تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867516004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کنسرت شهرام ناظری در وین برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: کنسرت گروه ایرانی به سرپرستی پژمان طاهری و خوانندگی شهرام ناظری در سالن مرکزی اتریش برگزار شد.
در این کنسرت که در قالب همایش مولانا و از سوی موسسه باور،شب گذشته برگزار شد، گروه "ایرانی" قطعاتی را در آواز دشتی،اصفهان و دستگاه نوا اجرا کرد.
http://www.aftab.ir/news/2008/jan/11/images/93cc4deabc802e449c1c4087d88970f8.jpgدر ابتدای این مراسم پیام استاد باستانی پاریزی به این همایش و همچنین مقاله وی(با صدا و تصویر استاد) پخش شد و پس از آن دکتر فیاض زاهد(مدیر گروه تاریخ دانشگاه آزاد) در باره زمان زندگی مولانا، به سخنرانی پرداخت.
وی با اشاره به مشکلات جهان اسلام ، جنگ های صلیبی و جنبش اسماعیلیه درزمان حیات مولانا،در باره علل مهاجرت این عارف بزرگ ایرانی گفت :اخبار هولناکی که در باره یورش مغولان به مناطق آسیای میانه می رسید و تهدیدات دیگری که وجود داشت، خانواده مولانا را وادار به مهاجرت کرد واین مهاجرت به عنوان نخستین توفان زندگی مولانا تاثیرات شگرفی بر دل و جان او گذاشت اما دومین توفان زندگی او در قونیه و کمی پس از آرامش اولیه به سراغش آمد .
وی دربخش دیگری از سخنانش که با تشویق حضار توام می شد گفت : تنها گذر از راسته شکر ریزان و آشنایی با شمس تبریزی کافی بود تا آتش به خرمن ایمان و آرامش او در اندازد و تا دم اتصال به ذات احدی او را بی قرار نماید.
پس ازسخنان دکتر زاهد یکی دیگر از مدعوین همایش ،مقاله وسخنرانی خود را با عنوان"مولانا وزبان" ایراد کرد؛دکتر حمیدرضا توکلی استاد ادبیات دانشگاه سمنان در آغاز با اشاره به بی بدیل بودن مولانا در ارتباط با زبان آوری و توجه او به زبان گفت : در گیری مولانا با زبان و در هم شکستن چارچوب های زبانی و کلیشه های روایی به حدی بوده که او را در این زمینه دلیر ساخته به طوری که به نو آیینی هایی دست می یابد که از روزگار او هرگز انتظارنمی رود.
توکلی در ادامه با تاکید براعجاب آور بودن استفاده مولانا از زبان و تلاش او برای گریز از تنگناهای زبانی گفت : مولانا به دو مقام امن و استثنایی معطوف بوده است :کلمه،زبان و دیگری موسیقی که مولانا سخت بدان دلبسته بوده و ازآن برداشتی ازلی و ابدی داشته است.
در ادامه این همایش شهرام ناظری به همراه گروه ایرانی به سرپرستی پژمان طاهری به روی صحنه آمدند . این گروه با اجرای قطعاتی از موسیقی ایرانی در دستگاه نوا و آواز های دشتی و بیات اصفهان توجه میهمانان بویژه اتریشی های حاضر در سالن را جلب کردند به طوری که پس از رفتن اعضای گروه با تشویق ممتد و مستمر حضار دوباره به روی صحنه بازگشتند و یک قطعه دیگر (اندک اندک) را اجرا کردند.
در پایان کامران کوهستانی- از فعالان ایرانی حوزه فرهنگ در اتریش-، لوح تقدیری را به مناسبت یک عمر تلاش وفعالیت شهرام ناظری در زمینه موسیقی و شعر مولانا از سوی ایرانیان ساکن اتریش به وی اهدا کرد.
گفتنی است درحاشیه این همایش نمایشگاه عکس فرشید صفاری با موضوع سماع برگزارشد؛همچنین پژمان طاهری،سنتور، رضا آبایی قیچک،سیاوش پورفضلی،تار،بهروزرضایی،تارباس، رشید کاکاوند،تنبک واردوان طاهری،سه تار و دف، گروه ایرانی را تشکیل می دادند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن