واضح آرشیو وب فارسی:بازی سنتر: ا ابتكار دانشمند ايراني بازي هاي كامپيوتري رنگ واقعي مي گيرد! محقق ايراني دانشگاه موناش استراليا دنياي بازي هاي ويدئويي و رايانه را هيجان انگيزتر از هر زمان ديگري خواهد كرد. او صداي محيطي خلق كرده است كه با استفاده از آن كاربر نه تنها صداي خود بلكه صداي شخصيت هاي مجازي اطراف را شنيده و حضوري پر احساس در دنياي مجازي همچون حضور در خيابان هاي شلوغ واقعي را تجربه مي كند.
اين فناوري نوين كه در دانشگاه "وولونگونگ" ارايه شده است، صداي فضايي نام داشته و تحولي نوين در دنياي فناوري بازي هاي رايانه و ويدئويي ايجاد مي كند.
پروفسور فرزاد صفائي محقق ايراني و رهبر اين پروژه گفت : بازي هاي امروزي ذاتا تفاوتي با فيلم هاي صامت ندارند.
وي افزود: در بازيهاي فعلي رايانه و ويدئويي صداهاي انفجاري و موسيقي در پيش زمينه شنيده مي شود اما كاربر حقيقتا نمي تواند با شخصيت ها صحبت كند و با آنها همراهي كند.
پروفسور صفائي، مدير مركز كاربردها و شبكه هاي در حال ظهور دانشگاه "وولونگونگ" گفت: اما با استفاده از اين فناوري نوين ارتباطاتي مي توان صداي محيطي كه كاربر در آن حضور مجازي دارد را به وضوح شنيده و حس كاملي از آن داشته باشد. همچنين با استفاده از آن تعامل كاملي با شخصيت هاي موجود در هر صحنه به خصوص از بازي برقرار مي شود.
به گفته پروفسور صفائي، در محيط شلوغ، فناوري "صداي فضايي" مي تواند تشخيص دهد صداي چه كسي دربرد شنوايي كاربر بازي قرار دارد.
اين محقق برجسته ايراني ادامه داد: اين فرآيند به معناي آن است كه هنگامي كه كاربر در محيطي همچون محيط مجازي قرار دارد و شخصيت مجازي كه تحت كنترل دارد پوياست، صداي هر شخصيت مجازي ديگري كه در اطراف آن حضور دارد با عالي ترين كيفيت ممكن شنيده مي شود.
به گفته پروفسور صفائي اين فناوري محدوديت هاي كنفرانس صوتي را ندارد چون صدها شخصيت مجازي در محيط حضور دارند و در اين ميان مكالمات متعدد شبيه سازي شده اي وجود دارد كه مشابه آن در دنياي واقعي وجود دارد.
فناوري نويني كه اين محقق ايراني ارايه كرده قابليت مورد استفاده قرار گرفتن در جوامع شبكه اي اجتماعي همچون Second Life و محيط هاي مشابه توام با يادگيري مفاهيم نظير دانشگاههاي مجازي را نيز دارد.
پروفسور صفائي ادامه داد: نسخه هاي بعدي و ارتقا يافته بعدي اين فناوري شامل ويدئوها خواهد بود كه به اين ترتيب به كاربران اين اجازه را مي دهد تا به جاي حضور در دنياي مجازي با استفاده از شخصيت هاي مجازي، با تصاوير ويدئويي خود اين حضور را تجربه كنند.
پروفسور فرزاد صفائي با دريافت مدرك ليسانس مهندسي از دانشگاه استرالياي غربي فارغ التحصيل شده و مدرك دكتراي خود را نيز در رشته مهندس ارتباطات از دانشگاه "مونش" اين كشور اخذ نمود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازی سنتر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]