واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: باهنر خواستار استعفاي مشايي شد باهنر: موضوع مدرك كردان بحث و جدل سياسي است
كشور اين قدر مسأله، برنامه و هدف دارد كه نبايد يك وازرتخانه مهم را معطل اينگونه مسائل كنيم و حتي اگر ثابت شود كه مدرك آقاي كردان درست نيست اين مسئله مشروعيت راي نمانيدگان را زير سوال نميبرد هرچند كه نمايندگان حق استيضاح وزير را دارند.
آفتاب: دبير كل جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به سخنان رحيم مشائي معاون رئيس جمهور، ضمن درخواست از احمدي نژاد براي برخورد با اينگونه سخنان تاكيد كرد: «حداقل كاري كه آقاي مشائي براي عذرخواهي ميتواند انجام دهند اين است كه استعفا دهد».
به گزارش سرويس سياسي آفتاب به نقل از مهر، محمد رضا باهنر كه در نشستي كه به منظور بزرگداشت روز خبرنگار در دفتر جامعه اسلامي مهندسين برگزار شده بود، سخن ميگفت، در مورد اظهارات اسفنديار رحيم مشائي اظهار داشت: «در جلسه روز چهارشنبه مجلس، يك موضع متحد، هماهنگ و قوي داشت كه هم در نطق پيش از دستور سخنرانها، تذكرات شفاهي و اظهارات غير مستقيم رياست محترم مجلس اعلام شد و بيانيه 200 نفر از نمايندگان در اين مورد نيز مويد آن بود».
وي با بيان اينكه در ابتدا فكر ميكرديم سخنان رحيم مشائي سهواً و استفاده اشتباه از كلمات بوده است و ميخواستيم با حسن ظن با آن برخود كنيم تصريح كرد: «متاسفانه ايشان با بحثهائي كه بعدا كردند مشخص شد كه عالما و عامدا و با موضع روشن اين صحبتها را مطرح كردند».
نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي ضمن تاكيد بر اينكه اين گونه سخنان با توجه مواضع راهبردي نظام جمهوري اسلامي در مورد فلسطين، سخيف است خاطرنشان كرد: «با توجه به مواضع راهبردي نظام جمهوري اسلامي، از آغاز نهضت امام (ره) از سال 42 كه مسأله انقلاب فلسطين و انقلاب اسلامي ايران همزاد و همراه شدند و از يكديگر تاثير و تاثر داشتند، اين مسأله يكي از اصوليترين مواضع جمهوري اسلامي ايران است».
وي با تاكيد بر اينكه بر اساس مواضع شفاف انقلاب و نظام ، اسرائيل را به رسميت نمي شناسيم تصريح كرد: «ما ممكن است با كشوري اختلاف داشته باشيم، اما حكومتي را غير مشروع نميدانيم همچنانكه حاكميت آمريكا را مشروع ميدانيم ولي اساساً حكومت اسرائيل را مشروع نميدانيم».
باهنر با بيان اينكه معتقديم رژيم صهيونيستي سرزمين فلسطين را غصب كرده است و حكومتي جعلي به وجود آورده است گفت: «يك عده از ساكنان كشور فلسطين قبل از حضور صهيونيستها در اين كشور زندگي ميكردند و در واقع اهل آنجا هستند ولي مهاجران صهيونيست كه از سراسر دنيا به اين منطقه آمدند در واقع خاك اين كشور را غصب كردند، بر اين اساس ما نه ملت اسرائيل را به رسميت ميشناسيم و نه حكومت اسرائيل را رسمي ميدانيم».
وي ادامه داد: «حرف آقاي مشائي نه ربطي به مسوليت ايشان داشت و نه وي در موقعيتي است كه بتواند سياستهاي راهبردي نظام جمهوي اسلامي ايران را تعريف كند و فكر ميكنم ضرورت دارد رئيس جمهور محترم نسبت به اين مسئله بيتفاوت نباشند و با كساني كه با تكيه بر مناصب مهم كشور چنين حرفهائي ميزنند برخورد جدي كنند».
باهنر تاكيد كرد: «آقاي مشائي به خاطر اين سخنان بايد از ملت ايران عذرخواهي كند و حداقل كاري كه مي تواند بكند اين است كه استعفا دهد».
دبير كل جامعه اسلامي مهندسين در بخش ديگري از گفتگوي خود با خبرنگاران در مورد مدرك وزير كشور واتفاقات پيرامون آن تصريح كرد: «بالاخره براي اينكه يك نفر وزير شود فرايندي اتفاق ميافتد، رئيس جمهور بر اساس بررسيهاي خود فردي را به مجلس معرفي ميكند و 10 روز براي رايزني با نمايندگان مردم فرصت دارد و نهايتا نماينگان در صحن علني مجلس در مورد
” آقاي مشائي به خاطر اين سخنان بايد از ملت ايران عذرخواهي كند و حداقل كاري كه مي تواند بكند اين است كه استعفا دهد.... “
آن فرد تصميم ميگيرند».
وي با بيان اين اعتقاد راي اعتماد به وزرا نبايد پس لرزه داشته باشد گفت: «اگر قرار باشد بعد از هر انتخابي مدتي پيش لرزه و مدتي پس لرزه داشته باشيم سنگ روي سنگ بند نميشود».
باهنر با بيان اينكه در مورد مسئله وزير كشور بايد دو مسئله از هم تفكيك شود، اظهار داشت: «زماني است كه مثلا ميگويند شرط داشتن پستي خاص، فلان مدرك است و مثلاً براي نمايندگي مجلس بايد حداقل مدرك فوقليسانس باشد و اگر بعد از انتخاب شدن يك نماينده، مدرك وي زير سوال برود قابل تعقيب حقوقي است كه هم ميتوان در مجلس پيگيري كرد و اعتبارنامهاش را مورد تجديد نظر قرار داد».
نائب رئيس مجلس هشتم ادامه داد: «ولي زماني داشتن مدرك خاص شرط براي يك مسئوليت نيست، اينكه در مورد مدرك آقاي كردان عدهاي ميگويند كه مشكل دارد و عدهاي مخالف آن هستند و به نظرم نبايد اين مسائل را دنبال كرد».
وي تاكيد كرد: «كشور اين قدر مسأله، برنامه و هدف دارد كه نبايد يك وازرتخانه مهم را معطل اينگونه مسائل كنيم و حتي اگر ثابت شود كه مدرك آقاي كردان درست نيست اين مسئله مشروعيت راي نمانيدگان را زير سوال نميبرد هرچند كه نمايندگان حق استيضاح وزير را دارند».
باهنر در پاسخ به خبرنگاري كه گفت كردان به نمايندگان دروغ گفته است، گفت: «يك موقع بحث شرعي و علمي ميكنيم كه آن زمان دروغ، دروغ است مثلا براي نمايندگان ميگوئيم بايد ملتزم به مباني شرعي باشند كه اين التزامي عرفي است نه يك التزام و دقت علمي».
وي با بيان اينكه دقت علمي قصد قانونگذار نيست، تصريح كرد: «مگر ميتوانيم در دنيا غير از معصومين كسي را پيدا كنيم كه دروغ نگفته باشد يا سهوا يا عمدا، ولي يك سري كارها هست كه تائيد حقوقي دارد مثلا فرض كنيم روزي ثابت شود آمار راي آقاي كردان ميزان اعلامي نبودهاست، كه دراين صورت از همان لحطه ايشان ديگر وزير نخواهند بود در باقي موارد نمانيدگان اگر لازم ديدند مي توانند وزير را استيضاح كنند».
باهنر تاكيد كرد: «به نظر ميرسد اين مسائل بحث و جدل سياسي باشد و كشور را نبايد معطل اين مسائل كرد».
پنجشنبه 24 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]