تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872090449




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چهارمين همايش بين‌المللي دكترين مهدويت هدف از تحقق حكومت جهاني مهدي(عج) به ثبات رساندن بشريت است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: چهارمين همايش بين‌المللي دكترين مهدويت هدف از تحقق حكومت جهاني مهدي(عج) به ثبات رساندن بشريت است
گروه انديشه: تكيه حكومت مهدي(عج) در قرآن بر عنصر امنيت است. در آيه 55 سوره نور هدف از وعده الهي براي تحقق حكومت الهي، امنيت است. هدف از تحقق حكومت جهاني مهدي(عج) به ثبات رساندن بشريت است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين «قنبر علي‌صمدي» عصر روز گذشته 24 مرداد ماه سال جاري در اولين روز از همايش بين‌المللي دكترين مهدويت در ارائه مقاله «امنيت مهدوي الگوي جامعه امن» كه در سالن شماره 1كميسيون تخصصي حقوقي و سياسي برگزار ‌شد، ضمن بيان مطلب فوق گفت: محورهاي مهم اين مقاله كه مورد اشاره قرار خواهد گرفت اهميت موضوعي امنيت و بررسي فاكورهاي الگويي مطرح در آن و نقش به سزايي آن در رشد و توسعه كشورها است.

وي افزود: اهميت موضوع مهدويت را از سه لحاظ مي‌توان مورد توجه قرار داد: يكي به لحاظ نقش كليدي امنيت نسبت به نيازمندي‌ها و اساس زندگي است. عدالت، صلح ارتباطات، فرهنگ و ... وابسته به مقوله امنيت هستند. مسأله امنيت و امنيت اجتماعي كليد و بستهاساسي ساير شاخصه‌هاي حيات اجتماعي است.

اين محقق و استاد دانشگاه در ادامه سخنانش خاطرنشان كرد: مسأله دوم نياز طبيعي انسان نسبت به مسأله امنيت است. انسان بالاتر از آب و نان به امنيت احتياج دارد و بدون امنيت چيزي باقي نمي‌ماند.

وي خاطرنشان كرد: امام صادق(ع) براي نشان دادن ضرورت امنيت در زندگي مي‌فرمايند: «سه عنصر و سه چيز است كه بشريت به آن نيازمند است كه عبارتند از: امنيت، عدالت و رفاه.» حضرت در اين فرمايش، امنيت را مقدم بر عدالت و رفاه اعلام مي‌كند.

علي‌صمدي تأكيد كرد: ساير نيازمندي‌هاي اجتماعي وابسته به امنيت است. پيامبر(ص) نيز مي‌فرمايند: «مسأله امنيت و عافيت و سلامتي دو نعمتي است كه اكثر نعمت‌ها نسبت به آن اهميت قائل‌اند. تنها در شرايط نبود امنيت است كه ما قدر امنيت را مي‌فهميم.

اين محقق و استاد دانشگاه در ادامه سخنانش اذعان كرد: اين احاديث به ضرورت امنيت تأكيد دارند و مسأله ديگر اين است كه امنيت در قرآن به عنوان هدف جامعه توحيدي مطرح شده است. در قرآن تكيه حكومت مهدي بر عنصر امنيت است. در آيه 55 سوره نور هدف از وعده الهي براي تحقق حكومت الهي، امنيت است. هدف از تحقق حكومت جهاني مهدي(عج) به ثبات رساندن بشريت است.

وي در پايان سخنانش حاطرنشان كرد: كاركردگرايان و نئوكاركردگرايان بنا بر نظريه كانتوري و اشپيگل همگرايي را وضعيتي خاص مي‌پندارند و معتقدند كه در حقيقت وضعيت‌ها و ويژگي‌هاي سياسي، اجتماعي، اقتصادي، قومي، نژادي و ... موجد همگرايي مي‌شود.

چهارمين همايش بين‌المللي دكترين مهدويت روز گذشته 24 مرداد ماه در سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي آغاز به كار كرد و امروز عصر به پايان مي‌رسد.
 جمعه 25 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن