واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: ـ مینا بیسل:
بیولوژیست تراز اوّ ل ایرانی مقیم آمریکا، پیشتاز تحقیقات سلولی مولکولی و صاحب نظریه ی "تأثیرات عوامل محیطی بر سرطان" ، برنده ی جوایز متعدد علمی. تلاش های این پروفسور ایرانی از 30 سال قبل شروع شد و جان بسیاری از مبتلایان به سرطان را نجات داده و شاید به زودی نام وی به عنوان برنده ی جایزه ی نوبل در پزشکی اعلام شود.
ـ شیرین دهقان:
برجسته ترین زن در دنیای تکنولوژی در سال 2006 ، نو آوری در سیستم های مخابراتی و بهینه سازی شبکه های موبایل، دلیل اصلی داوران در انتخاب خانم دهقان بوده.
ـ لیلی افشار:
موسیقیدان ایرانی تبار آمریکایی، از بهترین نوازندگان گیتار کلاسیک در جهان. جوایز دهمین ، یازدهمین و دوازدهمین دوره ی انتخاب بهترین نوازنده ی سال از طرف آکادمی ملّی علوم و هنر آمریکا به او اهدا شده است.
ـ صبا ولد خان:
استاد یار دانشگاه در رشته ی بیولوژی ، به عنوان "بهترین دانشمند جوان" سال 2005 در آمریکا شناخته شد. دریافت مدرک پزشکی از ایران، در دانشگاه کلمبیا به ادامه ی تحصیل پرداخت. پی گیری و تلاش بی وقفه ی او، به کشف یکی از مهم ترین سؤالات در زمینه ی ژنتیک منجر شد.
ـ انوشه انصاری:
نخستين زن توریست فضایی در جهان ـ زاده مشهد، در رشته ی مهندسی برق و کامپیوتر تا مقطع فوق لیسانس به تحصیل ادامه داد. شرکتی در زمینه ی مخابرات تأسیس کرد. شرکت را به 550 میلیون دلار فروخت که جزء 40 زن ثروتمند زیر 40 سال آمریکا شد و با پرداخت مبلغ 20 میلیون دلار به فضا سفر کرد و هم اکنون به عنوان حامی مالی برنامه های همگان سازی مسافرت به فضا می باشد.
ـ ارغوان رضایی:
تنیسور جوان ، علاقه ی او از زمانی شروع شد که به عنوان توپ جمع کن برادر بزرگش، در زمین های تنیس حضور پیدا کرد. ساکن فرانسه، در سال های 2002 ـ 2005 مقام اوّل زنان کشورهای اسلامی و در مسابقات جهانی استامبول دوم شد.
ـ مریم میرزاخانی:
نابغه ی جوان ایرانی ، برنده ی دو مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی 1994 ـ 1995 پس از گرفتن مدرک فوق لیسانس ریاضی از دانشگاه شریف، برای گرفتن مدرک دکترا به دانشگاه "هاروارد" دعوت شد و بعد از گرفتن مدرک دکترا در دانشگاه "پرینستون" ( دانشگاه البرت انشتین) به عنوان استاد یار مشغول تدریس شد.
ـ شعله عاصمی:
شیمیدان برجسته ی ایرانی........ گرفتن مدرک فوق دکترا از دانشگاه استرالیا ـ در آمریکا به عنوان استاد یار به مطالعه روی روش های نوین جداسازی مواد پرداخت. نتیجه ی تحقیقات این دانشمند ایرانی، پایه ای شد برای مطالعات استاد آمریکایی اش که بعدها برنده ی جایزه ی نوبل در شیمی شد.
ـ آزاده تبارزاده:
دکترای فیزیک در سال 1994 از آمریکا، در سال 1997 به عنوان پژوهشگر در شاخه ی فیزیک اتمسفر به سازمان فضایی ناسا پیوست مهم ترین تحقیق وی "تأثیر فعّالیّت آتشفشان ها بر لایه ی اوزن و تغییرات جوّی زمین می باشد. وی جوایز علمی زیادی را به دست آورده است که مهم ترین آن "جایزه ی ویژه ی دانشمندان 2001 می باشد"
"برگرفته از مجله ی چلچراغ شماره ی 279 ص 27"
عزيزم اسم منو فراموش كردي!
سلام ادمین جون
من اسم خودمم فراموش کردم بنویسم خوب شد یادم آوردین
نقل قول:با پرداخت مبلغ 20 میلیون دلار به فضا سفر کرد
من این کار خانم انوشه انصاری رو کار جالبی نمیدونم. برای شهرت همچین هزینه ای پرداختن افتخارآمیز نیست.
روی زمین میشد این پول رو خیلی بهتر خرج کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]