تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820357072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

4 ( عيار )


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
گزارش قدس از اعتراض مشتركان تلفن همراه ؛ يك سيم كارت و دهها سؤال بي جواب!

* مهناز خجسته نيا
خراسان امروز: افرادي كه سيم كارت همراه اول را در دست دارند عنوان «IR-TCI» و يا «IR-MCI» را در صفحه نمايشگر تلفن همراه خود مشاهده مي كنند، اما به راستي اين واژه ها مخفف چيست و چه تفاوتي با هم دارند؟ به رغم گذشت سالها از ورود سيم كارت همراه اول در بازار مصرف، به دليل عدم اطلاع رساني جامع از برخي تغييرات، اظهارات ضد و نقيضي در اين خصوص همچنان در بين دارندگان تلفن همراه رد و بدل مي شود.
اگر به سابقه اين سيم كارتها پرداخته شود، مشخص خواهد شد كه از ابتداي واگذاري سيم كارت همراه اول تا يكي دو سال پيش همه سيم كارتها داراي عنوان «TCI» بودند و به يكباره بدون هيچ گونه اطلاع رساني، واگذاري سيم كارتهايي با عنوان «MCI» آغاز شد.
البته بنا به برخي اظهار نظرها، اين تغيير نام فقط در راستاي خصوصي سازي در شركت ارتباطات سيار بوده است، آن هم از نوعي كه مختص ايران است و فقط اسم تغيير مي كند.

تقليل امكانات
برخي نيز دليل اين امر را تغيير امكانات سيستم همراه اول عنوان مي كنند و معتقدند، كپي برداري سيم كارتهاي «TCI» امكان پذير بود، اما سيم كارتهاي جديد با عنوان «MCI» قابليت كپي برداري ندارند.
شماري هم به موضوع تأمين درآمدهاي جديد با اين تغييرات اشاره مي كنند و مي گويند: تغيير نام، بهانه اي براي اخذ هزينه از سوي «همراه اول» شده و از مدتي پيش دارندگان سيم كارتهاي TCI با مراجعه به دفاتر خدماتي تقاضاي تبديل به سيم كارت «MCI» را پر مي كنند، با اين شرط كه به ازاي اين لطفي كه شركت ارتباطات سيار مي كند 10 هزار تومان در اولين فيش هزينه مكالمات دارندگان منظور شود.
به گفته بيشتر دارندگان TCI، اين موضوع برخلاف خواسته آنان و فقط به دليل برخي اجبارها صورت مي گيرد و مشخص نيست كه چرا مشتركان بايد تاوان تغيير كشور طرف قرارداد شركت ارتباطات سيار، تصميمها و سيستمها را بپردازند.

هرسيم كارت براي يك مدل گوشي
يكي از دارندگان سيم كارت TCI در گفتگو با گزارشگر ما مي گويد: اوايل دهه 80 در جريان ثبت نامهاي دولتي، سيم كارت TCI را تحويل گرفتم و سالها از آن استفاده مي كردم، اما با ورود نسل جديد گوشي هاي تلفن همراه با مشكل مواجه شدم.
رحماني مي افزايد: سيم كارت تحويل شده فقط با يك نوع خاص از گوشي تلفن همراه قابل بهره برداري بود و گوشي هاي ديگر سيم كارت موجود را نمي خواندند.
وي به پيگيريهايي كه براي رفع اين مشكل كرده، اشاره مي كند و مي افزايد: شركت مخابرات در پاسخ به پيگيريها، مدعي شده اين سيم كارتها از همان ابتدا با گوشي واگذار شده در صورتي كه اصلاً اين چنين نبوده است.
اين مشترك اپراتور همراه اول با بيان اينكه تنها راه كار براي استفاده از اين نوع سيم كارتها در تمام گوشي ها تغيير آن است، مي گويد: اگر سيستم مخابراتي سيم كارتها تغيير كرده است، دارندگان آن مقصر نيستند، پس چرا بايد هزينه اين تغيير را پرداخت كنند.
يكي ديگر از دارندگان سيم كارتهاي TCI نيز مي گويد: چندي پيش تعداد زيادي از اين سيم كارتها بدون اطلاع و به صورت يك جا از سوي شركت ارتباطات سيار سوزانده شده، در حالي كه علت آن هنوز مشخص نيست.
وي با بيان اينكه تمامي اين افراد بايد هزينه تغيير سيستم را پرداخت كنند، مي گويد: اخذ چنين مبالغي، اجحاف در حق مشتركان است.
به گفته وي، جدا از بسياري امكانات فعلي سيم كارتها كه در همه جاي دنيا به صورت رايگان ارايه مي شود، چنين تغييراتي نيز بايد بدون هزينه ارايه شود.
وي با اشاره به بهاي اوليه بالاي سيم كارت در ايران نسبت به ساير كشورها مي افزايد: اين در حالي است كه اخذ هزينه هاي ديگر نيز جاي تأمل دارد.
يك كارشناس مخابراتي نيز در گفتگو با گزارشگر ما ضمن تأييد آنچه به عنوان انتقاد از سوي مشتركان مطرح مي شود، مي گويد: سيستم مخابراتي شركت ارتباطات سيار با تغيير كشور طرف قرارداد از TCI به MCI تبديل شده است، اما مشخص نيست كه چرا مشتركان بايد تاوان اين تغييرات را بپردازند.
وي كه از ذكر نامش خودداري مي كند، مي افزايد: شركت ارتباطات سيار طبق قرارداد جديدش بايد تمامي سيم كارتهاي TCIرا به MCI تبديل كند و چاره اي جز اجبار مشتركان براي اين تغيير ندارند.
وي با بيان اينكه به همين دليل بسياري از سيم كارتها بدون هماهنگي توسط خود شركت ارتباطات سيار سوزانده شده، اظهار مي دارد: اين اجحاف آشكار در حق آنان است كه هزينه اين جا به جايي را برخلاف ميل و اطلاع آنان دريافت مي كنند.

سكوت شركت ارتباطات سيار
گرچه پاسخ به اين ابهامات و اظهار نظرهاي متفاوت، گفته هاي مسؤولان شركت ارتباطات سيار را مي طلبد، اما طفره رفتن آنان از مصاحبه اين سؤالها را بي پاسخ گذاشت.
گزارشگر ما به رغم يك هفته تماس مكرر تلفني با مسؤول روابط عمومي شركت ارتباطات سيار و اعلام درخواست مصاحبه با دفتر رسانه هاي اين شركت موفق به اين امر نشد.

مديرعامل شركت آب منطقه اي خبر داد؛ ايجاد بانك اطلاعات جامع حفاظت و بهره برداري از آبهاي زيرزميني در خراسان رضوي

خراسان امروز: مديرعامل شركت آب منطقه اي خراسان رضوي گفت: اين شركت 24 سد مخزني را در دست بهره برداري دارد.
سيد مرتضي حسيني در حاشيه جلسه شوراي اداري استان با ارائه گزارش عملكرد اين شركت در سه سال گذشته اظهار داشت: شركت آب منطقه اي خراسان رضوي علاوه بر 24 سد مخزني، 21 پروژه تغذيه مصنوعي، 15 بند انحرافي، 11 شبكه آبياري و زهكشي و 24 پروژه آبرساني به شهرها و صنايع را در دست بهره برداري دارد.
وي از سد دوستي به عنوان يكي از طرحهاي مهم اين شركت ياد كرد و افزود: از آغاز به كار دولت نهم تاكنون 23 طرح ملي و 8 طرح استاني در قالب برنامه هاي تأمين و عرضه آب به انجام رسيده كه در مجموع اعتباري معادل 2 ميليارد و 710 ميليون ريال داشته است.
مديرعامل شركت آب منطقه اي خراسان رضوي 6 طرح انتقال آب از سد دوستي، سد سررود (قره تيكان) كلات، سد چمچه كلات، سد ابيورد (زنگانلو) درگز، سد درو نگر و سد ارداك چناران را مهمترين طرحهاي اين شركت طي سه سال گذشته دانست.
حسيني گفت: بانك اطلاعات جامع حفاظت و بهره برداري از آبهاي زيرزميني نيز با استخراج تمامي اطلاعات مورد نياز از پرونده هاي حفاظت و بهره برداري آبهاي زيرزميني طراحي و اجرا شده است.وي اذعان داشت: نيروي انساني جهت به كارگيري سامانه «GIS» و ايجاد بانك اطلاعاتي آموزش داده شده و سامانه به روز رساني اطلاعات طراحي و استقرار يافته است.وي با اشاره به نشست هاي متعدد با مسؤولان قضايي، سياسي و انتظامي، بر انسداد چاه هاي غيرمجاز و جلوگيري از اضافه برداشت چاه ها تأكيد كرد.
حسيني همچنين از تشكيل شوراي حفاظت منابع آب در سطح استان به رياست استاندار و تشكيل كميته هاي تخصصي به رياست معاونان استاندار خبر داد.
وي با اشاره به عملكرد گروه هاي گشت و بازرسي، گفت: 24 گروه گشت و بازرسي در حال حاضر فعال هستند و حدود 18 هزار حلقه چاه را تحت پوشش قرار داده اند.

يك مقام مسؤول در خراسان شمالي: لوله گذاري كانال انتقال آب ضروري ترين نياز كشاورزان است

مدير آب و خاك و امور فني و مهندسي سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي ضروري ترين نياز اين استان براي مقابله با خشكسالي را لوله گذاري كانالهاي آب چاههاي عميق دانست. غلامرضا حجي پور در گفتگو با ايرنا، شمار چاههاي عميق اين استان را دو هزار و 901 حلقه عنوان كرد و گفت: طول كانالهاي اين چاهها مجموعاً شش هزار و 527 كيلومتر است.او با بيان اينكه تاكنون يك هزار و 527 كيلومتر از اين مسير لوله گذاري شده، خاطرنشان كرد: لوله گذاري هر كيلومتر از اين كانالها در حدفاصل چاهها تا مزارع منجر به صرفه جويي 50 هزار متر مكعب آب در سال مي شود.وي خاطرنشان كرد: بر اين اساس اگر براي پنج هزار كيلومتر فاصله بين مزارع و چاهها كه هنوز لوله گذاري نشده اقدام شود سالانه 250 ميليون مترمكعب، يعني معادل 5/1 برابر ظرفيت پنج سد استان آب صرفه جويي مي شود.او گفت: به اين منظور لوله گذاري كانال انتقال آب چاههاي عميق ضروري ترين نياز كشاورزي اين استان در برنامه مقابله با خشكسالي است.مدير آب و خاك و امور فني و مهندسي سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي استقبال كشاورزان از اين لوله گذاري را نيز بسيار چشمگير خواند و گفت: تاكنون مالكان بيش از 120 چاه كشاورزي متقاضي اجراي اين طرح در مزارع خود شده اند.وي 80 درصد اعتبارات لوله گذاري چاههاي عميق را بلاعوض و 20 درصد را بامشاركت كشاورزان عنوان كرد.حجي پور همچنين از نياز به كف شكني چاههاي آب در اين استان بر اثر تنشهاي آبي ناشي از خشكسالي خبر داد.وي ديگر اولويتهاي برنامه ريزي براي مقابله با خشكسالي استان در بخش آب وخاك را به ترتيب اجراي طرحهاي آبياري تحت فشار، احداث استخر ذخيره آب و تجهيز و نوسازي اراضي عنوان كرد.

فرماندار قوچان: خسارتهاي خشكسالي و سرمازدگي جبران مي شود

قوچان - خبرنگار قدس: فرماندار قوچان در جلسه شوراي اداري اين شهرستان گفت: مشكلات و خسارتهاي ناشي از خشكسالي و سرمازدگي كشاورزان، باغداران و دامداران اين شهرستان در حال پيگيري براي جبران است.
شعباني گفت: البته بايد ديدگاه مثبت دولت و مجلس را در اين ارتباط ستود، زيرا با ديد مثبت لايحه 4500 ميليارد توماني جبران خسارات را به تصويب رساندند كه از اين مبلغ 2500 ميليارد تومان براي جبران سرمازدگي در اختيار مديران اجرايي قرار مي گيرد، ما نيز اميدواريم بتوانيم اعتبار قابل توجهي را از اين مبلغ براي جبران خسارتها جذب نماييم.
وي با بيان اينكه در بحث مسكن مهر نيز پيگير هستيم تا بتوانيم زمين مناسبي را انتخاب كنيم، ادامه داد: برطرف نمودن مشكلات و نيازمنديهاي شهر مستلزم همكاري و هماهنگي همه دستگاه هاي ذي ربط مي باشد.
وي گفت: كشاورزاني كه در سال گذشته تسهيلات بانكي دريافت كرده اند با ابلاغ رئيس جمهور و همكاري بانكهاي عامل، براي يك سال از پرداخت سود تسهيلات و جريمه ديركرد معاف شده اند كه قرار است فهرست اين افراد توسط ستاد حوادث غيرمترقبه شهرستان به بانكهاي عامل اعلام شود.
وي با تبريك اعياد شعبانيه و روز جانباز، 17 مرداد ماه سالگرد شهادت محمود صارمي و روز خبرنگار را گرامي داشت و تأكيد كرد: خبرنگاران پل ارتباطي بين مردم و مسؤولان هستند و مديران بايد ارتباط خود را با اين قشر مستحكم نمايند و به هيچ عنوان نگران نباشند، زيرا خبرنگاران براي مديران تهديد شمرده نمي شوند، بلكه با نقدهاي منصفانه و مثبت خود باعث رشد سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي جامعه شده و از طرفي نيز مي توانند عملكرد مثبت مديران را به اطلاع مردم برسانند.
در پايان اين جلسه دكتر سياح به عنوان مدير شبكه دامپزشكي، محمد زاده به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، زهدي سرپرست بانك صادرات و زارعي به عنوان رئيس بانك كشاورزي قوچان معرفي شدند.
در اين جلسه از كيومرثي مدير قبلي بانك كشاورزي به خاطر عملكرد بسيار مثبت در طول مدت مديريتش تشكر ويژه شد.
وي هم اكنون به عنوان معاون امور شهرستانهاي بانك كشاورزي خراسان رضوي منصوب و مشغول به كار شده است.

معاون استاندار در پاسخ به پرسش قدس: هيچ پروژه نيمه تمامي در خراسان جنوبي وجود ندارد

بيرجند- خبرنگار قدس: معاون عمراني استاندار خراسان جنوبي از افتتاح 720 پروژه عمراني با اعتباري بيش از 700 ميليارد ريال در اين استان خبر داد.
مهندس عارف پور در نشستي با خبرنگاران گفت: افتتاح مجتمع آبرساني پسوچ با اعتبار 25 ميليارد ريال، راه اندازي شبكه بي سيم ستاد حوادث استان با اعتبار 6 ميليارد ريال، بازگشايي بلوار غفاري بيرجند با 30 ميليارد ريال اعتبار، اسپيرال سي تي اسكن با اعتبار 10 ميليارد ريال، راه اندازي 25 كافوي نوري با اعتبار 32 ميليارد و 500 ميليون ريال و هنرستان 6 كلاسه دارالفنون با اعتبار پنج ميليارد و 800 ميليون ريال از جمله اين پروژه هاست.
به گفته وي، افتتاح پروژه آبرساني به بشرويه با اعتبار هفت ميليارد و 600 ميليون ريال، راه روستايي ابراهيم آباد با اعتبار 11 ميليارد ريال، بهسازي معابر شهري فردوس و قاين با اعتبار 16 ميليارد ريال ، انتقال آب به نهبندان، احداث سالن ورزشي چند منظوره، كارخانه توليد گرانيت نهبندان، مجتمع آبرساني كلاته ملا، رينگ كمربندي و شهربازي بيرجند از ديگر پروژه هاي قابل افتتاح در هفته دولت مي باشد.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار قدس مبني بر تعداد پروژه هاي نيمه تمام استان گفت: هيچ پروژه نيمه تمامي در خراسان جنوبي وجود ندارد و همه پروژه ها فعال هستند.
معاون عمراني استاندار خراسان جنوبي در عين حال متذكر شد: هيچ پروژه اي در استان مشكل تأمين اعتبار ندارد.
مهندس عارف پور با بيان اينكه در بحث سرانه عمراني، خراسان جنوبي جزو سه استان اول كشور است، افزود: كارگاه عمراني در تمامي عرصه هاي مختلف استان فعال است.

با اختصاص 900 ميليون ريال اعتبار آغاز مي شود ؛ ساخت استخرهاي ذخيره آب كشاورزي در سبزوار

سبزوار - خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي سبزوار از اختصاص 900 ميليون ريال اعتبار براي ساخت استخرهاي ذخيره آب كشاورزي اين شهرستان خبر داد. وي گفت: اين ميزان اعتبار كه براي ساخت 6 هزار مترمكعب استخر ذخيره آب كشاورزي تخصيص يافته نسبت به سال گذشته 50 درصد افزايش داشته است.
مهندس محمدحسين آبادي با بيان اينكه سبزوار هم اكنون داراي 250 استخر ذخيره آب مي باشد، افزود: اين شهرستان با داشتن بيش از 2 هزار حلقه چاه عميق و نيمه عميق ظرفيت حداقل هزار باب استخر ذخيره آب كشاورزي را داراست.
وي خاطرنشان كرد: ساخت استخر سيماني ذخيره آب كشاورزي باعث صرفه جويي بين 10 تا 15 درصدي در مصرف آب مي شود.

جرايم خبازان كلات بخشيده شد

جلسه تعزيرات آرد و نان شهرستان كلات تشكيل شد.
در اين جلسه، نانوايان به بخشي از مشكلات و معضلات پيش روي فعاليت خود اشاره نمودند و خواستار حمايت و ارائه تسهيلات مالي از سوي مسؤولان شدند.
در ادامه فرماندار شهرستان با اشاره به نارضايتي مردم از كيفيت نان و رعايت نكردن بهداشت در نانوايي ها، مشتري مداري را اصل دانسته و از نانوايان خواستند با همكاري با بازرسان و دقت بيشتر؛ در جلب رضايت مردم كوشش نمايند.
دبيريان افزود: با توجه به تقارن برگزاري جلسه با اعياد مبارك و با بركت شعبانيه، جرايم خبازان شهرستان مورد عفو و بخشش قرار گرفت، اما در آينده با تمامي تخلفات بشدت برخورد قانوني خواهد شد.

فرماندار: 8 هزار خانوار خواف فرمهاي اطلاعات اقتصادي را تكميل كردند

خواف - خبرنگار قدس: از ابتداي شروع طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوارها تاكنون بيش از 8 هزار خانوار با جمعيتي افزون بر 18 هزار نفر در خواف فرمهاي مربوط را تكميل و به ايستگاه هاي مربوط تحويل داده اند.
فرماندار خواف با اشاره به اينكه در سطح شهرستان خواف 40 ايستگاه جمع آوري فعال شده اند، گفت: 18 ايستگاه شهري و 22 ايستگاه روستايي براي جمع آوري اطلاعات و فرمهاي تكميل شده مردم فعال هستند و 61 نفر عوامل اجرايي در اين طرح مشاركت دارند.

آغاز توزيع سهام عدالت بين خانواده هاي شهدا

خليل آباد- خبرنگار قدس: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران خليل آباد از آغاز توزيع سهام عدالت بين خانواده هاي شهيدان، ايثارگران و جانبازان شهرستان خبر داد.
حجة الاسلام محمود براتي اظهار داشت: براساس برنامه زمانبندي شده توزيع مرحله چهارم سهام عدالت مربوط به خانواده شهيدان مي باشد كه كار توزيع سهام عدالت بين 675 خانوار تحت پوشش با به كارگيري تمامي نيروها آغاز شده است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از دو هزار نفر تحت پوشش بنياد شهيد و واجد شرايط دريافت سهام عدالت مي باشند، گفت: از اين تعداد بيش از 300 خانواده از خانواده هاي معظم شاهد و بقيه ايثارگران و جانبازان مي باشند.
وي واجدان شرايط دريافت سهام عدالت در اين مرحله را والدين، فرزندان و همسران شهدا، جانبازان و ايثارگران و افراد تحت تكفل آنها دانست.
حجة الاسلام براتي از خانواده ها خواست با توجه به محدوديت زماني تعيين شده با مراجعه به بنياد شهيد نسبت به تكميل فرمهاي اطلاعاتي مربوط اقدام كنند.

در آستانه ميلاد امام زمان(عج) و هفته دولت ؛ 430 پروژه مخابراتي در خراسان رضوي به بهره برداري مي رسد

همزمان با فرارسيدن هفته دولت و در آستانه ميلاد حضرت قائم(عج) 430 پروژه مخابراتي با حضور دكتر سليماني، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در خراسان رضوي به بهره برداري مي رسد.
براساس اين خبر، با بهره برداري از اين پروژه ها كه شامل تأسيس 72 دفتر مخابرات روستايي، 31 دستگاه كافوي نوري، 52 پروژه «WLL GSM»، 178 دفتر ICT روستايي، 1631 پورت ديتا، 17 مركز كم ظرفيت و پرظرفيت و بهره برداري از مراكز «MSC» تلفن همراه نيشابور و سبزوار مي باشد، بيش از 6 هزار و 320 شماره تلفن ديجيتال به ظرفيت شبكه مخابراتي استان افزوده خواهد شد.
براي راه اندازي پروژه هاي مخابراتي استان بيش از 200 ميليارد و 347 ميليون ريال سرمايه گذاري شده است.

اختصاص 41/5 ميليارد ريال به پروژه هاي راهسازي قوچان

رئيس اداره راه و ترابري قوچان از تخصيص 29 درصد از اعتبارات مصوب سال 87 اين شهرستان خبر داد.
مجيد عرفانيان افزود: كل اعتبار مصوب پروژه هاي راه هاي شهري و روستايي اين شهرستان 41/5 ميليارد ريال مي باشد.
وي ادامه داد: از اين ميزان 22/9 ميليارد ريال به پروژه هاي شهري و 18/6 ميليارد ريال به پروژه هاي روستايي اختصاص يافته است.
براساس جدول اعتبارات مصوب 5 پروژه راه شهري و 11 پروژه راه روستايي از اين اعتبارات بهره مند مي شوند.

شرايط حمايت مالي شركت شهركهاي صنعتي از پايان نامه هاي دانشجويي

خراسان امروز: معاون صنايع كوچك شركت شهركهاي صنعتي خراسان رضوي گفت: اين شركت از پايان نامه هاي دانشجويي داخل و خارج از كشور حمايت مالي مي كند.
مهندس مسعود مهديزاده افزود: اين اقدام در راستاي اجراي سياستهاي حمايتي شركت شهركهاي صنعتي صورت مي گيرد.
وي تصريح كرد: ميزان اين حمايت از دانشجويان فوق ليسانس 10 ميليون ريال، براي دانشجويان دكتري 20 ميليون ريال و براي دانشجويان فوق دكتري نيز 25 ميليون ريال مي باشد.
وي گفت: براي دانشجويان مقطع دكتراي مقيم خارج از كشور نيز، مبلغ 30 ميليون ريال پرداخت مي شود.
وي افزود: اين حمايت مالي به آن دسته از پايان نامه هايي تعلق مي گيرد كه جنبه كاربردي در صنعت داشته و يا در راستاي اصلاح ساختار شركت شهركهاي صنعتي باشند.
مهديزاده تصريح كرد: قابليت رفع مشكلات شركتهاي صنعتي مستقر در شهركها و نيز اجراي پروژه از طرف اين شركتها از ديگر شرايط حمايتي از پايان نامه ها مي باشد.

اداره آبفاي بجستان مستقل شد

بجستان- خبرنگار قدس: طي مراسمي ايستگاه آب و فاضلاب روستايي بجستان به اداره آب و فاضلاب ارتقا يافت و مستقل شد.
مديركل آبفاي خراسان رضوي در جلسه معارفه رئيس آبفاي روستايي بجستان گفت: از مجموع 26 روستاي بالاي 20 خانوار بجستان، 20 روستا از نعمت آب لوله كشي برخوردارند و فقط 6 روستا فاقد آب لوله كشي است.
وي افزود: با اقدامهاي انجام شده، ارتقاي بجستان و تزريق اعتبارات بيشتر، اميد است طي دو سال آينده مشكل اين روستاها هم حل شود.
مهندس ميرزا محمودي در خصوص آبرساني به 23 روستاي كمتر از 20 خانوار كه با تانكر آبرساني مي شود و از نظر كيفيت آب با مشكل مواجه مي باشند، مشكلات بررسي خواهد شد و مانند گذشته آبرساني ادامه خواهد داشت كه از نظر اعتبار نيز هيچ محدوديتي وجود ندارد.
در اين مراسم مهندس رجبعلي باقري به عنوان رئيس اداره آبفاي روستايي بجستان معرفي شد.

پايان مطالعات راهبردي مناطق نمونه گردشگري شهر تون و مصعبي- كريمو

بيرجند - خبرنگار قدس: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي مطالعات جامع و راهبردي مناطق گردشگري نمونه شهر تون در شهرستان فردوس و مصعبي- كريمو در شهرستان سرايان را به پايان رساند.
رئيس اين سازمان گفت: در طرحهاي مذكور شناخت وضع موجود منطقه، بررسي منابع و جاذبه هاي گردشگري، هدفها، راهبردها و سياستهاي گردشگري و سايت پلان پيشنهادي بررسي مي شود كه تصويب طرحهاي ياد شده مراحل نهايي خود را سپري مي كند.
عباس زاده افزود: بدين منظور 539 ميليون ريال از محل اعتبارات سفر رياست جمهوري هزينه شده است.
 سه شنبه 22 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن