، خاموشي نداريم، صف هاي طولاني بنزين و گاز نداريم و...
متاسفانه آن دسته از همكاران محترم مطبوعاتي كه به آقاي هاشمي رفسنجاني پرخاش كرده اند اصولا به اين واقعيت ها هيچ اشاره اي ننموده و فقط اين خط را دنبال كرده اند كه ايشان حق ندارند به اين دولت انتقاد كنند. اين سخن امروز خريدار ندارد و اصولا نظام جمهوري اسلامي چنين پرخاشگري هائي را برنمي تابد. مردم خون نداده اند كه ما هر دولتي را كه خودمان مي پسنديم اسلامي بدانيم و هردولتي را كه نمي پسنديم غيراسلامي بناميم و هرچه مي خواهيم بارش كنيم. تاسف بالاتر اينكه بعضي از همكاران محترم مطبوعاتي حتي فرمايشات رهبر معظم انقلاب را نيز تفسير به راي مي كنند و بر همان مبناي نادرست طبق دلخواه خود نتيجه مي گيرند. آيا بهتر نيست سرمايه عظيم ولايت فقيه را كه بايد گره هاي ناگشودني را بگشايد و معضلات بزرگ را حل كند خرج خواسته هاي كوچك سياسي خود نكنيم؟
كيهان
سرمقاله: «راهبرد ورود»، حميد اميدي
حمايت از دولت به معناي فقدان اشكال و نقص در كار دولت نيست. بطور قطع دولت نهم در كنار خدمات و كارهاي برجسته و بعضاً كم نظيري كه انجام كه داده، اشكالات و نواقصي هم دارد هرچند اشكالات هر چه باشد قابل قياس با انبوه كارهاي مفيد و سازنده دولت نيست... سهم دولت در تورم اگر چه ضريب مشخصي دارد و بي انصافي است كه علت پيدايي اين پديده تماماً به دولت نسبت داده شود ولي لازم است دولت نهم، اولاً: همه تلاش خود را براي مقابله با آن به كار گيرد و ثانياً: سهم عوامل موثر ديگر را نيز براي مردم توضيح داده و تشريح كند.
جام جم
تيتراول:« الهام: احمدي نژاد كاملاً موفق بوده است»
غلامحسين الهام سخنگوي دولت در آستانه هفته دولت و در ارزيابي سه سال فعاليت دولت نهم گفت: محمود احمدي نژاد در تمام جهات كاملاً موفق بوده است.
سخنگوي دولت در گفتگوي اختصاصي با روزنامه جام جم با اشاره به مديريت منابع بانكي، حل مشكلات جوانان و اشتغال، انحصارشكني و باج ندادن به انحصارگران و بهبود شاخص هاي اقتصادي زندگي مردم تاكيد كرد: كاركردها و دستاوردهاي عملياتي دولت نهم در طول اين 3 سال كاملا با شعارهاي انتخاباتي محمود احمدي نژاد منطبق بوده است. وي گفت: رئيس جمهور در طول اين 3 سال به هيچ وجه به خودش نپرداخت و به فكر خودش نبود و سراپا اخلاص بود...
سخنگوي دولت در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر شما شرايط اقتصادي زندگي در تهران در تابستان سال 1387 نسبت به تابستان سال 1384 و زمان آغاز به كار دولت نهم بدتر شده يا بهتر شده است، گفت: در مجموع شرايط زندگي بهتر شده و شاخص هاي اقتصادي بهبود يافته است. وي افزود: قدرت خريد مردم اكنون بيشتر شده و نسبت رضايت مندي مردم از اوضاع اقتصادي بالاتر رفته است...
سخنگوي دولت در خصوص اظهارات اخير اسفنديار رحيم مشايي درباره اسرائيل و اين كه آيا با توجه به ادامه كار رحيم مشايي در كابينه اين اظهارات مي تواند موضع دولت و رئيس جمهور تلقي شود؟ گفت: دليلي ندارد حرف هايي كه از موضع يك فرد و شخص زده مي شود به نام كابينه و دولت تمام شود.
ايران
يادداشت: «دولت احيا»
امروز آغازين روز آخرين هفته دولت نهم است. رئيس دولت نهم ترجيح داده كه به جاي شركت در سمينارها و همايش هاي فرمايشي و نمايشي، به استان مركزي سفر كند تا شماره انداز سفرهاي استاني، عدد بي سابقه 43 را نشان دهد...
آنچه در لسان رهبر و مردم ويژگي اصل دولت نهم نام گرفته «احياي ارزش هاي انقلاب اسلامي» است. ارزش ها و اصولي كه در 16 سال دولت هاي سازندگي و اصلاحات عملاً به فراموشي سپرده شده بود. در سفرهاي استاني، رئيس جمهور به ديدار مردم شهرهاي كوچك و بزرگ مي رود و از آرمان هاي امام سخن مي گويد. به ديدار خانواده هاي شهدا و ايثارگران مي رود و مي گويد: «هر كس بي احترامي به شهدا كرد، در اين دولت جايي ندارد». با روحانيون و علما نشست و برخاست مي كند و به محروم ترين روستاها سر مي زند.
و اين همه وقتي در كنار تمركززدايي و تقسيم اعتبارات به عدالت رخ مي دهد، مي توان گفت ارزش هاي انقلاب اسلامي احيا شده اند.
آفتاب يزد
سرمقاله: «حاكميت چندگانه،،»
در عرصه بين المللي، جعلي بودن كشور و ملتي به نام اسرائيل، به سوژه ثابت سخنراني هاي رئيس جمهور تبديل مي شود اما معاون او بر دوستي با ملت اسرائيل، تاكيد هزارباره مي كند، در حوزه اجتماعي، وزير دادگستري دولت نهم به انتقاد شديد از برخوردهاي نيروي انتظامي با مقوله بدحجابي مي پردازد درحالي كه بعداً مشخص مي شود آئين نامه اين اقدامات، طي سه جلسه با حضور رئيس جمهور تدوين شده است (بنابرگفته فرمانده نيروي انتظامي) آخرين نمونه از حاكميت معيارهاي چندگانه بر رفتار و گفتار مسئولان دولت نهم را مي توان در اقدام اخير براي جلوگيري از سفر يك بازيگر سينما به امريكا مشاهده كرد. در دولت نهم، لزوم احترام به ديدگاهها و منش هاي گوناگون ظاهراً آن قدر اهميت دارد كه يك معاون رئيس جمهور، بدون هيچ گونه ترس و واهمه اي اعلام مي كند ¼اسلام گرايي¾ تنها راه رسيدن به حقانيت نيست، اما يك وزارتخانه مربوط به همين دولت، تعريف خاص خود از¼هنر اسلامي¾ را تنها قرائت مجاز از هنرمندي در ايران مي داند و براي الزام بازيگران به همين قرائت، آئين نامه مي نويسد تا هر كس اين آئين نامه را رعايت نكرد حتي حق خروج از كشور براي بازيگري در كشورهاي ديگر را نداشته باشد،
اعتماد ملي
تيتر اول: «سرانجام مشايي رفتني شد»
براساس شنيده ها قرار است كه رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يكشنبه استعفاي خود را تقديم رئيس جمهور كند. در متن استعفايي كه مشايي تهيه كرده جلوگيري از بهانه جويي ها براي حمله به دولت نهم و حمايت از دولت از جمله دلا يل اين استعفا ذكر شده است. مشايي نشست هايي را نيز با مسعود زريبافان و سيدمهدي هاشمي داشته است كه اين ظن را تقويت كرده كه يكي از اين دو جانشين مشايي باشد. اين دو جانشين مطرح البته برخلا ف مشايي كه سوابق فرهنگي در كارنامه خود داشت تنها سوابق عمراني و سياسي در كارنامه خود دارند.
كارگزاران
از بركناري ذوالقدر تا ماندن مشايي
مقاومت احمدي نژاد در برابر فشارهاي پياپي اصولگرايان جهت بركناري رحيم مشايي انتقادات نسبت به دولت را تشديد كرده است. در اين باره يكي از يادداشت نويسان سايت هاي اصولگرا باقي ماندن رحيم مشايي در دولت را با ماجراي بركناري سردار ذوالقدر از جانشيني وزارت كشور مقايسه كرده است. وي پرسيده: آيا اظهارنظر كساني مانند سردار ذوالقدر در اثر محتمل بودن خطر تهاجم آمريكا به كشور در يك جلسه محدود در وزارت كشور كه البته مغاير با نظر رئيس جمهور بود مهم تر از اظهارات مشايي بوده و هست كه در سطح داخل و خارج استراتژي نظام و مواضع امام را اينگونه به سخره گرفته است؟
اعتماد
روزنامه يي با پول هاي كارگران
شنيديم «روزنامه خورشيد» وابسته به سازمان تامين اجتماعي اقدام به جذب نيرو با حقوق هاي پيشنهادي كلان كرده است. روزنامه خورشيد پيش از اين با عنوان هفته نامه آتيه توسط سازمان تامين اجتماعي منتشر مي شد و قرار است به زودي به عنوان يكي از روزنامه هاي دولت به جمع مطبوعات بپيوندد.
يکشنبه 3 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]