تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868401819




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشاور فياض : مذاكره با اسرائيل بيهوده است


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: مشاور فياض : مذاكره با اسرائيل بيهوده است
مشاور نخست وزير دولت انتصابي تشكيلات خودگردان فلسطين مذاكره با رژيم صهيونيستي را بي فايده دانست و خواستار توقف آن شد.
به گزارش خبرگزاري قدس به نقل از شبكه خبري « العالم » « حاتم عبدالقادر » درباره پيشنهاد اخير نخست وزير رژيم صهيونيستي به رئيس تشكيلات خودگردان گفت : به طور قطع بخشي از اين اطلاعات واقعيت دارد و آمريكايي ها از تشكيلات خودگردان و مقامهاي رژيم اسرائيل خواسته اند تا نظر كتبي خود را براي جمع بندي مواضع ارائه دهند.
وي افزود : بر اساس اطلاعات من تشكيلات خودگردان نظر كتبي خود را درباره مسائل مربوط به راه حل نهايي ارائه كرده است و رژيم اسرائيل نيز نظر كتبي خود را در اين باره مطرح كرده است .
عبدالقادر گفت : مقامهاي رژيم اسرائيل در نظر كتبي خود مساله قدس و دره اردن را ناديده گرفتند و در نتيجه به مرحله اي رسيده اند كه مذاكره كننده فلسطيني نمي تواند آن را بپذيرد.
روزنامه صهيونيستي هاآرتص در شماره روز سه شنبه نوشته بود : ايهود اولمرت نخست وزير اسرائيل در ديدار اخير خود با محمود عباس رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين پيشنهادي را براي صلح با فلسطيني ها مطرح كرد كه شامل خروج اسرائيل از 93 درصد كرانه باختري است .
اين روزنامه صهيونيستي افزود : اين پيشنهاد شامل قدس و حق بازگشت فلسطيني ها نيست و اسرائيل در ازاي هفت درصد از كرانه باختري به اضافه قدس و دره اردن پيشنهاد كرده است تا پنج درصد از زمين هاي نقب در جنوب فلسطين اشغالي را به حكومت خودگردان پس از تسلط بر نوار غزه تحويل دهد.
عبدالقادر گفت : رژيم اسرائيل در روند صلح جدي نيست و نمي خواهد مذاكرات را بر مبناي سرزمين هاي اشغالي سال 1346 آغاز كند بلكه مي خواهد مذاكرات بر مبناي وضعيتي باشد كه هم اكنون در قدس و كرانه باختري تحميل كرده است و اين همان محور اختلاف ميان رژيم اسرائيل و تشكيلات خودگردان است .
مشاور « سلام فياض » نخست وزير انتصابي تشكيلات خودگردان فلسطين گفت : مذاكرات بدون نتيجه برگزار مي شود يعني دستيابي به هر گونه نتايجي ميان تشكيلات خودگردان و رژيم اسرائيل پيش از پايان سال جاري ميلادي امكان پذير نيست .
وي افزود : فلسطيني ها همچنان بر اصول و مباني ثابت خويش تاكيد مي كنند و در نتيجه هيچ گونه راه حل اسرائيلي يا مطابق خواست اين رژيم را نمي پذيرند.
عبدالقادر گفت : به نظر من مذاكرات فايده اي ندارد و در نتيجه رژيم اسرائيل بايد بين ادامه مذاكرات و شهرك سازي و تحميل اهداف خود يكي را انتخاب كند اما اينكه به طور همزمان هر دو را در دستور كار قرار دهد غير قابل قبول است .
وي افزود : رژيم اسرائيل با هر گونه حاكميت فلسطيني ها بر شهر قدس و دره اردن مخالف است و حتي برچيدن مجتمع هاي مسكوني (صهيونيست نشين ) را نمي پذيرد و به نظر من هيچ گونه محور توافقي ميان تشكيلات خودگردان و رژيم اسرائيل وجود ندارد لذا اين تشكيلات بايد به دنبال گزينه اي به غير از گفتگو باشد و معتقدم كه رياست تشكيلات خودگردان بزودي شكست مذاكرات را اعلام خواهد كرد.
مشاور نخست وزير دولت انتصابي محمود عباس گفت : شكاف در عرصه داخلي فلسطين باعث نبود هيئتي براي نظارت مردم بر روند مذاكرات و قرار دادن آن در مسير درست مطابق خواست آنان شد زيرا فعاليت مجلس قانون گذاري فلسطين متوقف است و شايد اگر اين مجلس فعاليت مي كرد مي توانست نقش نظارتي بر روند مذاكرات داشته باشد و تشكيلات خودگردان را ملزم مي كرد تا مذاكرات با رژيم اسرائيل را تا توقف اقدامات اين رژيم عليه فلسطينيان متوقف كند اما به نظر مي رسد كه شكاف داخلي ميان فلسطيني ها به رژيم اسرائيل بهانه تداوم تجاوزگري و شهرك سازي و بي توجهي به حقوق فلسطينيان را داده است لذا اولويت ملت فلسطين گردهم آمدن و تقويت وحدت و پايان دادن به شكاف داخلي و نه ادامه مذاكرات است .
 چهارشنبه 23 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن