تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):به راستى كه اين زبان كليد همه خوبى‏ها و بدى‏هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816320474




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تلاش براي استيضاح مشرف و آگاهي نسبت به قابل اعتماد نبودن آمريكا


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تلاش براي استيضاح مشرف و آگاهي نسبت به قابل اعتماد نبودن آمريكا
پرويز مشرف رئيس جمهوري كنوني پاكستان در سال 1998 ميلادي در دوران نخست وزيري نواز شريف به عنوان فرمانده ستاد مشترك ارتش پاكستان مشغول بكار بود، اما يكسال پس از آن در كوتايي آرام و بدون خونريزي قدرت را در دست گرفت.
در حالي كه ائتلاف حاكم بر پاكستان در تلاش براي استيضاح و بركناري پرويز مشرف متحد وفادار آمريكا هستند، دولت واشنگتن به سادگي و در عين خونسردي اين مسئله را يك موضوع داخلي خوانده و تصميم گيري درباره مشرف را به مردم پاكستان واگذار كرد.
پرويز مشرف رئيس جمهوري كنوني پاكستان در سال 1998 ميلادي در دوران نخست وزيري نواز شريف به عنوان فرمانده ستاد مشترك ارتش پاكستان مشغول بكار بود، اما يكسال پس از آن در كوتايي آرام و بدون خونريزي قدرت را در دست گرفت.
مشرف در سال 2001 ميلادي خود را رئيس جمهوري پاكستان خواند و در همه پرسي سال 2002 براي تمديد رياست جمهوري پيروز شد. وي پس از حملات 11 سپتامبر 2001 ميلادي به عنوان متحد كليدي جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا در نبرد با تروريسم شناخته شد.
و اكنون پس از گذشت هفت سال از دوران رياست جمهوري مشرف كه از سوي مخالفان به ديكتاتور معروف شده است، پايه هاي حكومتداري وي سست شده و احزاب مخالف در نشست هاي بسيار بر عزم خود براي استيضاح رئيس جمهور و بالاخره بركناري وي و مطمئنا در پايان محاكمه مشرف تاكيد دارند.
نواز شريف نخست وزير سابق پاكستان اخيرا تاكيد كرده است: اين ديكتاتور كه دو بار قانون اساسي را نقض كرده و خيانت بزرگي نيز مرتكب شده است، بايد استيضاح گردد.
اكنون پرويز مشرف به مشاوران سياسي و حقوقي خود پناه آورده تا شايد راه حلي براي برون رفت از اين بحران پيدا كند زيرا ديگر چشم اميدي به دست آمريكايي ها ندارد
ژنرال مشرف كه سالها به عنوان يك نظامي بر پاكستان حكومت كرده بود، در آستانه انتخابات اخير از قصد خود براي بيرون آوردن يونيفورم نظامي خبر داد. با از تن بدر آوردن اين لباس، به نوعي از قدرت وي در ارتش كاسته شد و مشرفي كه سالها از قدرت نظامي براي اعمال قدرت و سياست بهره جسته بود، اكنون پذيرش خلع اين ابزار نيرومند، وي را آسيب پذير كرده است.
شريف رهبر حزب مسلم ليگ شاخه نواز و "آصف علي زرداري" رهبر حزب مردم روز پنجشنبه براي احضار مشرف به دادگاه و بركناري وي به توافق رسيدند. زرداري و شريف همچنين براي بازگرداندن قضات بركنار شده بر سر كارهايشان نيز موافقت كردند.
در همين رابطه، "احسان اقبال" سخنگوي نواز شريف گفت: رهبران احزاب ائتلافي متعهد به بازگرداندن قضات بر سر كارهايشان شده اند.
اما مشرف كه پس از سالها خوش خدمتي به رهبران آمريكا و فراهم آوردن مقدمات حضور نيروهاي نظامي آمريكايي در منطقه اكنون به انزوا رسيده و سردمداران كاخ سفيد نه تنها هيچ حمايتي از وي در برابر كساني كه مي خواهند او را به دادگاه كشانده و محاكمه كنند، بلكه با كمال خونسردي موافقت غيرعلني خود را با اين مسئله ابراز مي كنند.
گونزالو گالگوس سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در يك نشست خبري در واكنش به تحولات اخير پاكستان و فشارها بر مشرف تاكيد كرد:‌ تنها مردم پاكستان درباره سياست داخلي اين كشور تصميم گيري مي كنند.
وي افزود: اين وظيفه و مسئوليت دولتمردان پاكستان است تا راه خود را براي رسيدن به يك كشور مدرن و دموكراتيك انتخاب كنند.
اكنون پرويز مشرف كه حتي از رفتن به پكن براي حضور در مراسم افتتاحيه بازيهاي المپيك 2008 بازمانده، به مشاوران سياسي و حقوقي خود پناه آورده تا شايد راه حلي براي برون رفت از اين بحران پيدا كند زيرا ديگر چشم اميدي به دست آمريكايي ها ندارد.
 جمعه 18 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن