تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833242005




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آداب گفتگو در مراسم خواستگاری


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: مطالبی است مفید و آموزنده كه به درد همه جوونا می خوره و از یه روزنامه برداشت شده . امیدوارم استفاده مفیدی برای شما داشته باشد..

جلسه خواستگاری به دلیل بینش و شناختی كه به آدم نسبت به طرف مقابلش می دهد جلسه مهمی است اگر ما توی این جلسه به شناخت درست و درمانی نمی رسیم به خاطر این است كه سوالات و صحبتهای درست و درمانی را ردوبدل نمی كنیم. و اما نكته های مهم جلسه خواستگاری:

اول از همه توانایی ها، ضعفها و خصوصیات اخلاقی و رفتاری خود را خوب بشناسید و تكلیفتان را با خودتان مشخص كنید بعد هدفها، معیارها، ویژگی ها و خط قرمزهای زندگی و همسر آیندتان را برای خودتان لیست كنید تا حداقل بفهمید چی از این زندگی می خواهید! این خودشناسی به سوالات و صحبتهایتان توی جلسه خواستگاری جهت می دهد و شمارا از پرسیدن سوالات بی خود و بی فایده دور می كند.

برای شروع صحبت از موضوعات روز شروع كنید تا همین اول كار ، نگاه و دید طرف مقابل را نسبت به مسائل اجتماعی و سیاسی روز متوجه شوید و البته خط مشی فكری اش هم دستتان بیاید.

اگر می خواهید او را خوب بشناسید خودتان را خوب معرفی كنید . همه موارد زیر را درباره خودتان بگویید تا او هم متقابلا همین كاررا بكند.

درباره شكل گیری زندگیتان بگویید یعنی تحصیلات، شغل و فعالیتهایتان را بیان كنید.

اعتقادات خودتان را كاملا باز كنید مثل این كه خداكیه؟ كجای زندگی شما قرار دارد و ... .

ویژگی های روحیتان را نام ببرید اینكه آدم آرامی هستید یا بدخلق یا آدم شادی هستید البته بگویید چه نوع آدم شادی و اصلا شادی را توی چه می بینید!

برنامه و چشم انداز زندگیتان هم یادتان نرود این كه قرار است به كجا برسید، طرح زندگیتان چیست ابزار و امكاناتی كه دارید و روشهای زندگی كردن و... خوش آمدها و بد آمدهایتان را هم نام ببرید.

محاسن و معایب را هم فراموش نكنید مخصوصا معایب جسمی و روحی تا بعدا به دروغگویی متهم نشوید!

طوری سوال كنید كه بتوانید كاملا طرف را بشناسید مثلا درباره چرایی وچگونگی بینش ها و گرایشهایش سوال كنید این كه چرا می خواهد ازدواج كند چرا این شغل را دارد، چرا درس می خواند، از نماز خواندن چه چیزی را می خواهد، منظورش دقیقا از حجاب چیست و... اینطوری سطحی یا عمقی بودن باورها و عقایدش را می فهمید.

یادتان باشد كه آدمها توی نظرات خود دنبال بیان جوابهای درست و صحیح هستند نه معرفی آن چیزی كه واقعا هستند پس سوالات مصداقی بپرسید.

درباره ویژگی های روانشناختی، روحی و ذاتی جنس مخالف هم اگر اطلاعاتی داشته باشید خیلی خوب است اینطوری راحت تر ابعاد شخصیتی او را می شناسید و براساس ذهنیتهای خودتان اورا ارزیابی نمی كنید!

مسائل خانوادگی معاشرتها و مخصوصا نوع رابطه با والدین و میزان تاثیر گذاری یا تاثیر پذیری از آنها را هم توی سوالتتان قرار دهید.

در جلسه اول سوالات كلی تر را مطرح كنید اما در جلسات بعدی وارد مباحث جزئی تر عمیق تر و واقعی تر شوید. راستی خیلی هم جلسات خواستگاری را لفت ندهید وتوی همان 2 یا 3 جلسه خلاصه اش كنید چون بعدا تصمیم گیری درباره انتخابتان احساسی می شود تا عقلانی!

و آخر اینكه زیادی روی جوابهای طرف مقابل كه توی جلسه می گوید حساب باز نكنید چون جوابهای ما همیشه باورهای قلبی ما نیستند بلكه ذهنیات مارا تشكیل می دهند پس سعی كنید ارزیابی تان از جلسه خواستگاری سوال محور باشد تا جواب محور! بد نیست بدانید سوالات افراد سطح بینش و فهم افراد را نشان می دهد و جوابهای آن سطح دانش و حافظه افراد را نشان می دهد پس به سوالاتی كه از شما می شود بیشتر دقت كنید. چون سوالات نشان دهنده دغدغه های فرد و اولویتهای اوست.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن