واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: مبلمان منزل را ۴ ۳ ۳ بچینید! ۴ نکته درباره نظافت، ۳ نکته درباره خرید و ۳ نکته درباره نگهداری از مبلمان خانگی
قدیم ترها وجود مبل و صندلی در خانه، نشانه ثروت صاحب خانه بود و از مبلمان بیشتر به عنوان یک وسیله تزیینی استفاده می شد اما این روزها کمتر خانه ای را خالی از مبل و صندلی می بینید و مبلمان به جزو لاینفک اکثر خانه ها تبدیل شده. ۱۰ نکته ای که در ادامه می خوانید، کمک تان می کند در نظافت، خرید و نگهداری از مبلمان منزل تان آگاهانه تر عمل کنید....
● ۴ نکته درباره نظافت مبلمان خانگی
۱) درزهای چوب مبلمان تان را به وسیله یک مسواک که موهای آن با آب و کمی واکس مخصوص چوب مرطوب شده است تمیز کنید. این کار هم گرد و غبار چوب مبل تان را به طور کامل از بین می برد و هم باعث می شود که هنگام گردگیری، غباری روی مبل در هوا پخش نشده و به ایجاد آلرژی در شما منجر نشود. ضمنا اگر غذای چرب یا نوشیدنی شیرین و چسبناکی مثل نوشابه یا شربت روی مبل تان ریخت، بلافاصله یک پارچه نخی سفید رنگ را به کمی آب و پودر ماشین لباس شویی آغشته کنید و پارچه رومبلی را تمیز کنید. دلیل استفاده از پارچه سفید این است که دستمال نخی مرطوب به رومبلی تان رنگ پس ندهد.
۲) همیشه روی مبلمان تان را با یک پارچه نخی سفید به صورت کامل بپوشانید تا هرگونه کثیفی و لک را به سرعت ببینید. برای جلوگیری از تجمع گرد و غبار اضافه و ابتلا به آلرژی هم باید پارچه ای که روی مبل تان کشیدید را هر ۲ هفته یک بار با آب گرم و یک ماده شوینده ملایم بشویید و آن را در آفتاب پهن کنید تا خشک شود.
۳) اگر به آلرژی فصلی مبتلا هستید، پارچه رومبلی تان را بیرون از منزل پهن نکنید. این کار باعث می شود که گرده گیاهان به پارچه خیس بچسبد و شدت آلرژی را افزایش دهد. خشک کردن ملحفه ها در داخل منزل و اتو کردن آنها می تواند بهترین راه برای ضدعفونی کردن این پارچه ها باشد.
۴) اگر فاصله بین کفی صندلی مبل تان تا زمین به اندازه مناسب نیست و دست تان برای تمیز کردن کنار زمین، زیر مبل نمی رود، هر ۲ هفته یک بار، میز و صندلی های تان را جا به جا کنید تا بتوانید زیر آنها را نظافت کنید تا باقی مانده احتمالی مواد غذایی یا گرد و خاک، محل پیدایش انواع حشرات مثل مورچه یا پشه در منزل تان نشود.
اگر تشک صندلی های مبل تان جدا می شوند، حتما برای آنها هم روکش جداگانه تهیه کنید و هر دو سه روز یک بار آن را بلند کنید و اگر پوست تخمه یا بقایای تنقلات تان زیر تشک ریخته، آنها را تمیز کنید.
● ۳ نکته درباره خرید مبلمان خانگی
۱) هنگام خرید دقت کنید که مبل، صندلی و میزتان کمترین درز و کنده کاری را داشته باشد تا بتوانید راحت تر آنها را تمیز کنید.
۲) اگر برای تان امکان دارد، مبلمانی بخرید که رویه آن از جنس چرم باشد؛ چون نظافت مبل و صندلی هایی که روکش شان چرم است، بسیار ساده تر از نظافت مبلمان با پارچه های نخی و پنبه ای است. برای تمیز کردن روکش چرم مبل ها، کافی است یک دستمال نخی را با کمی آب آغشته به پودر لباس شویی مرطوب کنید و آن را روی مبل ها بکشید و سپس با یک پارچه نمناک و بعد یک پارچه خشک، نظافت تان را به پایان برسانید.
۳) بد نیست موقع خرید، فضای منزل تان را هم در نظر بگیرید تا وسایلی بزرگ تر از فضای باز خانه تان نخرید و با برخورد کردن با آنها، رفت و آمدتان را مشکل نکنید.
● ۳ نکته درباره نگهداری از مبلمان خانگی
۱) مبل های تان را در فضای آفتاب گیر خانه نچینید. نور خورشید باعث از بین رفتن رنگ چوب و پارچه مبل تان می شود. ضمنا اگر می خواهید که طول عمر مبلمان تان بیشتر شود، لباس های خیس تان را برای خشک شدن روی آنها پهن نکنید. نم و رطوبت لباس ها باعث پوسیدگی پارچه و چوب مبل ها می شود.
۲) بهتر است وقتی مهمان دارید، روکش مبل های تان را بکشید و بعد از هر مهمانی، آنها را با آب گرم و پودر صابون بشویید.رویه پارچه ای مبلمان تان را حتما با یک پارچه نمناک گردگیری کنید. این کار باعث می شود که گرد و غبار روی مبل به دستمال خیس شما بچسبد و در فضا پخش نشده و باعث آزار ریه شما نشود. ضمنا به هیچ عنوان از مواد شوینده قوی مثل انواع سفیدکننده ها برای تمیز کردن مبل و صندلی تان استفاده نکنید. اگر این کار را بکنید، هم پس از مدت کوتاهی مبل های تان از رنگ و رو می افتد و هم بخار متصاعد شده از مواد شوینده به ریه های شما آسیب می رساند.
۳) اگر فنر مبل های تان دررفته، خست به خرج ندهید و خیلی زود آنها را برای تعمیر به کارگاه های مخصوص تعمیرات مبل بفرستید. فنری که از جایش دررفته باشد، می تواند پارچه مبل را پاره کند و باعث آسیب رسیدن به بدن شما شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]