تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870153530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به بهانه پاسداشت روز جانباز/ همراهان جا مانده از كاروان آفتاب


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: به بهانه پاسداشت روز جانباز/ همراهان جا مانده از كاروان آفتاب
داخلي. گزارش. روز جانباز.

صداي موذن از بلندگوهاي مسجد فضاي محله را عطرآگين كرده و ره‌يافتگان وصال يكي پس از ديگري در مسجد حضور مي‌يافتند.

ثانيه‌اي نگذشت كه همه در برابر يكتاي كردگار جهان قامت افراشتند و در سجود عاشقان، زماني كه سرها بر مهر نماز فرود آمد سري در آستان كردگار سجده كرد كه دست نداشت.

او چند سالي است كه از كاروان آفتاب جامانده ، همچنان نگاهش در مسير كاروانيان جاري است و حسرت رفتن و رسيدن به آنها جزو روياهايش شده است.

او كه امروز در اين ميكده تنها است، روزگاري پرچمدار باران در وسعت دريا بود و امروز حديث شكفتن را در برگ برگ تاريخ بردباري اين مرز و بوم جاري ساخته است.

حكايت شگفت آفرين او و ديگر همسفران جامانده از كاروان آفتاب در ميدان عرفان و حماسه، تكان‌دهنده بود. آنان نام‌آوران عرصه خونين جنگ و حماسه‌اند كه با خود سرفه خشك، ويلچر و يا عصا را به ارمغان آوردند.

همراهيان جامانده از كاروان آفتاب روزگاري با كاروانيان و گاه در لابه‌لاي كوههاي سربه فلك كشيده كردستان مشغول به دفاع مي‌شدند و گاه در ميان امواج خروشان كارون و اروند در پي ديدار يار، تن به طوفان دريا مي‌سپردند.

گروه جامانده از كاروان آفتاب در روزگار سختي و هجوم دشمن سقاي كربلا را الگوي خود قرار دادند تا روزگاري در روز ميلاد دلير مرد دشت كربلا، يادي از اين اسطوره‌هاي نام‌آور سرزمين اسلامي در تاريخ جهان نگاشته شود.

آري، اينان مرداني هستند كه هشت سال در برابر يورش گسترده و همه جانبه دشمنان تا بن دندان مسلح ايستادگي كردند و مقاومت‌شان را نشان فرشتگان دادند.آنها را ديگر نمي‌توان قهرمان جسم ناميد بلكه بايد گفت آنهاپهلوانان روح نيز هستند.

"نعمت‌اله افضلي"يكي ازاسطوره‌هاي نام‌آور هشت سال دفاع مقدس است كه‌جانباز شدن را آسان اما جانباز ماندن را سخت مي‌داند.

اين جانباز ‪ ۷۰‬درصد كرماني كه در سال ‪ ۱۳۶۱‬و در جريان عمليات فتح‌المبين به درجه جانبازي نايل آمده به خبرنگار ايرنا گفت: در ‪ ۲۰‬كيلومتري كوههاي "رقابيه" پيشروي كرديم كه با اصابت گلوله "سيمينوف" به سر، نامم در آلبوم اسطوره‌هاي جاودانگي حكاكي شد.

وي بيان كرد:در سن ‪ ۱۹‬سالگي با اين باور كه جبهه دانشگاه خودسازي است بدون توجه به ماديات راهي ميداني شدم كه مردان آن تنهاخالصانه كار كردن و اميد به شهادت را در آن مكان جستجو مي‌كردند.

يكي ديگراز جانبازان ‪۷۰‬درصد دوران جنگ مي‌گويد:‪ ۲۰‬ساله بودم كه‌داوطلبانه عضو سپاه شدم كه حاصل آن ‪ ۷۰‬ماه تلاش و جهاد در جبهه‌هاي غرب و جنوب كشور بود.

"شهسوار شعباني"اين پاسدار و جانباز دوران دفاع افزود: در دومين روز از عمليات "والفجر ‪ "۸‬توانستم به درجه جانبازي نائل شوم.

وي تلخ‌ترين خاطره خود را از دوران جنگ، شهادت يكي از دوستانش را زماني كه براي كمك به ساير همرزمانش مورد اصابت بمباران شيشمايي دشمن قرار گرفت ، عنوان كرد.

"علي يزدي‌زاده"نيز بااشاره به خاطرات ‪ ۱۷‬ماه حضور در جبهه،بهترين خاطره خود از دوران دفاع مقدس را مجروحيت خود عنوان مي‌كند.

اين دبير جانباز گفت: راننده ماشين بودم و به اتفاق چند نفراز رزمندگان از جبهه شلمچه به عقب برمي‌گشتم كه مورد اصابت يك گلوله دوربرد دشمن قرار گرفتيم.

به گفته وي، هر سه نفر از همراهان وي شهيد و خود او نيز از ناحيه پا به افتخار جانبازي نايل آمد.

"غلام‌رضا ضياء‌الديني" كه سالهاست صندلي چرخدار به مونس هميشگي او تبديل شده، گفت: در ‪ ۱۶‬بهمن ماه سال ‪ ۱۳۶۳‬زماني كه براي كار گذاشتن موتور پمپ در ضلع شرقي جزيره مجنون آماده مي‌شدم بر اثر اصابت تركش به كمرم به خيل جانبازان قطع نخاعي نائل آمدم.

اين جانباز ‪ ۷۰‬درصدي افزود: هيچوقت از خدا نخواستم مرا شفا دهد، چرا كه اگر قرار باشد از بدن سالم اما بنده لايقي براي او نباشم پس اينگونه باشم، بهتر است.

ضياء‌الديني در مورد چگونگي مجروحيت خود مي‌گويد: آن روزي كه مجروح شدم دشمن منطقه را زيرآتش گرفته بود و ما براي پاكسازي سطح آب از ني‌هاي شكسته و جلوگيري از ورود آنها به داخل توربين‌ها با بيل مكانيكي مشغول پاكسازي بوديم كه با اصابت تركش به كمرم مجروح شدم.

رييس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كرمان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ضمن گراميداشت هفته جانباز، آن را فرصتي جهت تجليل وتكريم از دلاورمردان هشت سال دفاع مقدس برشمرد.

"محمدرضا حسني‌سعدي" افزود: حضرت عباس (ع) مظهر و قهرمان وفاداري شيعيان به شمار مي‌رود و جانبازان نيز با تاسي از اين مظهر وفاداري، طي دوران جنگ با تمام توان خود از كشور در برابر تجاوز دشمن دفاع كردند.

وي، جانبازان را سند مظلوميت دوران دفاع مقدس دانست و بيان خاطرات و به يادآوري حماسه‌سازي آنان از سوي رسانه‌ها تاكيد كرد.

اين آزاده سرافراز هشت سال دفاع مقدس، شمار جانبازان اين استان را ‪۱۸‬ هزار و ‪ ۱۶۷‬نفر عنوان كرد و گفت: از اين تعداد ‪ ۱۹۲‬نفر جانباز ‪ ۷۰‬درصدي هستند.

حسني‌سعدي تعداد جانبازان شيميايي بالاي ‪ ۵۰‬درصد استان كرمان را ‪ ۱۶۳‬نفر اعلام كرد و افزود: ‪ ۱۳۵۲‬نفر از جانبازان استان نيز از ‪ ۲۵‬تا‪ ۵۰‬درصد شيميايي هستند.

گرچه بسياري از مجاهدان اين ديار پاداش شجاعتشان را از خداوند سبحان گرفتند، اما در جاده پرتلاطم زندگي كه نگاه مي‌كنيم سواراني را مي‌بينيم كه همچنان چالاك و چابك به سمت نوري در حركتند كه بيرق فتح وپيروزي نويد ظهور مولايمان را در دست پرقوتشان به اهتزار درآورده‌اند.ك/‪۴‬
 چهارشنبه 16 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن