واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: به مناسب بزرگداشت روز جانباز/ جانبازان سزاوار احترامند
داخلي. اجتماعي. جانباز.
آيا تا به حال جمله آقا بيخيال، ما هم جانبازيم را شنيدهايد.
با شنيدن اين جمله چه احساسي به شما دست داده است. آيا هيچكدام از ما مي تواند حتي يك روز خود را به جاي جانباز شيميايي بگذارد كه همراه با هر نفس دردي شديد را تحمل ميكند ، يا جاي جانبازي كه با ويلچر خود حتي قادر به تردد راحت در پياده رو ، مراجعه به ادارات ، بانكها و ساير مراكز و حتي ورود به مسجد براي اقامه نماز نيست.
تا به حال به اين فكر كردهايد كه آنها با چه انگيزهاي خانه و خانواده ، همسر و فرزند و سلامت و جواني خود را گذاشتند و به جبههها شتافتند.
كداميك از ما حاضر است در ازاي از دست دادن سلامتي ، ثروت ، شهرت و يا هرچيز به ظاهر با ارزش ديگر براي تمام عمر نقص عضو ، درد و رنج و بسياري مشقات و مشكلات و ناكاميهاي ديگر را تحمل كند.
چقدر براي اين دلاورمرداني كه با پاي خود براي دفاع از ما ، كشور ما و آرمانهاي والاي انساني به جبهه رفتند و سلامت خود را جا گذاشتند و برگشتند احترام قائليم .
"عزيزالله هادي پور" كه از ناحيه پا، اعصاب و گوش راست جانباز ۵۰درصد است به خبرنگار ايرنا ميگويد: واژه جانباز لغتنامه كامل ايثار، شجاعت و دلاورمردي است اما دريغ كه جانبازان ما با اين لغتنامه عظيم هر روز تنهاتر از قبل ميشوند.
وي كه ۱۰سال در اسارت رژيم بعث عراق بوده، ادامه ميدهد: ما دوست داريم مردم با اندكي رجوع به گذشته به اين باور برسند كه جانبازي كه امروز از ناحيه دست و پا دچار نقص است روزگاري براي سلامت همين مردم به ميدان جنگ رفتند.
هادي پور افزود:چرا برخي اعم از مردم و مسوولان فراموش كردهاند كه جانبازان روزگاري مادران ، همسران جوان و اطفال كوچك خود را به خدا سپردند و بيهيچ توقعي عازم جبهه جنگ شدند بدون اينكه ذرهاي در انجام وظيفه ديني و ملي خود شك كنند.
وي ميگويد: آيا اين توقع زيادي است كه مردم و مسوولان حريم معنوي جانباز را حفظ كنند و اجازه ندهند كه مشكلات اقتصادي و اجتماعي حاكم، بيش از اين روح آسيب ديده اين دريادلان را آزار دهد.
هادي پور از مسوولان ميخواهد كه مردم و مسوولان حمايت بيشتري از جانبازان به ويژه جانبازان شيميايي داشته باشند و حداقل از آنان دلجويي كنند.
وي ميگويد: آيا اين حق است كه از كسي كه جان خود را در راه اسلام و مملكت خويش گذاشته تنها با برگزاري يك جشن قدرشناسي كرد، آيا غير از چهارم شعبان جانبازان نبايد مورد دلجوئي قرار گيرند.
عزيرالله هادي پور سال ۵۹در عمليات حصر آبادان و در جبهه شلمچه و زماني كه ۲۳سال بيشتر نداشت به افتخار عظيم جانبازي نائل آمد و همان زمان گرفتار نيروهاي بعث عراق شد و ۱۰سال از بهترين روزهاي زندگي خود را در اسارت گذراند.
"داراب زكي زاد" پاسدار، جانباز و آزادهاي ديگر از ديار قهرمان پرور انزلي به خبرنگار ايرنا گفت : آنچه ما را به سوي ميدان جنگ كشاند عقل نبود بلكه احساس وظيفه براي دفاع از مرز و بوم كشور خويش و از آرمانها و اهداف نظام اسلامي بود.
وي افزود: عقل كجا به انسان دستور ميدهد كه پا روي مين بگذار، اين احساس ايثار و از خودگذشتگي بود كه در روزهاي جبهه و جنگ، بسيجيان را در رفتن به خط مقدم و پيشي گرفتن از يكديگر به رقابت وامي داشت.
وي كه جانباز ۷۰درصد است و سهسال و نيم از روزهاي عمر خود را در اسارت گذرانده ادامه ميدهد: آنچه ما به خاطر آن به جبهه و جنگ رفتيم حفظ ايمان و تقوا در ميان مردم و به خصوص جوانان بود كه متاسفانه امروز دشمن به طرق مختلف سعي در ازبين بردن آن دارد.
زكي زاد ميگويد: بند بند وجودمان در اسارت سوزانده شد اما دم نزديم فقط براي اينكه دختران و پسران سرزمينمان با آسايش و تقوا زندگي كنند.
وي متذكر شد:بايد فرهنگسازي كرد و جوانان را با ارزشها و اهداف بزرگ انقلاب اسلامي آشنا كرد و نگذاشت كه دشمن با سوء استفاده از احساس اين جوانان به مقاصد پليد خود دست يابد.
وي در خصوص قشنگترين خاطره خود از جبهه و جنگ ميگويد:آن روزها تمامش خاطره است اما خاطرهاي كه هيچگاه ازذهن من نميرود، خاطره سينه زني اسراي ايراني در شب تاسوعا بود كه با شكنجه بسيار شديد از سوي دشمن مواجه شدند اما دست از عزاداري نكشيدند و همچنان ياحسين گفتند و يا ابوالفضل جواب شنيدند.
"سلمان علي محمدي" جانباز ۳۵درصدي است كه قطع پا از زانو به پايين را از روزهاي جبهه و جنگ براي خود به يادگار دارد به خبرنگارايرنا ميگويد:
ما به خاطر منافع اقتصادي و اجتماعي به ميدان نرفتيم و آن روزها هيچ تفاوتي ميان فرمانده و يك سرباز وجود نداشت و همه براي رفتن به خط مقدم لحظهشماري ميكردند.
وي از مسوولان ميخواهد كه نگاه بهتري به وضعيت جانبازان به ويژه در شهر انزلي داشته باشند و اجازه ندهند كه مسائل و مشكلات اين دلاورمردان را شرمنده جامعه و خانوادهشان كند.
صادق امين طهماسبي جانباز ۵۰درصد برنده دو مدال طلاي مسابقات پارالمپيك نيز اظهار داشت: زماني كه ما دست از جان شستيم و براي دفاع از كيان كشورمان به جنگ رفتيم ميخواستيم به مردم و نظاماسلامي خدمت كرده باشيم.
وي متذكر شد: ما به دنبال قهرماني و توجه مادي نبوديم اما برخي شعارها و تبليغات ، اين شبهه را در مردم ايجاد كرده كه ما به دنبال موقعيت خاص هستيم و يا از شرايط خاصي برخورداريم.
امين طهماسبي تاكيد كرد: ما تنها چيزي كه از مسوولان ميخواهيم رسيدگي و حل مشكلات و بهبود زندگي مردم است تا ديگر كسي از فشار زندگي ما را تافته جدا بافته نداند.
در همه جاي دنيا مردم براي قهرمانان جنگ خود ارزش و احترام خاص قائلند و مسوولان را موظف به در نظر گرفتن امتيازات ويژه براي اين قهرمانان مي دانند.
ما اعم از مردم و مسوولان براي قهرمانان دفاع از كيان كشورمان و سربلندي ملتمان چه ميزان احترام قائليم.
شهرستان بندرانزلي ۹۹۱جانباز و ۴۰۴شهيد به ميهن اسلامي خود هديه داده است .ك/۴
چهارشنبه 16 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]