تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816321268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش حبري مهر/پوشش ضعف ائتلاف؛بررسي طرح استعفاي مشرف


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش حبري مهر/پوشش ضعف ائتلاف؛بررسي طرح استعفاي مشرف
خبرگزاري مهر- گروه بين الملل :با مخالفت قانونگذاران در ايالت سرحد شمال غربي پاكستان با قطعنامه عليه پرويز مشرف تحليل گران مي گويند پوشش ضعف ائتلاف دليل بررسي طرح استعفاي وي است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري آلمان، اين نمايندگان مخالفت خود را با قطعنامه عدم اعتماد به پرويز مشرف، اعلام كردند.

ائتلاف حاكم در پاكستان هفته گذشته از برنامه خود براي احضار مشرف به دادگاه به اتهام نقض قانون اساسي، رساندن كشور به يك بن بست سياسي، و فروپاشي اقتصادي خبر داد.

گروه ائتلاف از او خواسته بودند تا كناره گري كند، اما مشرف با اين درخواست موافقت نكرد.

در پي اين موضوع مجلس پاكستان امروز جلسه بررسي شروع تدابيري براي بركناري مشرف را برگزار كرد و مشرف نيز ضمن بيان اينكه از خود در برابر اتهامات وارده دفاع خواهد كرد، از اينكه دشمنانش بتوانند او را از سمتش بركنار كنند،ابراز ترديد كرد.

دراين رابطه ، "جام محمد يوسف " يك عضو طرفدار مشرف درمجلس پاكستان گفت اگر بخواهند مشرف را بركنار كنند ، آنها با اين مسئله مقابله خواهند كرد.

از سوي ديگر، "جاويد هاشمي " عضو حزب رابطه اسلامي اظهار داشت بسياري از اتهامات عليه مشرف تنظيم، و پس از آماده شدن آنها را به مجلس ارائه خواهند كرد.

وي افزود: ما به قدرت خود براي بركناري مشرف اطمينان داريم.

رسانه ها گزارش مي دهند كه مشرف همچنين از انتقادات دشمنان خود درمنطقه قبايلي هم درامان نمانده و دشمنان وي با برگزاري تظاهراتي مقابل مجلس خواستار بركناري او شدند.

همچنين "محمد خان" مسئول كميته دفاع از مناطق قبايلي در پاكستان گفت: بيشتر مردم خواهان بركناري مشرف هستند زيرا وي كشور را ويران كرده و ما خواهان توقف درگيري ها در مناطق قبايلي هستيم.

در اين بين امروز ريچارد بوچر معاون وزير خارجه آمريكا در امور جنوب آسيا گفت كه كشورش روند جاري در پاكستان را يك مسئله داخلي تلقي مي كند و در آن دخالت نخواهد كرد.

به عقيده كارشناسان دخالت آمريكا براي ممانعت از استيضاح مشرف به موقعيت واشنگتن در پاكستان لطمه جدي خواهد زد.

"ظفر نواز جسپل" تحليلگر سياسي پاكستاني در گفتگو با پرس تي وي، ضمن اظهار اين مطلب افزود، دولت آمريكا ممكن است از روابط خود براي تاثير گذاري در اين قضيه استفاده كند ولي بسياري از اعضاي ائتلاف بر اين باورند كه واشنگتن براي حفظ وجهه خود و آسيب خوردن روابطش با دولت حاكم در پاكستان از دخالت در جريان استيضاح خودداري خواهد كرد.

نواز جسپل بر اين باور است كه حتي اگر استيضاح انجام نشود يا مشرف موفق شود با موفقيت از خود دفاع كند، بحران سياسي كشور و فشارها براي كناره گيري وي از قدرت، همچنان ادامه خواهد يافت.

اين تحليلگر سياسي پيش بيني كرد، با اينكه مشرف امروز در ديدار خود با سه عضو برجسته مسلم ليگ بر خودداري از استعفا پافشاري كرده است، اما به احتمال قوي فشار افكار عمومي و مخالفان در روزهاي آينده، وي را وادار به بازنگري در تصميم خود و كناره گيري از قدرت خواهد كرد.

اما در عين حال برخي شخصيتهاي پاكستاني براين باورند كه ائتلاف حاكم در تلاش براي سلب اعتماد از رئيس جمهوري پاكستان از طريق پارلمان اشتباه بزرگي مرتكب شده است.

"احمد رضا قصوري" مشاور حقوقي رئيس جمهوري"مشرف" كه عالي ترين مقام قانوني پاكستان به شمار مي رود گفت دراينكه دولت ائتلافي حاكم بتواند وي را از سمت خود كنار كند ، ترديد وجود دارد، زيرا قانون به مشرف اين حق را داده است كه درباره مسئله كنار گذاشتن وي به ديوان عالي كشور رجوع كند، براي اينكه براساس ماده 47 قانون اساسي كنار گذاشتن رئيس جمهوري فقط در برخي موارد مي تواند مطرح شود كه مهمترين آن عبارت است از ناتواني جسمي كه مانع از انجام وظايف وي شود ، يا اينكه عملكرد نامناسبي داشته باشد".

"عابد نقوي" از رهبران اسلامي پاكستان نيز در اين ارتباط ضمن اشتباه توصيف كردن اين اقدام ائتلاف آن را ناشي از عدم موفقيت آنها در 5 ماه گذشته دانست.

نقوي افزود : مشرف شخصي نظامي است و از سوي ارتش حمايت شده و به مدت 9 سال بر ارتش و كشور حاكم بوده است و زماني كه لباس نظامي خود را كنار گذاشت به اين معنا نيست كه ارتش از حمايت وي دست برداشته است.

وي با اشاره مشكلات پاكستان درعرصه هاي مختلف گفت كه متاسفانه رهبران سياسي مشكل اصلي كشور را درك نكرده اند و اين گروه با طرح بركناري رئيس جمهوري در صدد توجيه ناتواني خود در حل مشكلات كشور هستند.

................

گزارش:حسين اميري
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن