واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه از ايران
پوشش بيمهاي جامعه ايثارگري به بيش از يك ميليون نفر افزايش يافت
معاون اول رئيس جمهوري گفت: پوشش بيمهاي جامعه ايثارگري در سال 87 به يك ميليون و 200هزار نفر خواهد رسيد.
به گزارش فارس، پرويز داودي در مراسم جشن بزرگ روز جانباز كه در مجموعه ورزشي انقلاب برگزار شد خطاب به جانبازان، افزود: حضرت ابوالفضل(ع) براي شما هدايتگر بود و از بركت آن وجود در موقعيتي قرار گرفتيد كه هم عزت دنيا و هم عزت آن دنيا را براي خود خريديد.
وي به فعاليت دولت نهم در عرصه ايثارگري اشاره كرد و اظهار داشت: دولت نهم سعي كرده تا آنجايي كه مقدور است قدر زحمات ايثارگران را بداند البته شما هم ميدانيد كه در اين راه هرچقدر تلاش كنيم، ذرهاي از زحمات شما را نميتوانيم جبران كنيم ولي ما مقدورات و امكاناتي داريم و سعي ميكنيم در اين حد، جوابگوي اين همه فداكاري باشيم.
معاون اول رئيس جمهور درباره بودجه بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: در بودجه اين بنياد رشد خوبي داديم و در حال حاضر 2هزار و 100 ميليارد تومان است كه سرانه آن نسبت به جمعيت تحت پوشش بالاست البته با توجه به اين كه بودجهاش هزينهاي است.
دستيابي محققان ايراني به روش بومي درمان عارضه بزرگي پروستات
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اعلام كرد: محققان كشورمان به روش جديد و بومي درمان قطعي و كم عارضه بزرگي پروستات دست يافتند.به گزارش ايسنا، دكتر عليرضا زالي افزود: با استفاده از دستگاه ليزر KTP يا گرين لايت كه نوع ثابت شده ليزر در درمان بزرگي خوش خيم پروستات بوده و توسط محققان كشور تهيه و توليد شده است، موفق به درمان بزرگي خوش خيم پروستات شديم.
به گفته وي، ليزر KTP براي بررسي تأثير بر بافت پروستات بر روي 40 بيمار در مركز تحقيقات كاربرد ليزر علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي (مستقر در بيمارستان شهداء تجريش) مورد استفاده قرار گرفت كه پس از بررسي نمونههاي پاتولوژي مشخص شد ميزان تأثير آن مشابه نوع خارجي بوده است.
پرداخت هزينه جراحي كودكان بيبضاعت داراي اختلالات تكاملي
معاون امور توانبخشي سازمان بهزيستي، از پرداخت هزينه جراحي و مداخلات توانبخشي كودكان داراي اختلالات تكاملي بيبضاعت خبر داد.
كاظم نظم ده در گفتگو با ايسنا، افزود: در سال جاري، تمامي كودكاني كه به نوعي دچار اختلالات فيزيكي مانند دررفتگي لگن، اختلالات ستون فقرات، لب شكري و غيره هستند، با اولويت خانوادههاي بيبضاعت از خدمات كمك هزينه جراحي و مداخلات توانبخشي برخوردار ميشوند، تا از معلوليت اين كودكان در سنين بزرگسالي جلوگيري شود.
وي، اعتبار در نظر گرفته شده براي اجراي اين طرح را يك ميليارد تومان، اعلام كرد و گفت: مداخلات در مورد هر كودك، براساس نياز، از يك ميليون تا سقف پنج ميليون تومان در نظر گرفته شده است.
84 ميليون ريال هزينه سالانه درمان تالاسميها
مشاور مديرعامل سازمان انتقال خون ايران، هزينه سالانه درمان هر بيمار تالاسمي در كشورمان را نزديك به 85 ميليون ريال اعلام كرد.
دكتر محمود هاديپور در گفتگو با مهر افزود: حدود 73 ميليون ريال از هزينه يك بيمار تالاسمي را، دولت به صورت رايانه پرداخت ميكند.
وي با اشاره به وجود بيش از 18 هزار بيمار تالاسمي در كشور، گفت: استان مازندران با دو هزار و 560 بيمار، بيشترين تعداد مبتلايان به تالاسمي و استان زنجان نيز با 58 نفر، كمترين تعداد بيماران تالاسمي را دارد.
وي افزود: نزديك به 27 درصد خون تهيه شده در سازمان انتقال خون به مصرف اين بيماران ميرسد.
پرداخت كمك هزينه كاشت حلزون شنوايي براي 500 ناشنوا
رئيس سازمان بهزيستي كشور گفت: امسال كمك هزينه كاشت حلزون شنوايي براي حدود 500 ناشنواي نيازمند در كشور پرداخت ميشود.
ابوالحسن فقيه در گفتوگو با فارس، افزود: كمك هزينهاي كه سازمان بهزيستي براي كاشت حلزون شنوايي پرداخت ميكند 4 ميليون تومان است كه از سال گذشته براي ناشنوايان نيازمند پرداخت ميشود.
به گفته وي، سال گذشته 442 ناشنوا با استفاده از كمك هزينه بهزيستي تحت عمل جراحي كاشت حلزون قرار گرفتند و درمان شدند و امسال نيز با استفاده از همين اعتبار حدود 500 نفر ديگر از ناشنوايان كشور با تسهيلات بهزيستي به مراكز درماني معرفي ميشوند.وي اضافه كرد: عمل حراجي كاشت حلزون شنوايي سال گذشته فقط در تهران انجام ميشد اما امسال علاوه بر تهران در مشهد و شيراز نيز انجام ميشود.
شنبه 19 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]