تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867440363




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آیا تا بحال احساس حقارت کرده اید؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: آیا تا بحال احساس حقارت کرده اید؟
آیا تا بحال احساس حقارت کرده اید؟ همه*ی ما تاکنون با افرادی مواجه شده*ایم که سعی می*کنند مانع رسیدن اشخاص به* اهداف متعالی خود شوند و با صحبت*ها و رفتارشان، مایه*ی دلسردی و ناراحتی دیگران را فراهم می*کنند آیا تا به حال با افرادی برخورد کرده*اید که موفقیت*های*تان را بی*اهمیت جلوه دهند؟! همه*ی ما تاکنون با افرادی مواجه شده*ایم که سعی می*کنند مانع رسیدن اشخاص به* اهداف متعالی خود شوند و با صحبت*ها و رفتارشان، مایه*ی دلسردی و ناراحتی دیگران را فراهم می*کنند. برای نمونه، هروقت با آنان در مورد یک هدف اقتصادی صحبت کنید، با نشان*دادن موانع و سختی*های مسیر و حتی گاهی با بزرگ*تر جلوه*دادن آن*ها سعی می*کنند تا شما را از هدف*تان منصرف نمایند و یا حتماً با افرادی برخورد کرده*اید که وقتی به* موفقیتی دست*می*یابید، به*جای این*که خوشحال شوند و شما را به*سوی کامیابی بیش*تر تشویق و ترغیب کنند، از احساس نفرت نسبت به شما لبریز می*شوند و با بی*اعتنایی به موفقیت شما، سعی در کم*اهمیت جلوه*دادن و ناچیزانگاشتن آن دارند. بدتر از همه*ی این موارد، افرادی هستند که در صحبت*های*شان همیشه کسی یا کسانی را دارند که بخواهند توسط آنان، نکات مثبت و قوت شما را نادیده و کم*اهمیت جلوه دهند؛ برای نمونه اگر شما در کارتان به *سِمت بالاتری دست* یافته*اید، آنان در مورد کسی صحبت می*کنند که به ریاست اداره*ی مهمی دست*یافته تا به شما بگویند که از نظرشان، ارتقا و پیشرفت شما کم*اهمیت بوده است! به*راستی منشأ این*گونه رفتارها در کجای فرهنگ انسانیت نهفته است؟! چرا زمانی*که با انسان*های بسیار موفق برخورد می*کنیم، کم*تر در رفتارشان این*گونه نیت*های بد و کنایه*های آزاردهنده دیده می*شود؟ پاسخ این سؤال در دو کلمه خلاصه می*شود؛ «احساس حقارت» برخی از افرادی که قادر نیستند به پیشرفت و موفقیت شما دست پیدا کنند، می*خواهند شما را در سطح خودشان یا کم*تر از خودشان نگه*دارند؛ درواقع آنان نمی*دانند که هیچ*کس نمی*تواند مانع کامیابی و موفقیت شما شود مگر این*که خودتان بخواهید! اگر کسی موفق شد برای مدتی مانع دست*یابی شما به هدف*تان شود، بدانید که باید مسیر خود را در رسیدن به هدف*تان تغییر دهید نه این*که دست از هدف*تان بردارید. افرادی که سعی می*کنند شما نتوانید به خواسته*تان برسید، در وجود شما چیزی را می*بینند که موجب نگرانی و آزارشان است. بی*تردید در شما چیزی هست که خود را فاقد آن می*دانند و کمبود آن*را در وجود خود حس می*کنند؛ چیزی مانند یک درون*مایه*ی قوی و هدفمند! در مواجهه با این افراد، افکار و زمان خود را صرف مبارزه و دشمنی با آنان نکنید؛ بلکه به هدف خود بچسبید تا زودتر به آن دست*یابید. به*یاد داشته باشید که اگر فقط به موفقیت بیندیشید، چیزی جز موفقیت نصیب شما نمی*شود. پس به رودی بیندیشید که در مسیر دریا شدن، بارها و بارها کوه*ها و دره*ها را می*پیماید و با صخره*های سخت برخورد می*کند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن