واضح آرشیو وب فارسی:مهر: روحاني نژاد:انجمنهاي اسلامي در كشور احيا مي شوند
اراك - خبرگزاري مهر: معاونت فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي گفت: انجمنهاي اسلامي كشور كه در ادارات، محله ها، اصناف و حوزه هاي اجتماعي فعال بودند احيا مي شوند.
به گزارش خبرنگار مهر در اراك، حجت الاسلام حسين روحاني نژاد پيش از ظهر امروز در ديدار با تاثيرگذاران و انجمنهاي اسلامي استان مركزي افزود: انجمنهاي اسلامي از با سابقه ترين گروه هاي ديني و انقلابي هستند كه نقش مهمي در پيروزي انقلاب اسلامي و برهه هاي مختلف نظام داشتند.
وي تصريح كرد: مقدمات احياي اين انجمنها در شوراي عالي انقلاب فرهنگي صورت گرفته و نشستهايي در اين زمينه براي فعال كردن مجدد انجمنهاي اسلامي برگزار مي شود.
روحاني نژاد با اشاره به اينكه انجمنهاي اسلامي و اعضاي آن در اين مقطع مي توانند نقش مهمي در حوزه هاي ديني و فرهنگي ايفا كنند، خاطر نشان كرد: فعاليت اين انجمنها به زودي تعيين تكليف مي شود.
اين مقام فرهنگي كشور در ادامه با تاكيد بر نقش مفيد و موثر هيئتهاي مذهبي در كشور گفت: ساماندهي هيئتهاي مذهبي از اولويتهاي اين سازمان است و تاكنون گامهاي موثري در اين زمينه برداشته شده است.
وي با ضروري خواندن ساماندهي هيئت مذهبي گفت: بر خلاف برخي ديدگاه ها مباحث مالي، نيازهاي اوليه هيئتهاي مذهبي به ويژه هيئتهاي مذهبي بزرگ نيست چنانكه بر اساس برآوردهاي انجام شده تنها در چند روز از ماه محرم 200 ميليارد تومان در هيئتهاي مذهبي در عاشورا و تاسوعا هزينه مي شود.
روحاني نژاد اظهارداشت: ساماندهي، مديريت و جلوگيري از ايجاد زمينه هاي انحراف از مهمترين دلايل توجه به هيئتهاي مذهبي است.
حجت الاسلام روحاني نژاد پيش از ظهر امروز نيز در ديدار با كارشناسان امور فرهنگي تبليغات اسلامي استان مركزي كه در محل اين سازمان در اراك برگزار شد با تاكيد بر اهميت فعاليت كارشناسان امور فرهنگي در ثمر بخشي طرحهاي فرهنگي افزود: كارشناسان فرهنگي پيشقراولان توسعه فرهنگي هستند و هر طرح و پروژه فرهنگي هر چه كار كارشناسي بر روي آن انجام شده باشد ثمر بخشي آن مضاعف خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه كارشناسان فرهنگي بايد همواره دغدغه فرهنگ و توسعه دين داشته باشند،عنوان كرد: بايد علاوه بر توجه به روشها و كارهاي سنتي به رويكردهاي نو و جديد و شيوه هاي امروزي توسعه فرهنگي و ديني توجه شود و حركت متناسب با شرايط موجود باشد.
روحاني نژاد با تاكيد بر اينكه سياست سازمان تنها دستور از بالا نيست، خاطرنشان كرد: روشهاي عمودي مديريت كه دستور از بالا به بخشهاي پاييني داده شود به تنهايي كافي نيست و براي نتيجه بخش بودن برنامه هاي فرهنگي بايد از ظرفيت مجموعه هاي پايين دستي و شرايط گروه هدف مطلع بود.
وي نقش كارشناسان فرهنگي را كليدي خواند و گفت: كارشناسان فرهنگي بايد به ابزارهاي جديد تسلط داشته باشند.
در اين نشستها معاونت فرهنگي تبليغات اسلامي استان مركزي با تاكيد بر اينكه تلاش مي شود اقدامات فرهنگي با كار كارشناسي انجام شود گفت: استان مركزي استاني صنعتي و دانشجويي است از اين رو نيازمند توجه بيشتر در ارائه داده هاي فرهنگي است.
حجت الاسلام نعمت اله سرلكيان با تاكيد بر اينكه توجه به نهاد خانواده بايد اولويت كاري شود گفت: تحكيم نهاد خانواده مي تواند آسيبهاي اجتماعي را كاهش دهد و به توسعه ديني جامعه كمك كند.
وي تصريح كرد: استان مركزي داراي 635 روحاني، بيش از دو هزار هيئت مذهبي، 432 مداح شناسنامه دار است و در سال جاري 200 گفتمان ديني با تاكيد بر حضور دانش آموزان و دانشجويان در استان برگزار مي شود.
حجت الاسلام روحاني نژاد به همراه هيئت همراه خود از روز گذشته در استان مركزي حضور دارند و با تشكلهاي مختلف ديني استان ديدار خواهند داشت.
سه شنبه 22 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]