تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى‏لله‏ عليه ‏و ‏آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871183346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

الجزيره انگليسي..تلاش امريكا براي تبديل شدن به امپراتوري با منابع عراق


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: الجزيره انگليسي..تلاش امريكا براي تبديل شدن به امپراتوري با منابع عراق
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي
87/06/02
00:01:42.09
الجزيره انگليسي تصريح كرد امريكا با سياست استعماري درصدد است با بهره گيري از منابع كشورهايي از قبيل عراق به امپراتور جهان تبديل شود.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره انگليسي، جاسم الحزاوي تهيه كننده سري برنامه هاي "اينسايد عراق" گفت امريكايي ها از اينكه لقب "اشغالگر" و "استعمارگر" به انها داده شود خوششان نمي ايد. امريكايي ها مي گويند اين القاب مخالف ارزشها و پيشينه تاريخي شان است. اين درحالي است كه مفسران و مورخان به صورت فزاينده اي از شكل گيري "امپراتوري" امريكا سخن مي گويند. منتقدان دولت جرج بوش ادعا مي كنند عراق نخستين ميدان عمل امپراتوري نوظهور امريكا است. به گفته اين افراد، نفت مطلوب جنگ طلبان تندروي امريكا است و انها از نفت به عنوان اهرمي براي شكل گيري ايدئولوژي كلاسيك امپراتوري جديد استفاده مي كنند. سوال مطرح اين است كه ايا عصر "امپراتوري" همچنان در دنياي امروزي وجود دارد؟ اگر اين طور باشد، چه كشوري هدف توجه بعدي امريكا خواهد بود؟ اگر اينگونه نباشد چه اهدافي براي راهبرد امريكا متصور است؟
پرچم امريكا بر فراز بغداد برافراشته شده است. به نظر بسياري از امريكايي ها پرچم كشورشان نماد ازادي و دموكراسي است كه جرج بوش در استانه حمله به عراق در سال دو هزار و سه به مردم اين كشور وعده داد. از زمان پايان جنگ سرد، افزايش قدرت نظامي امريكا بي سابقه بوده و واشنگتن به صورتي رشد كرده است كه هيچ چالش براي ان وجود نداشته است. امريكا در حال حاضر دو كشور به نامهاي عراق و افغانستان را اشغال كرده است.
مهران كامروا استاد دانشگاه جرج تاون در اين خصوص مي گويد.. شاهد ان هستيم كه
در دوران رياست جمهوري جرج بوش ، بعد نظامي در سياست خارجي امريكا برجسته شده است. استقرار نيروهاي نظامي امريكا در كشورهاي ديگر در دوران جرج بوش در مقايسه با دولتهاي قبلي امريكا بسيار بااهميت تر شده است. درواقع، شاهد ان هستيم كه با تكيه بر قدرت نظامي ، قدرت امريكا در منطقه خاورميانه اجرايي و عملياتي مي شود.
الجزيره انگليسي در ادامه افزود ..منتقدان مي گويند باتوجه به سير نزولي منابع نفتي جهان در دهه پيش روي، امريكا توجه خاصي به عراق و منابع نفتي ان مبذول داشته است. برخي از مقامات امريكا از جمله سناتور جان مك كين ، نامزد جمهوري خواه انتخابات رياست جمهوري امريكا، از احتمال حضور نيروهاي نظامي اين كشور به مدت چندين دهه در عراق سخن گفته اند. اين درحالي است كه به گفته كارشناسان ، اين رويه برخلاف ارزشهاي امريكايي است.
مهران كامروا در اين خصوص مي گفت سياست خارجي امريكا همواره بر اساس دموكراسي تبيين شده است حال انكه در واقع شاهد ان هستيم كه سياستهاي خارجي امريكا به گونه اي تبيين شده است كه منافع واشنگتن را تامين كند كه در اغلب موارد با اصل ترويج نظام سياسي دموكراتيك متناقض بوده است.
الجزيره انگليسي در ادامه افزود..هواداران اين خط مشي امريكا مي گويند واشنگتن حق دارد در فكر منافع اقتصادي و سياسي خود باشد حتي اگر تامين اين منافع به معناي بهره گيري از قدرت نظامي واشنگتن باشد. منتقدان مي گويند باتوجه به اينكه امريكا تنها ابرقدرت جهان است اين قدرت نظامي مي تواند مورد سوئ استفاده قرار بگيرد.
00:05:14.08
.
 شنبه 2 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن