واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه وخواندني
گلايه مشتركان از عدم رعايت
برنامه زمان بندي قطعي برق
گزارش مردمي از خاموشي هاي برق حاكي است، برنامه زمان بندي خاموشي برق كه وزارت نيرو اعلام مي كند، رعايت نمي شود و اكثر مردم از اين مساله گله مند هستند كه چرا اين وزارتخانه طي سال هاي گذشته براي وضعيت امروز پيش بيني ها و سرمايه گذاري هاي لازم را انجام نداده است. به گزارش فارس، به نظر مي رسد كاهش 10 درصدي مصرف برق در كشور كه وعده مسوولان وزارت نيرو براي پايان دادن به خاموشي ها در فصل تابستان بود حتي با پايان يافتن فصل تابستان و كاهش دما نيز محقق نشود. بنابراين گزارش، اگرچه در اوايل فصل تابستان همكاري مشتركان برق موجب شد تا طبق گزارش هاي اعلام شده از سوي وزارت نيرو نرخ رشد مصرف برق در تيرماه به 4/8 درصد برسد و اين آمار حاكي از اين بود كه نرخ رشد مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل كه بحث خاموشي و صرفه جويي مطرح نبود كاهش چشمگيري داشته باشد. رشد مصرف برق از ابتداي سال جاري روند نزولي به خود گرفته و فروردين ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11/2 درصد ارديبهشت ماه به 11/1 درصد و در خرداد به 5/7 درصد رسيد، بنابراين مي توان نتيجه گرفت كه مشتركان برق به وظيفه خود كه همكاري و همياري با وزارت نيرو و شركت توانير براي صرفه جويي بوده عمل كرده اند.
وزير مسكن:
دارندگان خانه خالي "محتكر" شناخته خواهند شد
وزير مسكن و شهرسازي از بررسي طرح محتكر شناخته شدن دارندگان خانه خالي در كارگروه ويژه مسكن خبر داد كه در صورت تصويب محتكرين مسكن شناسايي و معرفي خواهند شد.
محمد سعيدي كيا در گفت وگو با مهر از تصميم كارگروه ويژه مسكن براي معرفي "محتكرين" واحدهاي مسكوني خالي خبر داد و گفت: اين طرح هم اكنون در كارگروه ويژه مسكن در دست بررسي است.وزير مسكن و شهرسازي توضيح داد: براي جلوگيري از خالي ماندن واحدهاي مسكوني طرحي را در كارگروه ويژه مسكن مطرح كرديم و هم اكنون در حال بررسي جوانب آن و فراهم نمودن شرايط قانوني كردن آن هستيم. وي افزود: با توجه به طرحي كه براي اخذ ماليات از واحدهاي مسكوني خالي مطرح شده بود، اين طرح جديد نيز مي تواند افراد داراي واحدهاي مسكوني خالي را مجاب كند تا آن را براي استفاده در اختيار مردم قرار دهند.سعيدي كيا همچنين اظهار اميدواري كرد تا هرچه سريعتر طرح مراحل بررسي و تصويب خود را سپري نمايد تا با ابلاغ آن براي اجرا، دارندگان واحدهاي مسكوني خالي كه منازل خود را براي گران تر شدن واگذار نمي كنند، به عنوان محتكر شناخته شوند.به گزارش مهر، برآوردها از وجود 640 تا 650 هزار واحد مسكوني خالي از سكنه در سراسر كشور حكايت دارد. در عين حال، گفته مي شود در تهران حدود 60 هزار واحد مسكوني خالي از سكنه وجود دارد.
واريز 100 درصد درآمد نفت به حساب بانك هاي خارجي
با ابلاغ معاون اول رييس جمهوري، شركت ملي نفت ايران مكلف شد صددرصد وجوه حاصل از صادرات نفت خام را به حساب هاي معرفي شده از طرف بانك مركزي به نمايندگي از طرف خزانه داري كل در بانك هاي خارج از كشور واريز كند. به گزارش فارس، وزيران عضو كميسيون اقتصاد بنا به پيشنهاد مشترك وزارتخانه هاي نفت، نيرو و اقتصاد، معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور و بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و به استناد بند (7) ماده واحده قانون بودجه سال 1387 كل كشور و با رعايت تصويب نامه شماره /164082ت373ه مورخ 1386/10/10، آيين نامه اجرايي بند ياد شده را تصويب نمودند.
كاهش 39 درصدي رشد سپرده هاي قرض الحسنه در سال 86
رشد سپرده هاي قرض الحسنه در طول سال 86 نسبت به مدت مشابه سال قبل 39 درصد كاهش يافت. حجم سپرده هاي قرض الحسنه در فروردين ماه سال 85 معادل 97 هزار و 54 ميليارد ريال بود كه اين رقم در فروردين سال 86 با 46/3 درصد افزايش به رقمي معادل 141 هزار و 977 ميليارد ريال رسيد. اين گزارش حاكيست براساس گزارش رسمي بانك مركزي رقم سپرده هاي قرض الحسنه پس انداز در فروردين ماه سال جاري با 7/2 درصد رشد نسبت به زمان مشابه سال قبل به 152 هزار و 141 ميليارد ريال افزايش يافت. به گزارش فارس، تحقق اين رقم حاكي از كاهش 39 درصدي رشد سپرده هاي قرض الحسنه در سال 86 (از 46/3 درصد فروردين 86 به 7/2 درصد فرودين 87) است. كارشناسان يكي از علل كاهش استقبال از سپرده گذاري در بخش قرض الحسنه را وجود تورم بالا در اقتصاد ايران اعلام مي كنند. نرخ تورم پايان سال 86 از مرز 18 درصد گذشت و از ابتداي سال 87 نيز با روندي صعودي در حال افزايش است.
عوارض 110 درصدي واردكنندگان خودروي خارجي!
مديرعامل يك شركت خودرو گفت: در حال حاضر واردكنندگان خودرو مجبور به پرداخت عوارض جداگانه اي چون تعرفه 90 درصدي گمرك، 5 درصدي تبديل سوخت ، 5 درصدي تبصره 13 و 2/5 درصدي شماره گذاري هستند كه همگي اين عوارض بايد توسط دولت تجميع شود.
وي در گفت وگو با فارس اظهارداشت: با لحاظ كليه عوارض مذكور، عملا واردكنندگان خودرو مجبور به پرداخت عوارض 110 درصدي هستند كه پرداخت جداگانه آنها با دردسرهايي همراه است.
وي افزود: واردكنندگان حاضرند تعرفه 120 درصدي نيز پرداخت نمايند، ولي عوارض خودرو تجميع شده و بين بخش هاي مربوطه توسط خود دولت توزيع شود.
بهاي فروش خط تلفن ثابت كاهش نيافته است!
با وجود اعلام مديرعامل شركت مخابرات ايران مبني بر عملي شدن پروانه اپراتور اول و كاهش بهاي دايري خط تلفن ثابت به 500 هزار ريال بدون لحاظ ماليات اين امر هنوز عملي نشده است. چندي پيش صابر فيضي مديرعامل شركت مخابرات ايران اعلام كرده بود كه براساس مفاد پروانه اپراتور اول بهاي دايري خط تلفن ثابت از 100 و 80 هزار تومان در تهران و شهرستان ها به 50 هزار تومان بدون لحاظ ماليات كاهش يافته است. وي اظهار كرده بود كه اين امر از بيست و نهم تيرماه سال جاري همزمان با ابلاغ پروانه به مخابرات ايران اجرايي شده است. ولي اين موضوع در عمل هنوز در مراكز مخابراتي كشور اجرايي نشده است و در تماس خبرنگار فارس با برخي از اين مراكز اعلام شد كه كاهش بهاي دايري خط تلفن ثابت تنها پس از خصوصي سازي شركت مخابرات ايران و ابلاغ آن به مراكز اجرايي خواهد شد.
اختصاص ميز ويژه خبرنگاران در بانك تجارت
همزمان با هفدهم مردادماه و روز خبرنگار و در راستاي تقويت تعامل دوسويه با رسانه هاي كشور، روابط عمومي بانك تجارت اقدام به برپايي ميز خبرنگار كرد. محمدرضا غفوري رييس اداره روابط عمومي بانك تجارت با اعلام اين مطلب اظهار داشت: از نگاه ما خبرنگاران به عنوان فردي از اعضاي خانواده روابط عمومي است و خود را موظف مي دانيم كه همراه و همگام با اين عزيزان تحقق رسالت اطلاع رساني سريع و دقيق به مردم را محقق كنيم.
غفوري افزود: هدف از اختصاص يك جايگاه ويژه به خبرنگاران در اين اداره، تسهيل و تسريع دسترسي به اطلاعات براي خبرنگاران با دانش و پرتلاشي است كه دستاوردها و عملكردهاي خدمتگزاران مردم در نظام بانكي كشور را با تعهد و مسئوليت پذيري به اطلاع هموطنان، فعالان اقتصادي بخش خصوصي و مديران كشور مي رسانند.
اولين اولتيماتوم وزير جديد راه به چيني ها;
برنامه زمان بندي آزادراه تهران - شمال را ارايه دهيد
وزير راه و ترابري در اولين نشست خود با پيمانكاران چيني پروژه آزادراه تهران - شمال ضمن اولتيماتوم به آنها براي تسريع در اتمام منطقه يك اين طرح، خواستار توضيح چيني ها در مورد تاخير اجراي اين پروژه و ارايه برنامه زمان بندي شده از سوي آنها شد.
محمدرضا منتظري مجري ساخت و توسعه آزادراه هاي وزارت راه و ترابري در گفت وگو با برنا اظهار داشت: در اين جلسه كه با حضور وزير راه و شركت چيني برگزار شد، بهبهاني نسبت به اجراي پروژه منطقه يك آزادراه تهران - شمال به چيني ها هشدار داد و از آنها در اجرايي نكردن مناسب اين پروژه گلايه كرد.وي ادامه داد: در اين جلسه، وزير راه و ترابري با گلايه از تاخير در اجراي اين پروژه از سوي چيني ها علت فعال نشدن كار را از آنها خواستار شد. مدير پروژه هاي آزادراهي كشور افزود: بهبهاني در اين جلسه با اعلام اينكه ما مصصم به اجراي منطقه يك آزادراه تهران - شمال هستيم از چيني ها برنامه زمان بندي شده خود را براي اجراي اين پروژه خواستار شد و آنها ملزم به ارايه برنامه در كوتاهترين زمان ممكن شدند.
وي اضافه كرد: در اين جلسه وزير راه به چيني ها قول مساعد داد كه مشكلات آنها را رفع كند.
منتظري افزود: وزيرراه از برگزاري جلسات ماهيانه براي روند رو به رشد اين پروژه و بازديد از آن خبرداد. بنا بر اين گزارش، پروژه 12 ساله آزادراه تهران - شمال تاكنون 3 رييس جمهور و 8 وزير راه و ترابري را پشت سرگذاشته است.
اين پروژه كه براساس قرارداد مشاركت دولت با بنياد جانبازان و مستضعفان در 19 آذر 1375 آغاز شده، تاكنون فراز و نشيب هاي بسياري را پشت سر گذاشته است.
كاهش مجدد قيمت طلا
افزايش ارزش دلار در بازار جهاني موجب شد كه قيمت طلا به عنوان گزينه جايگزين در بازار سرمايه گذاري جهان كاهش يافته و به 880 دلار در هر اونس برسد. به گزارش برنا به نقل از خبرگزاري "بلومبرگ"، طبق آخرين داده ها قيمت هر اونس طلا در بازار نيويورك براي تحويل در ماه دسامبر با 5/10 دلار معادل 0/3 درصد كاهش به 887/90 دلار رسيده است. به دنبال كاهش قيمت طلا، قيمت نقره نيز براي تحويل در ماه سپتامبر با 21/5 سنت معادل 0/3 درصد كاهش به 16/29 دلار در هر اونس رسيده است.
وزارت بازرگاني توپ افزايش قيمت گوشت را
به زمين وزارت جهاد انداخت
معاون وزير بازرگاني مسوول جلوگيري از افزايش صعودي قيمت گوشت قرمز در بازار را وزارت جهاد كشاورزي دانست.
محمد صادق مفتح در گفت وگو با برنا در خصوص گراني قيمت گوشت قرمز وگران فروشي آن توسط برخي از واحدها اعلام كرد: مسووليت تنظيم بازار مواد پروتئيني برعهده وزارت جهاد كشاورزي است و اين وزارتخانه بايد در اين زمينه پاسخگو باشد.
وي در پاسخ به اين كه روساي اتحاديه گوشت گوسفندي و گاوي از نشست مشترك وزارت بازرگاني و اصناف براي تنظيم بازار گوشت در ماه مبارك رمضان خبر مي دهند، گفت: ما براي تنظيم بازار گوشت با هيچ صنفي نشست نداشتيم. مفتح با اشاره به اينكه اين وزارتخانه هيچ برنامه ريزي براي واردات گوشت توسط مباشرين خود نداشته است، اظهار داشت: وزارت بازرگاني براساس سياست محوري خود تنها زمينه اي را فراهم مي سازد تا واردات گوشت با كمترين زمان و به سهولت به كشور صورت گيرد. اين مقام مسوول در خصوص آمار واردات گوشت از برزيل نيز گفت: آماري از ميزان گوشت وارداتي به كشور ندارم.
جمعه 18 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]