واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار ويژه
مسجد نه جولانگاه احزاب است نه بوستان دولت ها
مسجد نه جولانگاه احزاب است نه بوستان دولت ها، بلكه كاشف تراز رهبري فكر است. «علي لاريجاني» رئيس مجلس شوراي اسلامي در ششمين همايش گراميداشت هفته جهاني مساجد و در جمع ائمه جماعات مساجد اظهارداشت: كاركرد مساجد سياسي نيست; مساجد جايگاه خاصي دارند، اما كاركرد آن ها كاركرد حزب نيست; چرا كه دغدغه احزاب، گرفتن قدرت و حكومت است; اما دغدغه مساجد اين نيست و مساجد به دنبال تراز رهبري فكر در جامعه هستند. وي افزود: ما امروز با مختصات جديدي روبرو هستيم و در اين وضعيت بايد تفكري را كه حريف نسبت به اسلام دارد بشناسيم; چرا كه شرايط مثل ديروز نيست و تئوري يك جانبه گرايي و پيش دستانه آمريكا، توحش مدرن را به ارمغان آورده است و از لحاظ فكري به دنبال پلوراليسم فرهنگي است، هم چنين از نظر سياسي ترويج سكولاريسم در جهان اسلام را به انحا» مختلف دنبال مي كند تا اين فكر در اذهان بنشيند; اما امروز كمتر صاحب نظري است كه تفكر يك جانبه گرايي آمريكا را در حال نفس كشيدن بداند.
سيد حسن خميني:
خلا » معنويت دردي مزمن است
حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني امام خميني (ره) را تجسم واقعي آرمان و معنويت ديني توصيف و بر رسالت انجمن هاي اسلامي دانشجويان در ترسيم اين چهره از امام راحل براي تشنگان معنويت و حقيقت در دنيا تاكيد كرد. به گزارش ايسنا،نوه يادگار امام(ره) در ديدار با اعضاي اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان ايران در اروپا ادامه داد: امروز خلا» معنويت در دنيا درد مزمني است كه بشريت از آن رنج مي برد و از اين رو انجمن هاي اسلامي مي توانند با الهام از نوشته ها و سخنان امام راحل مرهمي بر اين درد مزمن بگذارند. وي تاكيد كرد: امام تنها يك رهبر سياسي نبود از اين رو بايد ابعاد وجودي آن بزرگوار براي همگان تبيين و ترسيم شود. وي گفت: با توجه به نياز دانشجويان خارج از كشور به حفظ هويت و ماهيت ملي واسلامي خود انجمن هاي اسلامي بهترين محمل براي هويت سازي دانشجويان هستند. از اين رو اين تشكل مي تواند پايگاهي باشد كه دانشجويان ايراني و مسلمان را به هويت ملي و ديني خود گره زند.
سفر روساي7 دانشگاه آمريكا به ايران با هماهنگي وزارت امور خارجه
قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل حضور متخصصين خارجي در داخل كشور با هماهنگي وزارت امور خارجه و دستگاههاي امنيتي را از برنامه هاي وزارت علوم دانست و گفت: روساي 7 دانشگاه آمريكا آبان ماه به ايران سفر مي كنند.دكتر ارسلان قرباني در گفت وگو با مهر با تاكيد بر ايجاد ترافيك علمي در وزارت علوم افزود: حضور متخصصين خارجي و ايراني فعال در خارج از كشور در ايران از جهت آشنايي آنها با پيشرفتهاي علمي كشور اهميت ويژه اي دارد و از اين رو دعوت از اين متخصصين به دانشگاهها تاكيد شده است.وي اظهار داشت: در همين راستا روساي 7 دانشگاه ايالات متحده آمريكا از طريق دانشگاه صنعتي شريف به ايران دعوت شده اند كه در آبان ماه به ايران سفر مي كنند. مدير كل دفتر همكاريهاي علمي و بين المللي وزارت علوم گفت: برنامه هاي گفتمان علمي، بازديد از مراكز علمي و شهرهاي ايران و همكاريهاي علمي و آشنايي با ايران به دنبال دعوت از دانشمندان و دانشگاهيان خارج از كشور مي تواند تاثيرات بسزايي در روابط علمي كشورها داشته باشد.وي افزود: دعوت از اين متخصصان خارجي توسط وزارت علوم و دانشگاهها و با هماهنگي دستگاههاي امنيتي و وزارت امور خارجه كشور صورت مي گيرد.
مديران ورزش كشور به كميسيون فرهنگي مجلس مي روند
نائب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس علل اصلي ناكاميهاي ورزشكاران ايراني در المپيك را ناكارآمدي در مديريت و گماردن مديران غيرمتخصص و غير ورزشي بر ورزش كشور خواند و گفت كميسيون فرهنگي مجلس به زودي با فراخواندن مديران ورزشي كشور از آنان در اين باره توضيح خواهد خواست.جواد آرين منش، نايب رئيس كميسيون فرهنگي مجلس هشتم در گفت و گو با مهر اعلام كرد: مديران ورزشي از جمله رئيس سازمان تربيت بدني به همراه معاونان وي و رئيس كميته ملي المپيك به كميسيون فرهنگي فراخوانده مي شوند تا گزارشي از عملكرد خود و دلايل عدم موفقيت در بازيهاي المپيك ارائه دهند. وي نتايج ضعيف ورزشكاران ايراني در المپيك و ناكاميهاي جدي ورزش كشور را در اين عرصه بيانگر فقدان برنامه ريزي در ورزش قهرماني دانست و افزود: ناكارآمدي نظام مديريتي و برنامه ريزي عليرغم افزايش اعتبارات در ورزش همچنان پابرجاست و متاسفانه در حالي كه انتظار مي رفت با افزايش اعتبارات و بودجه هاي ورزشي موفقيتهاي بيشتري نسبت به گذشته به دست آوريم اما نه تنها موفقيت خاصي در اين عرصه به دست نيامد بلكه روند نزولي ورزش را شاهد بوديم.اين نماينده مجلس تصريح كرد: در گذشته علل اصلي ناكاميهاي ورزشكاران به كمبود اعتبارات ورزشي نسبت داده مي شد اما شاهد بوديم كه با افزايش اعتبارات حتي تك ستاره هايي كه در گذشته با استعداد شخصي خود نتايجي براي ورزش كشور به دست مي آوردند هم در بازيهاي المپيك موفقيتي كسب نكردند.
سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه:
از احمدي نژاد در انتخابات حمايت مي كنيم
معتقديم از بين كانديداهاي مطرح احمدي نژاد به دو مولفه دين و مردم توجه جدي تر دارد و در حال حاضر از بين كانديداهاي موجود از وي براي انتخابات آتي حمايت مي كنيم. حجت الاسلام و المسلمين قاسم روانبخش سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه گفت: با بيان اين كه " در جريان انتخابات مجلس هشتم ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه در قالب جبهه متحد عمل كرد و در واقع اين ساز و كاري براي انتخابات مجلس هشتم بود" افزود: اما در جريان انتخابات رياست جمهوري قطعا ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه حضوري فعال در اين عرصه خواهد داشت و اظهار نظر مي كند. وي ادامه داد: در جريان انتخابات مجلس ما شاهد تكثر كانديداهاي در حوزه هاي انتخابيه بوديم و شناخت تمام نامزدها مشكل بود و در واقع هزينه سنگيني داشت تا ما براي اين انتخابات وارد استان ها شويم، ولي در جريان انتخابات رياست جمهوري چون بحث بر سر انتخاب يك فرد است، از اين جهت ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه مي تواند در اين عرصه حضوري فعال داشته باشد و اظهارنظر كند. وي با بيان اين كه " موضع ما در اين ارتباط مشخص است و استراتژي ما مانند گذشته خواهد بود" خاطرنشان كرد: ما در واقع از كسي حمايت مي كنيم كه بيشترين توجه و دغدغه را نسبت به دين و مردم داشته و در سطح عالي تر از بقيه قرار گرفته باشد. در واقع چنين شخصي مورد حمايت ما خواهد بود و تاكنون در بين نامزدهايي كه مطرح هستند كسي بهتر از احمدي نژاد را نشناخته ايم و در واقع ايشان توجه جدي تر و بالاتر نسبت به اين دو مولفه دارند. سخنگوي ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه درباره حمايت همه اصولگرايان در جريان انتخابات رياست جمهوري دهم از احمدي نژاد گفت: ما پيش بيني مي كنيم كسي كه واقعا اصولگرا و اين دو مولفه برايش مهم باشد و آن ها را در نظر بگيرد، قطعا از احمدي نژاد حمايت مي كند و اگر كسي بخواهد از فرد ديگري حمايت كند در واقع دغدغه ها و اهداف ديگري برايش مطرح است نه دغدغه هاي اصولگرايي. وي به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره دولت نهم، تعابيري مانند دولت مكتبي،احياگر ارزش هاي انقلابي، زنده كننده شعارهاي امام(ره) را مدال هاي افتخاري براي اين دولت دانست.
مذاكرات دو جانبه احمدي نژاد و شيخ حمد بن خليفه آل ثاني
امير قطر اظهار كرد: كشورهاي غربي با برخي بهانه جويي ها، خواستار سو»استفاده از كشورهاي منطقه عليه ايران هستند، اما همكاري هاي مشترك كشورهاي منطقه با يكديگر مي تواند تمام توطئه هاي دشمنان را خنثي كند. محمود احمدي نژاد و شيخ حمد بن خليفه آل ثاني در مذاكراتي آخرين تحولات منطقه و راههاي ارتقاي بيش از پيش روابط جمهوري اسلامي ايران و قطر را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. رئيس جمهور اسلامي ايران در اين ديدار كه عصر پنجشنبه پس از استقبال از امير قطر در نهاد رياست جمهوري برگزار شد با ابراز خرسندي از توسعه بيش از پيش روابط دو كشور در زمينه هاي مختلف، همكاري هاي جمهوري اسلامي ايران و قطر را به نفع منطقه و جهان اسلام دانست. احمدي نژاد در ادامه اين ديدار، همكاري هاي مشترك و گفتگو براي حل و فصل مسايل منطقه اي و بين المللي را مهم ارزيابي كرد و افزود: هنگامي كه كشورهاي منطقه و ايران، تصميم به گفتگو و مذاكره براي توسعه همكاري ها و تاكيد بر نقاط مشترك اتخاذ مي كنند، دشمنان ملت هاي منطقه از اين امر مايوس مي شوند. رئيس جمهور با استقبال از ابتكار عمل قطر براي برگزاري نشستي مشترك براي حل و فصل مسايل منطقه اي در آينده اي نزديك، اظهار اميدواري كرد كه اين نشست ها بتواند به توسعه همكاري هاي دوجانبه و چند جانبه كشورهاي منطقه بيانجامد. رئيس شوراي عالي امنيت ملي كشورمان همچنين گفت: جمهوري اسلامي ايران خواستار صلح، ثبات و امنيت براي همه كشورهاي منطقه است. ما علاقه منديم كه همه كشورها در صلح و صفا با هم زندگي كنند. شيخ حمدبن خليفه آل ثاني امير قطر نيز در اين ديدار با تشريح آخرين اوضاع منطقه، روابط دو كشور را دوستانه، رو به گسترش و مستحكم دانست.
دستاوردهاي دولت در تحولات بنيادي، ايران را شكوفا مي كند
معاون اجرايي رئيس جمهور اظهار داشت: دستاوردهاي دولت نهم در تحولات بنيادي براي همه ناظران منصف قابل مشاهده است و همگان مي دانند كه دستاوردهاي خدمات دولت نهم در آينده نزديك شكوفايي كشور را به دنبال خواهد داشت.علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور در گفتگو با فارس به مناسبت آغاز هفته دولت، با تبريك اين هفته و گراميداشت ياد شهيدان رجايي و باهنر گفت: دولت نهم با بهره گيري از چهار محور عدالت گستري، مهرورزي، پيشرفت و تعالي و توجه و خدمتگزاري به بندگان خدا، بنيادي ترين تحولات در عرصه اقتصادي، ديپلماسي خارجي و داخلي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي را آغاز كرده است. وي با تشريح رويكرد دولت در زمينه عدالت محوري افزود: ولايتمداري، احيا ارزش هاي اصيل اسلامي و سنت هاي الهي، مردم محوري، تحولات در زمينه برنامه ريزي، بودجه، سالم سازي ساختار اداري، تسهيل و تسريع در اجرا، توزيع متناسب ثروت و امكانات، برنامه ريزي براي پيشرفت متوازن همه مناطق خصوصا مناطق محروم و توجه به زيرساخت ها از جمله دستاوردهايي است كه در آينده نزديك شكوفايي كشور را به دنبال خواهد داشت.
جمعه 1 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]